NaslovnicaVijestiKontroverzni sudac sudi uzvratni susret Real Madrida i Bayerna!

Kontroverzni sudac sudi uzvratni susret Real Madrida i Bayerna!

Poznato je tko će suditi uzvratni susret između Real Madrida i Bayern Munchena na Santiago Bernabeuu. UEFA je za ovaj susret imenovala Cuneyta Cakira koji je ove sezone u Ligi prvaka već sudio i Real Madridu i Bayernu, a imao je i jednu kontroverznu odluku u korist Real Madrida prije nekoliko godina.

Cuneyt Cakir najpoznatiji se turski sudac u UEFA-i i FIFA-i. Ove sezone u Ligi prvaka sudio je susrete Atletico Madrida i Chelseaja, Tottenhama i Real Madrida kada su Spursi slavili rezultatom 3-1, utakmicu Bayerna i PSG-a kada je momčad iz Munchena pobijedila Parižane 3-1, Chelsea – Barcelona te utakmicu Juventusa i Real Madrida kada je Zidaneova momčad slavila u Torinu 0-3.

[su_champions_league]

Cakir je prošle sezone Real Madridu sudio osminu finala protiv Napolija u Napulju te polufinale protiv Atletica na Calderonu kada je Real izgubio rezultatom 2-1, ali to je tada bio rezultat koji ih je vodio u finale Lige prvaka. Također u prethodnim sezona Bayernu je sudio utakmicu protiv Atletica koju su slavili rezultatom 2-1, te utakmicu protiv Arsenala kada je Bayern izgubio 2-0 u grupnoj fazi. Sudio je i utakmicu Bayerna i Rome u grupnoj fazi 2014. godine kada je momčad iz Munchena slavila 2-0.

Cakir je Realu sudio polufinale protiv Manchester Cityja 2016. godine kada je utakmica završila 0-0, a sudio je i u osmini finala Lige prvaka utakmicu između Manchester Uniteda i Real Madrida kada je momčad iz Madrida prošla dalje nakon što je Cakir Naniju pokazao kontroverzni direktni crveni nakon faula na pola igrališta. Bila je to odluka nakon koje su mnogi Cakira etiketirali kao ‘Realovog suca’. Ove sezone Cakir je Realu sudio utakmicu protiv Juventusa kada je Dybala dobio crveni karton nakon simuliranja te faula na pola igrališta.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Bilo kako bilo, Cakir je jedan od najboljih sudaca svijeta i može se reći da je UEFA-ina odluka da upravo on sudi ovakvu utakmicu bila očekivana jer gotovo svake sezone Cakir sudi četvrtfinala i polufinala najbitnijih nogometnih natjecanja, a prije tri godine čak je sudio i finale Lige prvaka između Barcelone i Juventusa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!