Skrill

Skrill je jedan od vodećih servisa za slanje novca na internetu (e-wallet). Skrill je osnovan 2001. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu, a do 2011. godine poslovali su pod nazivom Moneybookers. Tvrtka je registrirana u Ujedinjenom Kraljevstvu, i posjeduje sve licence koje izdaje Financial Conduct Authority (financijska regulatorna agencija u UK). U nastavku teksta pročitajte kako vrlo lako možete otvoriti svoj Skrill račun.

Skrill – pouzdano sredstvo plaćanja

Skrill

Skrill registracija je krajnje jednostavan proces i  potpuno besplatan, a da izvršite nekome slanje novca potrebna vam je samo njegova e-mail adresa. Isto vrijedi i za priliv novca. Račun na Skrillu možete napraviti u svega par trenutaka – na početku ćete morati izabrati jednu od 40 valuta koje Skrill nudi. Neophodno je da unesete ispravne vlastite podatke – ime, prezime, datum rođenja, mjesto prebivališta, s obzirom da morate verificirati svoj račun kako bi mogli koristiti sve pogodnosti ovog popularnog e-walleta.

Sve transakcije na Skrillu su instant – priliv novca na račun, slanje novca na drugi račun, uplata na kladionicu, kupovina na web raznim web stranicama. Nije potrebno čekati nikakvu autorizaciju, nebitno o kojem iznosu je riječ.

Novac na svoj Skrill račun možete uplatiti na veliki broj načina. Najpopularniji način uplate novca je svakako kreditna ili debitna kartica, gdje je provizija tek 1% od ukupnog iznosa. Iznos koji uplatite odmah će biti vidljiv na vašem Skrill računu.

Drugi način je bankovni transfer, gdje je naknada također 1%, a potrebno je sačekati do pet radnih dana da se uplata proknjiži na vaš račun. Također, na svoj Skrill račun možete uplatiti novac i sa Netellera, paysafecard bonovima, ili Bitcoin uplatom napraviti deposit na svoj račun. Za sve načine uplate naknada je fiksna – 1%.

Bezbjednost vašeg walleta na Skrillu

Bezbjednost walleta je jedna od stvari kojoj se pridaje veliki značaj. U posljednjih par godina Skrill je uveliko unaprijedio svoje bezbjednosne sustave, sve kako bi vaši novci bili potpuno bezbjedni. Prilikom registracije računa na Skrill postavljate svoju lozinku s preporukom da sadrži mala i velika slova, specijalne znakove i brojeve.

Kada ste kreirali svoju lozinku, bit ćete obavezni da kreirate i svoj 6-cifreni PIN koji ćete koristiti za autorizaciju transakcija sa vašeg računa. Nakon toga dolazimo do popularne two-factor autentikacije, koja nije obavezna, ali se strogo preporučuje. Sa two-factor autorizacijom vaša sredstva na Skrillu bit će maksimalno sigurna. O čemu je riječ?

Naime, prilikom logiranja na svoj Skrill račun unosit ćete nasumični 6-cifreni broj kojeg ćete moći vidjeti na svojoj Google Authenticator mobilnoj aplikaciji nakon što ste na njoj podesili svoj Skrill račun. Nasumični 6-cifreni broj se obnavlja svakih 15 sekundi. Google Authenticator je potpuno bezbjedna aplikacija koja koristi kriptografske tehnologije kako bi 6-cifreni kod potreban za logiranje bio dostupan samo vama.

Hipotetički, da netko dođe u posjed vaše Skrill lozinke i PIN-a neće se moći prijaviti na račun i napraviti eventualno neovlašteno slanje novca sve dok ne dobije 6-cifreni nasumični kod sa vaše Google Authenticator aplikacije.

Vrijedi spomenuti, na Skrillu također postoji nešto što se zove ‘Trusted devices’, to jeste uređaji s kojih se često prijavljujete i sa kojih vas Skrill neće gnjaviti sa svim metodima verifikacije. Bit će dovoljno samo unijeti lozinku i kod sa Google Authenticatora.

Međutim, ukoliko Skrill detektira nepoznat uređaj, bit ćete prinuđeni unositi sve navedene stvari uključujići i PIN, a vrlo vjerojatno Skrill će dodatno zatražiti jednokratni SMS kod koji će Skrill poslati na vaš broj telefona kojeg ste dodali na račun.

