Seattle Mariners – LA Angels; 07.04. MLB

SEATTLE ODLIČNO OTVORIO, AS MARINERSA DEKLASIRAO UDARAČE ANGLESA

Seattle Marinersi su na krilima svog bacačkog asa Felixa Hernandeza došli do prve pobjede u prvom kolu nove sezone. Hernandez je Angelse ostavio na samo jednom runu i to je bio home run njihova najboljeg udarača Mikea Trouta. Napad Marinersa nije bio previše efektivan sa četiri runa, ali to je bilo i više nego dovoljno za novu pobjedu.

– Ovako moramo pobjeđivati i moramo imati ovakvo samopouzdanje ako želimo napraviti nešto konkretno – rekao je bacački as Marinersa Hernandez.

U drugoj utakmici serije Marinersi će na mound poslati bacača Jamesa Paxtona, koji je njihova velika nada i pred njega su postavljena velika očekivanja. Prošle sezone je započeo 13 utakmica i ostvario 6-4 omjer uz 3,04 prosjek dopuštenih runova. Ovaj ljevoruki bacač je pokazao da ima jako dobru kontrolu, ima dobar repertuar loptica sa kojima može napraviti puno toga što je za Marinerse u ovom trenutku jako bitno.

cano

– Imam nekoliko ciljeva za ovu sezone, a na prvom mjestu je svakako to da želim zaobići ozljede. Drugi cilj mi je da mogu ići duboko u utakmice, jer nema previše smisla ako ja mogu ostati samo nekoliko inninga, pravi starter mora ostati bar sedam izmjena i pružiti svojoj ekipi priliku za pobjedu – rekao je Paxton uoči nove sezone.

U svojoj karijeri je pokazao da itekako može dominirati protiv Angelsa. Pa je tako sveukupno protiv njih upisao 2-1 omjer uz 2,59 prosjek dopuštenih runova, što je doista jako dobar rezultat. Ukoliko Paxton uspije biti onakav kakav je zapravo, onda možemo očekivati jako tešku utakmicu za napad Angelsa.

Gosti će se također pouzdati u ljevorukog bacača, ovoga puta to će biti C.J. Wilson. Iza njega je najgora sezona u zadnjih pet godina, gdje mu je prosjek dopuštenih runova bio 4,51, a predvodio je kompletni American league sa walkovima (85) kroz 175 inninga. To je zbilja jako loša statistika za bacača koji ima velika očekivanja.

– Osjećam se bolje, osjećam da sam napredovao i da mogu konstantno miksati različita vrsta bacanja – rekao je Wilson, no to će morati dokazati na terenu.

Wilson će morati napraviti jako puno toga ne bi li pokazao koliko zapravo može, a ova utakmica mu sigurno neće biti laka jer su Marinersi kao pojedinci bili poprilično uspješni protiv njega. R. Cano je upisao .310 prosjek protiv njega, N. Cruz .400, L. Morrison .333 i M. Zunino .300. Ukupno u karijeri protiv njih ima 15-8 omjer.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)