Bankovna transakcija

Bankovna transakcija je metoda elektroničkog prijenosa sredstava od jedne osobe ili subjekta na drugi. Bankovna transakcija može biti napravljena sa bankovnog računa na Skrill, sa Skrilla na kladionicu i obrnuto.

Bankovni račun

Direktna bankovna transakcija / bankovna uplata

Direktna bankovna transakcija

Prije svega, morate posjedovati bankovni račun, koji ćete napraviti u banci po vašem izboru. Naša preporuka je da napravite devizni račun. Osobno koristim devizni za skrill i uplate na kladionici i super funkcioniše. Da napomenem, direktna bankovna transakcija / bankovna uplata / bankovni transfer je jedan od najsigurnijih načina uplate i isplate novca, naravno uz Skrill.

bankovna uplata

Izaberite banku koja ima najmanju proviziju i troškove, slobodno se raspitajte u svim bankama koje imate na raspolaganju u vašoj blizini. Kada se odlučite, napravite bankovni račun i uplatite novac na njega. Nakon toga napravite račun na Skrillu (Kako napraviti Skrill račun?) ukoliko to već niste učinili.

KAKO UPLATITI NOVAC SA SKRILLA NA KLADIONICU / BANKOVNI TRANSFER PREKO SKRILLA

BANKOVNI TRANSFER

Sljedeći korak je da se logirate na svoj Skrill račun i kliknete na opciju “Cards and Bank Accounts“.  Bankovni račun (uz koji dobijete IBAN i SWIFT kodove) možete dodati  na opciju “Add Bank Account“. Na njega možete na taj način vršiti isplate. Dok je za uplate na Skrill potrebna Kreditna/Debitna kartica, koju u nekim bankama dobijete uz bankovni račun, dok u nekim ne.

Ukoliko vaša banka ne daje kartice uz bankovni račun, a vi ste planirali da radite uplate na Skrill, pa sa Skrilla na kladionicu, onda zahtijevajte Kreditnu/Debitnu karticu. Zatim tu Kreditu/Debitnu karticu dodate na opciju “Add Credit or Debit Card“.

Nakon uplate novca na Skrill račun, možete uraditi uplatu na neku od online kladionica koje mi preporučujemo, jer su vam ove kladionice vrlo sigurne i pouzdane kada je vaš novac u pitanju i nikada nitko nije imao problema. U nastavku ćemo vam predložiti neke od najboljih na svijetu.

Recimo da ste odabrali Bet-at-home online kladionicu i napravili račun. Sve što sada trebate uraditi jeste da kliknete na “Deposit” i izaberete Skrill kao način uplate, unesete podatke vašeg Skrill računa i iznos koji želite uplatiti i to je sva mudrolija. Zaista je vrlo jednostavno i to je jedan od najbržih i najsigurnijih načina uplate novca na online kladionice.

KAKO ISPLATITI NOVAC SA KLADIONICE NA SKRILL

Ukoliko želite isplatiti novac sa kladionice na Skrill, a zatim na svoj bankovni račun, logirajte se na račun od online kladionice koju koristite i izaberite opciju “Withdraw“, nakon čega će vam biti ponuđeno više opcija za isplatu, naravno, vi ćete odabrati Skrill. Zatim ćete unijeti iznos koji želite isplatiti i nakon nekoliko sati (2-3 sata) vaš novac će već biti na Skrill računu.

Skrill isplata

Posljednji korak će biti da na Skrill računu odaberete opciju “Withdraw” i isplatite svoj novac. Kada radite isplatu na Skrillu, odaberite da vam se novac isplaćuje na bankovni račun ili na vašu Skrill prepaid karticu, naravno ako se korisnik iste.

KAKO UPLATITI I ISPLATITI NOVAC DIREKTNO NA KLADIONICU / IBAN UPLATA

Postupak je zaista vrlo sličan. Logirajte se na svoj račun online kladionice, a zatim idete na opciju “Deposit (Uplata)” ili “Withdraw (Isplata)” i nakon toga odaberete Kreditnu/Debitnu karticu za uplate, a bankovni račun za isplate.

Direktna bankovna transakcija / bankovna uplata / bankovni transfer su doživjeli ekspanziju u zadnjih nekoliko godina. Zaštita podataka, sigurnost uplate su na vrhunskom nivou. Način za prevaru skoro da i ne postoji.

IBAN UPLATA

Preporuka: Iz osobnog iskustva vam preporučujemo da to radite preko Skrilla. Neke banke imaju zabrane na uplate u online kladionice, što naravno možete pitati u banci i ukoliko nemaju sličnih pravila, uplate slobodno možete raditi i direktno.

OTVORI SKRILL RAČUN