BONUS BEZ DEPOZITA: 7€ za klađenje

Bonus bez depozita i 7€ za klađenje. SvijetKladjenja portal u suradnji sa TipBet kladionicom povodom blagdana donosi promociju u kojoj svaki posjetitelj SvijetKladjenja portala dobiva 7€ BEZ DEPOZITA. Dakle, nije potrebno raditi uplatu na kladionicu kako bi dobili bonus, već je samo potrebno otvoriti račun za klađenje.

BONUS BEZ DEPOZITA

Najbolja svjetska kladionica

[su_bet365_100bonus]

KAKO DOBITI BONUS BEZ DEPOZITA?

Prije svega morate se registrirati putem gumba ispod. Ova promocija vrijedi samo za one koji još uvijek nemaju račun na TipBet kladionici. U nastavku ćemo vam objasniti kako do bonusa bez depozita i besplatnih 7€.

BONUS BEZ DEPOZITA

Kada ste kliknuli na gumb za registraciju, izbacit će vam zaslon kao na slici ispod, a zatim jednostavnim klikom na REGISTER NOW započinjemo svoju registraciju na TipBet kladionici.

Kada ste uradili sve što smo naveli iznad, pojavit će se forma u koju ćete morati upisati svoje podatke kako bi završili registraciju. Napominjemo da to moraju biti vaši pravi podaci, u protivnom nećete biti u mogućnosti raditi isplate i uplate na vaš račun.

Kada upišete sve podatke i završite sa registracijom na TipBet kladionici, idite na svoj email i aktivirajte svoj račun. Kada ste to uradili ulogujte se, ukoliko već niste i kliknite na Account Summary, a zatim na Offers. Kada ste to uradili u red ispod, gdje nam piše ‘Enter voucher code here‘ unesite CHRISTMASFREE pa SUBMIT.

Sve što sada trebate uraditi je da odete na gumb refresh kao što je prikazano na slici ispod i bonus bi trebao biti uplaćen.

REGISTRIRAJ SE I UZMI BESPLATNIH 7€!

ODREDBE I UVJETI

1. Promocija vrijedi samo za nove članove koji su se registrirali nakon 01.12.2016.

2.Bonus od 7€ će biti uplaćen članovima koji po završetku registracije ukucaju “CHRISTMASSFREE”.

3. Bonus je moguće iskoristiti samo jednom.

4. Bonus treba okrenuti 15 puta u ponudi koju nam TipBet nudi.

5. Maksimalni dobitak od ovog bonusa su 100€.

6. U obzir za okretanja bonusa uzimaju se samo oklade sa dva ili više tipova, te tečaj 1,80 i veći.

7. Ukoliko želite isplatiti ili prebaciti novac, zahtjevi za obrtanje ovog bonusa moraju biti ispunjeni.

8. Oklade koje su stornirane, odnosno koje su završile sa koeficijentom 1,00, neće se uzimati u obzir.

9. Samo jedna oklada istog para se računa kao obrnuta oklada. Ukoliko odigrate jedan par više puta, samo prva oklada se računa kao obrnuta oklada.

10. Promocija je limitirana na jedan račun, osobu, familiju, kućanstvo ili kompjuter. Ukoliko se bude sumnjalo u višestruke račune TipBet.com ima pravo da ukloni vaše bonuse u bilo koje vrijeme.

11. Promocija vrijedi za igrače iz svih zemalja, osim onih iz Turske. Napominjemo da promocija vrijedi i za igrače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i ostale zemlje Balkana.

Uz ovu specijalno dogovorenu promociju TipBet kladionica daje i 200% bonusa na prvu uplatu što je najveći takav bonus na tržištu trenutno. Ako želite uzeti 200% bonusa na prvu uplatu račun otvorite preko ekskluzivnog linka namjenjenog za tu specijalnu promociju.

BONUS BEZ DEPOZITA