NaslovnicaVijestiNEVJEROJATNO: Pogodili su točan rezultat utakmice Dinamo - Skenderbeu, a pritom i...

NEVJEROJATNO: Pogodili su točan rezultat utakmice Dinamo – Skenderbeu, a pritom i da će biti crveni karton

Nakon što smo prije nekoliko dana pisali o novom hrvatskom Nostradamusu, koji je sanjao da će Dinamo u Albaniji preokrenuti rezultat protiv Skenderbeua i pritom je pogodio i kojoj će minuti pasti prvi pogodak, danas smo svjedočili još nekoliko uistinu nevjerojatnih predviđanja.

Jedan aktivni član našeg foruma danas je isto imao ‘snove’, pa je tako napisao kako je sanjao da će danas na utakmici između Dinama i Skenderbeua biti crveni karton.

Screenshot_2

Podsjetimo, u 48. minuti Goncalo je dobio crveni karton.

No, to nije sve. Imali smo još Babi Vangi ovdje…

Naime, na našoj facebook stranici postavili smo nagradnu igru – tko pogodi točan rezultat utakmice kao nagradu dobiti će vaučer bet-at-home kladionice.

Screenshot_1

I sve što možemo reći jest – imamo dva pobjednika! Čini se kako su i oni vjerojatno ‘sanjali’ što će se dogoditi na utakmici… stoga, ako želite vidjeti još raznih rezultata i dešavanja na utakmici, slobodno se pridružite našem Forumu i pratite naše ‘sanjare’.
[touchcarousel id=’1′]

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!