Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Rumunjska v Švicarska: Pregled, moguće postave i koeficijenti

Rumunjska v Švicarska igraju danas u 18:00h u Parizu na Parku Prinčeva sa ciljem da rezervišu mjesto u knock-out fazama po prvi put u svojoj povijesti. Švicarci su olakšali svoj put protiv Albanije sa minimalnom pobjedom, ali sada mogu očekivati nešto teži test nego u svom prvom susretu.

Rumunjska v Švicarska

Rumunjska se kvalificirala sa jednim od najboljih obrambenih rekorda, a protiv Francuske su pokazali da imaju odličnu i napadačku liniju.

Samo je Dimitri Payetov nevjerovatni gol opljačkao Rumunjsku za priliku da osigura zasluženi bod, ali sada ne smiju praviti greške i moraju odigrati najbolje što znaju.

Screenshot_7

Pregled – Rumunjska v Švicarska

Trener Rumunjske Anghel Iordanescu mora odlučiti da li stari Razan Rat može zaustaviti moćnu švicarsku prijetnju Xherdan Shaqirija. Ako Rat ne bude igrao, Anghel će vjerovatno pružiti priliku 22-godišnjem Steliano Filipu. On će biti u mogućnosti pružiti više atletičkih i fizičkih radnji na terenu nego njegov suigrač. Napadač Florin Andone je imao dobar nastup protiv Francuske, ali je propustio nekoliko ključnih šansi. To bi moglo otvoriti put u prvu postavu za Denisa Alibeca.

Od švicarskog trenera Vladimira Petkovića se ne očekuju velike promjene u odnosu na ekipu koja je pobijedila Albaniju. Novo pojačanje Arsenala Granit Xhaka će ponovo biti u prvoj postavi u veznom redu, dok će Shaqiri nuditi iskre na boku. Bočni igrač Ricardo Rodriguez i Stephan Lichtsteiner su ključni. Talentirani tinejdžer Breel Embolo će se nadati prvoj postavi, a i mi bi voljeli da ga vidimo od početka.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Moguće postave

Rumunjska: Tatarusanu, Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat, Pintilii, Hoban, Popa, Stanciu, Stancu, Andone.

Švicarska: Sommer, Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez, Behrami, Xhaka, Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi, Seferovic.

Koeficijenti

Rumunjska: 3.40

Neriješeno: 3.20

Švicarska: 2.40

Screenshot_8

Oznake: