NaslovnicaVijestiEvo kako smo zaradili 5.500€ na sudačkoj nadoknadi!

Evo kako smo zaradili 5.500€ na sudačkoj nadoknadi!

Unatoč poprilično iznenađujućim rezultatima u posljednjem kolu grupne faze Lige Prvaka, mi smo dan završili sa lijepom zaradom. U analizi utakmice Olympiakos – Arsenal sugerirali smo specijalnu okladu na koju smo i sami uplatili veći iznos. Naime, sugerirali smo okladu na 4 te 5 i više minuta sudačke nadoknade, te da se ulozi proporcionalno rasporede na obje oklade budući da su koeficijenti bili neralno visoki.

Olympiakos - Arsenal

Zarada na kladionici

Također u obzir smo uzeli i da sudi Rizzoli, kao i da se radi o utakmici u kojoj se direktno odlučuje o putniku u daljnju fazu natjecanja te je bilo za očekviati da će ekipa kojoj će rezultat ići u prilog zadržavati vrijeme maksimalno. Također, oni koji prate suženje i suce znaju da je Rizzoli sklon pokazivanju većih sudačkih nadoknada…

[su_bet365_200_bonus_mali]

Rizzoli je utakmicu nadoknadio sa čak 4 minute, na što je koeficijent bio 4,50!

Budući da je analiza utakmice Olympiakos – Arsenal bila izuzetno čitana, nadamo se da su barem neki od posjetitelja ispratili ovu okladu i da zadovoljno trljaju ruke!

Evo i naših listića!

Slika zaslona 2015-12-09 u 22.40.04

Slika zaslona 2015-12-09 u 22.40.16

kladjenje na sudacku nadoknadu

Slika zaslona 2015-12-09 u 22.40.50

Slika zaslona 2015-12-09 u 22.39.51

Slika zaslona 2015-12-09 u 22.39.15

Pratite portal SvijetKladjenja i zaradite sa nama na kladionici. Sve analize i informacije su apsolutno besplatne, a cilj je da svi skupa lijepo zaradimo na kladionici! Pridružite nam se na SvijetKladjenja FORUMU gdje svakodnevno možete saznati najnovije informacije o raznim utakmicama, te razmjenjivati mišljenja sa drugim članovima SvijetKladjenja, sve u cilju da skupa zaradimo na kladionici.

Ne prodajemo nikakve pretplate, vipove, dojave i sl. i po tome smo jedinstveni i najjači neovisni kladioničarski portalu u regiji! Pridružite nam se na forumu, pratite nas i zaradite sa nama!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!