Milwaukee Brewers – Colorado Rockies; 07.04. MLB

TEŠKA ARTILJERIJA IZ COLORADA SINOĆ NA SEMAFOR STAVILA 10 BODOVA

Colorado kada je zdrav onda je to vrlo snažna ekipa koja pitcheru zadaje noćne more. Predvođeni Troy Trulowiztkim i Carlosom Gonzalezom sinoć su svaladali Milwaukee sa 10:0 i pokazali da mogu doista napraviti puno toga. Njihov novi startni bacač Kyle Kendrick je jučer bacao odlično i ostavio Milwaukee na nuli.

– Ovo je ono što želimo, to je Colorado o kojem sanjaju naši navijači. No, to je samo prva utakmica i vjerujem kako možemo pokazati još više ukoliko svi ostanemo zdravi – rekao je igrač treće baze Colorada Nolan Arenado koji je jučer opalio home run.

Milwaukee Brewers v Philadelphia Phillies

Milwaukee je izgledao jako loše, nemoćno i sasvim neuspješno. Ono što bi ih također moglo uzdrmati je ozljeda njihova najboljeg udarača Ryna Brauna koji je ozlijedio rebro i ne zna se da li će danas uopće igrati.

Domaćini će danas na mound poslati Matta Garzu koji je vjerojatno njihov najbolji bacač. Garza je prošle sezone upisao 8-8 omjer uz 3,64 prosjek dopuštenih runova, što i nije tako loše, ali prema njegovim predispozicijama on to može puno bolje. Imao je i malih problema sa ozljedama, ali čini se da je sada konačno zdrav.

– Osjećam se jako dobro i spreman sam za početak sezonu. Imamo dobru i mladu ekipu koja može napraviti puno dobroh stvari, samo moramo vjerovati u sebe – izjavio je Garza na press konferenciji.

Garza je protiv Colorada u karijeri upisao 2-3 omjer uz 4,93 prosjek dopuštenih runova. Ono što ga može veseliti je činjenica da se dobro provodio protiv najopasnijih udarača Colorada, pa je tako Tulowitzki protiv njega upisao tek .182 udarački prosjek, Gonzalez .200 (2 home runa), ali svi iz Colorada su odlično krenuli tako da će ovo biti doista teška večer za njega.

Gosti iz Denvera će na mound poslati Jordana Lyesea iza kojeg je sasvim solidna sezona. On je upisao 7-4 omjer i ostvario 4,33 prosjek dopuštenih runova što i nije pohvalno, ali on može to odraditi daleko bolje. Prema zadnjim izjavama se može zaključiti da je jako puno radio na sebi i na svojim ostalim bacanjima te ukoliko uspije to prenesti u igru onda se može dosta toga očekivati od ovog 24-godišnjeg bacača. Lyles je u karijeri protiv Milwaukeeja ostvario 2-3 omjer uz 3,64 prosjek dopuštenih runova.

 

PREPORUKA: Obožavam način na koji Colorado igra, a još ako Ryan Braun neće igrati onda “dvojka” na Colorado ima itekako prednost, a još nisu favoriti te možemo pronaći tečaj čak i po 2,40!!!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)