Sve u svemu, sigurnost vašeg Skrill e-walleta ne dolazi u pitanje nijednog momenta, bar ne sve dok vi koristite pažljivo svoj račun i poštujete sve bezbjednosne procedure.

Uplata novca sa Skrill računa na online kladionice

Skrill važi za jedan od primarnih načina uplate na online kladionice širom svijeta. ‘Betting industrija’ bi bila nezamisliva bez Skrilla koji je na toj sceni prisutan već skoro 20 godina. Kod skoro svih poznatijih online kladionica možete prebaciti sredstva sa svog Skrilla na svoj kladioničarski račun. Dovoljno je samo da na sajtu neke online kladionice izaberete Skrill kao opciju deposita, a nakon toga će vam se otvoriti novi prozor na kojem će se nalaziti login forma za Skrill.

Kada unesete sve login podatke za Skrill, potvrdit ćete transakciju, a ona će biti izvršena za par sekundi i sredstva će biti dostupna na vašem kladioničarskom računu. Naravno, ukoliko ste već ranije postavili two-factor authentication za svoj Skrill račun bit ćete prinuđeni da unesete i svoj 6-cifreni broj sa Google Authenticatora prije nego što budete u mogućnosti napraviti deposit.

Novac sa online kladionice također možete i isplatiti na svoj Skrill račun, dovoljno je samo da podnesete zahtjev za isplatu na Skrill, a online kladionice će realizirati zahtjev za svega par sati.

Skrill Hrvatska

Vaš Skrill račun možete otvorili u svega par klikova ako vam je adresa boravišta u Republici Hrvatskoj, s obzirom da Skrill ima licence za poslovanje u EEA zemlja (među kojima je i Hrvatska). Skrill ima 40 različitih valuta koje birate pri otvaranju računa, a jedna od njih je i hrvatska kuna (HRK). Ukoliko se odlučite za otvaranje računa sa valutom HRK, svakako trebate uzeti u obzir i naknade za konverziju kada nekome šaljete novca u eurima (EUR), ili kada neko vama šalje novce u eurima (EUR) ili nekoj drugoj valuti. Najpopularniji izbor na ovim prostorima za valutu na Skrill računu svakako je euro (EUR).

Skrill – crypto exchange

U lipnju 2018. godine Skrill je postao i mjenjačnica crypto valuta. Ako ste ljubitelj blockchain tehnologije i crypto valuta na svom Skrillu računa moći ćete kupiti veliki broj crypto valuta. Bitcoin, Bitcoin Cash, EOS, Ethereum, Litecoin, XLM, XRP i drugi.

Naknade za kupovinu i prodaju crypto valuta su dosta manje nego kod ostalih poznatih crypto mjenačnica. Kada kupujete crypto transakcije do 19.99€ naknada će biti 0.99€, od 20.00€ do 99.99€ naknada za kupovinu je 1.99€, a na kupovinu crypto valuta preko 100€ naknada je 1.50% po transakciji.  Iste naknade su i kod prodaje crypto valuta.

Skrill

Skrill registracija – Zašto otvoriti Skrill račun?

Skrill je jednostavan servis koji vam omogućava transakcije na mnogim internet sajtovima u svega par klikova. Skrill registracija je besplatan proces za koji će vam trebati svega par minuta. Bezbjedan wallet zaštićen najmodernijim sigurnostim sustavima, veoma pregledna i intuitivna web stranica i mobilna aplikacija koja je dostupna za Android i iOS uređaje. Najvažnije mogućnosti koje vam nudi Skrill:

  • Slanje novca po veoma niskim naknadama (1.45%, min. 0.50€)
  • Jednostavna i instant uplata na online kladionice bez ikakve nakande
  • Isplata sa kladionica bez naknade
  • Banka u vašoj državi nema uvid u vaše Skrill transakcije, i Skrill nikada neće otkriti nekome vaše transakcije
  • Isplata sa Skrill računa na bankovni račun (naknada 5.50€)

Također, jedna od najvećih prednosti je i Skrill Mastercard® kartica koju možete vrlo lako dobiti na svoju kućnu adresu, i sa njom vršiti kupovinu u trgovinama i na internetu!

OTVORI SKRILL RAČUN