Rusija v Slovačka: Pregled, moguće postave i koeficijenti

Rusija v Slovačka igraju danas u 15:00h. Rusija se suočava sa Slovačkom danas poslijepodne na Stade Pierre Mauroy u Lille-u s obje strane koje će željeti da osiguraju svoju prvu pobjedu na Euru 2016.

Rusija v Slovačka

Grupa B je vrlo uska i čvrsta i tu je vrlo malo prostora za daljnje pogreške. Predviđa se da će biti vrlo tvrda utakmica sa manje golova.

Međutim, sve su oči uprte ka tribinama sa prijetnjom UEFA-e da će diskvalificirati Rusiju, ukoliko bude nereda na stadionu.

Screenshot_5

Pregled – Rusija v Slovačka

Od Rusije se ne očekuju neke rasprostranjene promjene, iako se dugo borila protiv Engleske. Leonid Slutsky zna da je njegova ekipa ograničena, ali će biti uvjeren da oni mogu osigurati pobjedu koja bi sve promijenila, ali i zapečatila njihovo napredovanje. Napadač Zenit St. Petersburga Artem Dzyuba nstavit će igrati u prednjoj liniji svoje reprezentacije, ali se više očekuje od Aleksandra Kokorina.

Slovačka je bila sjajna protiv Velsa, ali je potrebno da pruže mnogo bolji nastup u odnosu na prošlih 90 minuta, kako bi osvojili neke bodove. Marek Hamšik je ključni utjecaj u veznom redu, a Slovacima je potrebno da im veznjak Napolija pruži bolje nastupe i zasija u ovoj utakmici. Ondrej Duda i Robert Mak su impresionirali kao zamjene protiv Velsa, te će biti u nadi da su učinili dovoljno kako bi se našli u početnoj postavi protiv Rusije.

[su_bet365_euro2016_copy]

Moguće postave

Rusija: Akinfeev, Smolnikov, Berezutski, Ignashevich, Schennikov, Neustadter, Golovin, Kokorin, Shatov, Smolov, Dzyuba.

Slovačka: Kozacik, Pekarik, Skrtel, Durica, Svento, Kucka, Hrosovsky, Mak, Hamsik, Weiss, Duris.

Koeficijenti

Rusija: 2.40

Neriješeno: 3.25

Slovačka: 3.30

Screenshot_6

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)