NaslovnicaVijestiJurgen Klopp ima novi posao

Jurgen Klopp ima novi posao

U Njemačkoj su uvjereni kako će Klopp od ovog ljeta voditi madridski Real u kojem su dani odbrojani treneru Carlu Ancelottiju koji je ostao bez i jednog trofeja. Spominje se kako će Klopp potpisati na 3 godine s kraljevima.

Klopp

Kako navodi ”Deutschland Radio”, posao je već dogovoren, njemački trener pristao je na sve uvjete ”kraljevskog” kluba, a službena objava uslijedit će nakon 30. svibnja, kad Borussia igra finale njemačkog Kupa protiv Wolfsburga.

 

 

Klopp koji sigurno napušta klub na kraju sezone, tako bi stigao u momčad koja ima velikih problema u samoj svlačionici, a predsjednik Perez očigledno ne vjeruje da Ancelotti može ujediniti svoju momčad i krenuti po nove trofeje. Vjerojatno su problem i navijači i mediji koji konstantno vrše pritisak.

Kao glavni protukandidati Kloppu za klupu kraljeva spominjali su se Zidane koji će vjerojatno nastaviti u Castilli, Benitez koji odlazi iz Napulja i trener Porta Lopetegui.

Ni Carlu Ancelottiju treneru na odlasku ne nedostaje angažmana pa ga tako traže klubovi iz Engleske i Italije, te mu odlazak iz Madrida i neće toliko teško pasti.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

O odlasku Ancelottija se puno spekulira i piše pa Vam skrećemo pažnju na koeficijent 1.85 da neće biti trener sljedeće sezone. Ta činjenica je vrlo izvjesna, pa se ovaj koeficijent čini vrlo dobrim za uplatiti.

Carlo Ancelotti

 

I sami vjerujemo kak0 će se Ancelotti teško zadržati na klupi, pa evo nekih od naših uplaćenih listića na ovu okladu.

Ancelotti2 Ancelotti3

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!