NETELLER

Što je Neteller?

Neteller je još jedan od online računa koji se nude na tržištu, te olakšavaju plaćanje svojim korisnicima. Ovo sredstvo plaćanja pomoći će Vam da jednostavno i brzo obavljate transakcije na internetu i to potpuno sigurno.

Neteller
Neteller je rasprostranjen diljem svijeta, pa tako i na području ex-Jugoslavije, a na Hrvatsko tržište stigao je 2009. godine. Uz Neteller račun dobiti ćete na raspolaganje i Neteller karticu (Mastercard) koja će Vam omogućavati da novac sa računa podižete na svakom bankomatu ili koristite istu tu karticu kao sredstvo plaćanja u bilo kojem dućanu koji podržava Mastercard.
Uz Neteller je online klađenje puno jednostavnije, jer vrlo lagano vršite uplate i isplate sa korisničkog računa kladionice na Vaš Neteller račun. Uz to prilikom tih tranakcija izbjegavate plaćanje poreza na uplatu (5%) i poreza na dobitak (10%).Također u Hrvatskoj ova kartica nije vezana uz bankarski sustav, pa se izbjegavaju porezi i potencijalne ovrhe.

Kako otvoriti račun?

Otvaranje računa kod Netellera je vrlo jednostavno, te Vam je potrebna samo email adresa na koju ćete dobiti aktivacijski kod preko kojeg ćete potvrditi otvaranje računa. Kada jednom račun otvorite dobiti ćete potpuno besplatno Neteller karticu, a vođenje računa je potpuno besplatno, te će Vam omogućavati vrlo jednostavno prebacivanje sredstava putem interneta.

Kada otvorite račun, preostaje Vam samo još da uplatite sredstva na taj račun. U ovom slučaju imate pregršt opcija. Novac možete uplatiti sa raznih depozita kao što su: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron i dr. Provizija kod ovih uplata je 1.90%, a ne verificirane kartice imaju limit uplate od 120 €, dok verificirane imaju limit od 22.500 €.
Ukoliko ne posjedujete debitnu karticu, naš prijedlog je ukoliko ste iz Hrvatske da otvorite tekući devizni račun u Privrednoj banci i preuzmete Visa Eletron karticu, preko koje je najjednostavnije vršiti uplatu na Neteller.
Proces verifikacije je vrlo jednostavan, jer kada otvorite račun morate samo potvrditi račun nakon prve uplate i na taj način ćete zaštiti svoj račun i omogućiti si uplaćivanje puno većih sredstava na račun.
Prebacivanje sredstava sa računa kladionice na Neteller i obrnuto, jest vrlo jednostavno, te uvijek najbolje ako uplaćujete preko Netellera da vršite i isplatu preko njega.
Neteller je u svakom slučaju jedan od najboljih načina za prebacivanje sredstava na račune kladionica i obrnuto, te ga u svakom slučaju preporučujemo.