Euro 2016 Bonus za klađenje

Predstavljamo Euro 2016 bonus za klađenje Bet at home kladionice u suradnji sa SvijetKladjenja portalom!

Euro2016, najveći ovogodišnji sportski događaj, je pred nama a Bet-at-home kladionica je ovom prilikom omogućila svim novim i postojećim korisnicima da uzmu BONUS ZA KLAĐENJE za EURO2016 do 200€!

EURO 2016 Bonus za kladjenje

Bet at home kladionica će dodati 50% iznosa na uplatu svakog novog, kao i postojećeg korisnika, do 200€! Dakle, ako otvorite račun, i uplatite 400€ , dobiti ćete 200€ bonusa, odnosno na računu ćete imati 600€! Ako uplatiti i manji iznos, on će isto biti uvećan za 50%, pa tako ako npr. uplatite 100€, na računu ćete imati 150€.

Iznos uplate i bonusa potrebno je okrenuti SAMO TRI PUTA (3X) na ukupni koeficijent 2,00 ili veći u periodu od 90 dana što je i više nego korektno pravilo za okretanje bonusa!

Dakle ako OTVORITE RAČUN i uplatite npr. 200€, dobiti ćete 100€ bonusa i na računu ćete imati 300€. Kako bi ispunili pravila bonusa potrebno je ukupno uplatiti 900€ na listić sa koeficijentom 2,00 ili većim, u periodu od 90 dana. To može biti 9 listića, sa ulozima po 100€, ili može biti 300 listića sa ulozima od 3€, ili 900 listića sa ulogom od 1€, ili naravno svakakve kombinacije. Bitno je da je ukupno, sumarno, uplaćeno 3x (uplaćeni iznos+bonus).

UZMI EURO2016 BONUS

Vrlo je lako uzeti euro2016 bonus za klađenje:

 1. Registrirajte se (Prijavite ako već imate račun) i izvršite uplatu na svoj račun.
 2. Kliknite na “Uzmite bonus” u upravljanju računom.
 3. Unesite bonus kod EURO16 – gotovo!
 4. Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 200€) biti će nadodano na Vaš račun.

Bet at home BONUS

Euro 2016 Bonus – Pravila bonusa

 • Ovaj bonus ponuda vrijedi samo od 31.05.2016 (12:00 CEST) do 22.06.2016 (12:00 CEST).
 • Bonus kod je “EURO16” i potrebno ga je upisati u Upravljanje računom pod “Uzmite bonus” najkasnije do 22.06.2016 (12:00 CEST). Nakon ovog datuma, korisnik više neće biti u mogućnosti iskoristiti bonus.
 • Maksimalni iznos bonusa je 200€. Korisnici koji izvrše uplatu veću od 400€ , bet-at-home.com će dodati maksimalnih 200€ bonusa na kladiteljski račun.
 • Vrijednosti mogu varirati ako korisnik nije odabrao EUR kao valutu svojeg bet-at-home.com kladiteljskog računa. Odlučujući faktor je zemlja iz koje korisnik dolazi.
 • Ukoliko postoji već aktivni bonus, upisani bonus bit će postavljen na čekanje. Svi dodatni bonusi mogu biti aktivirani pod “Moje promocije” odmah po ispunjenju uvjeta uloženog iznosa trenutno korištenog bonusa ili ukoliko je iznos bonus već iskorišten. Bonus se mora aktivirati unutar 90 dana nakon što je upisan.
 • Iznos bonusa ovisi o trenutnom iznosu sredstava u vrijeme aktivacije. Međutim, taj iznos ne može biti premašiti iznos svih uplata tijekom trajanja razdoblja bonusa. Kod bankovnih uplata, uzima se kao važeći onaj datum kad je uplata zaprimljena u banci.
 • Prije nego isplata bude moguća, korisnik mora odigrati iznos uplate i bonusa ukupno 3 puta s najmanjim koeficijentom od 2.00 tijekom 90 dana po korištenju bonusa. Sistemske i multi oklade nisu uključene u ovu ponudu. Korisnici koji su izvršili uplatu veću od 400€ potrebno je da ulože u igru ukupan iznos 1800€. (Za korisnike u Njemačkoj taj iznos je 1890€ zbog poreza.) Ukoliko uvjeti bonusa nisu ispunjeni, bet-at-home zadržava pravo otkazivanja bonusa kao i svih dobitaka proizašlih iz istog.
 • Uplaćeni iznos, na temelju koga je izračunat iznos bonusa kao i svi iz njega proizašli dobici, povezani su s vijekom trajanja bonusa i nije ih moguće povući.
 • Bonus iznos je moguće obrnuti isključivo kroz “Povezana sredstva” i “Bonus sredstva”. Oklade postavljene kroz druga sredstva se neće uzimati u obzir za obračun potrebnog iznosa za obrtaj bonusa.
 • Ukoliko su oklade postavljene kroz “Bonus sredstva” i/ili su oklade zaključene kroz “Povezana sredstva” nakon što je bonus otkazan ili istekao, samo dobici proizašli kroz “Povezana sredstva” će biti kreditirani. Dobici proizašli kroz “Bonus sredstva” će biti otkazani.
 • Ovaj bonus vrijedi isključivo za sportsko klađenje, klađenje uživo kao i za virtualno klađenje. Ostali proizvodi nisu uključeni u ovu ponudu.
 • Bonus vrijedi samo za jedan kladiteljski račun po osobi, obitelji, kućanstvu ili računalu. Ukoliko postoji opravdana sumnja u zloupotrebu pravila (otvaranje lažnih kladiteljskih računa, udruženo igranje) ili sumnja u “balance betting”, bet-at-home zadržava pravo oduzimanja bonusa i sve njime ostvarene dobitke.
 • Korisnici iz sljedećih zemalja ne mogu sudjelovati u ovoj akciji: Armenija, Bjelorusija, Bugarska, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Izrael, Letonija, Litva, Luksemburg, Mađarska, Meksiko, Norveška, Portugal, Ruanda, Rumunjska, Rusija, Sjedinjene Američke Države, Španjolska, Srbija, Švedska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija.
 • Korištenjem bonusa korisnik prihvaća pravila i uvjete ovog bonusa, kao i opća pravila poslovanja bet-at-home.com objavljena na www.bet-at-home.com. bet-at-home.com zadržava pravo da po vlastitom nahođenju i u svako doba promijeni ili otkaže ovu ponudu.

UZMI EURO2016 BONUS

Share This