NETELLER

Neteller je još jedan e-wallet koji će vam uveliko olakšati plaćanje na internetu, funkcionira na sličnom principu kao i Skrill. U vlasništvu je kompanije Paysafe Group (kao i Skrill), a u nastavku teksta pročitajte nešto više o Netelleru, kako se registrirati i napraviti prva plaćanja.

Neteller

Brzo, jednostavno i sigurno plaćanje na internetu

Neteller je kreiran davne 1999. godine, izvorno u Kanadi, a već 2000. godine sa Netellerom se moglo uplatiti na online kladionice. Tako da, za Neteller slobodno možemo reći da su pioniri kada je riječ o transakcijama na online kladionice. Kompanija se 2004. godine preselila na Otok Man (engl. Isle of Man) u Ujedinjeno Kraljevstvo. Neteller je trenutno u vlasništvu grupacije Paysafe, baš kao i Skrill.

Neteller funkcionira skoro identično kao Skrill. Registracija je potpuno besplatna, a za čitav proces potrebno vam je svega par klikova. Neophodno je biti punoljetan, i da već nemate račun na Netelleru. Sve transakcije na Netelleru su instantne, bez potrebe za dodatnom autorizacijom i čekanjem.

Novac na svoj račun možete uplatiti na dosta načina – debitne/kreditne kartice, prebaciti ga sa svog Skrill računa, bankovna transakcija, Bitcoin transakcija i mnogi drugi. Sigurnost vašeg računa ne treba se dovoditi u pitanje, ukoliko ga odgovorno koristite i čuvate svoj Secure ID.

Neteller ima najjednostavniji proces uplate na online kladionice

Neteller e-wallet je sinonim kada je riječ o uplatama na online kladionicama, duga tradicija u toj branši i veliko povjerenje korisnika su dvije ključne stvari. Ubjedljivo najjednostavniji proces za uplatiti novce na online kladionicu ima Neteller, jednostavniji čak nego sa Skrillom. Evo kako to funkcionira.

Kada kreirate svoj račun dobijate nešto što se zove Secure ID, nasumični 6-cifreni broj koji trebate dobro čuvati. Možete ga izmijeniti u drugi 6-cifreni broj koji vama odgovara, kako god – on uvijek mora biti na sigurnom, i ne smijete ga dijeliti ni pod koju cijenu.

Zašto? Sa Netellerom možete uplatiti novce na online kladionicu samo sa mail adressom (ili account ID brojem) i Secure ID 6-cifrenim brojem. Kada na nekoj online kladionici idete na opciju Neteller deposit od vas će se tražiti samo da unesete svoju e-mailu adresu i Secure ID, za razliku od Skrilla gdje vam se otvara novi prozor u koji morate unositi svoju mail adressu, lozinku, PIN i eventualno još neku verifikaciju.

Sa Netellerom je to krajnje jednostavno – samo mail adresa i Secure ID. Naravno, i na Netelleru možete postaviti two-step authentication baš kao i na Skrillu, i od vas će se tražiti kod sa Google Authenticatora pri prijavi na Neteller račun (ne pri depositu na online kladionicu).

Saznaj više o načinima uplata i isplata novca na kladionicu

Neteller Hrvatska 

Vaš račun na Netelleru možete otvoriti u svega par klikova ako vam je adresa boravište u Republici Hrvatskoj, s obzirom da Neteller posjeduje sve potrebne licence za poslovanje u EEA zemljama, a među kojima je i Hrvatska. Neteller ima nešto manje valuta nego Skrill, ukupno 27 njih. Među njima nema hrvatske kune (HRK), ali možete izabrati euro (EUR), što je vjerojatno i bolja opcija nego HRK jer se većina transakcija na Netelleru u Europi radi u eurima (EUR).

Neteller Card – Mastercard Prepaid kartica

Neteller, kao i Skrill, ima licencu za izdavanje Mastercard kartice. Baš kao i na Skrillu, možete je dobiti ukoliko imate preblivašte u nekoj od EU zemalja. Potrebno je da vaš nalog bude verificiran, i da na njemu imate minimalno 10€ kako bi se mogla naplatiti godišnja članarina.

Neteller kartica je izuzetno jednostavna za korištenje, prihvata se svugdje u trgovinama gdje ima oznaka za Mastercard. Također omogućeno je beskontaktno plaćanje za transakcije do 15€, a za trasankcije preko tog iznosa unosite PIN.

Neteller Card

Naknade za konverziju valute su iste kao i za Skrill karticu, a na vama je odluka koju karticu uzeti. Bez sumnje, i jedna i druga kartica se isplate, pogotovo ako volite imati kontrolu nad svojim troškovima, a nju još više možete unaprijediti Neteller mobilnom aplikacijom koja je dostupna za Android i iOS uređaje.

Neteller iskustva – zašto otvoriti račun na Netelleru?

Neteller je jednostavno sredstvo plaćanja, možete platiti svugdje sa svojom mail adresom i Secure ID kodom, a pri tome sigurnost vašeg e-walleta nikada neće biti narušena. Odličan VIP program – ukoliko radite veće transakcije vrlo lako možete doći do svog VIP statusa. Naknade za transakcije na Netelleru su povoljne, a najvažnije od njih su:

  • Slanje novca drugom korisniku – naknada 1.45% od ukupnog iznosa
  • Isplata i uplata na kladionice bez ikakvih naknada
  • Mogućnost isplate sa Netellera na bankovni račun – fiksna naknada 10€
  • Mogućnost uplate na Neteller sa čak 60 različitih načina.

OTVORI RAČUN