NaslovnicaVijestiSaznaj sve o Red Bull Salzburgu, Dinamovom protivniku za Ligu Prvaka

Saznaj sve o Red Bull Salzburgu, Dinamovom protivniku za Ligu Prvaka

Red Bull Salzburg je klub koji već godinama dominira austrijskom ligom što potvrđuje i deset naslova prvaka, te čak četiri osvojena kupa u novijoj povijesti.

Red Bull Salzburg prvenstvno

Prema Transfermarktu procijenjeni su na 48,9 milijuna eura, dok Dinamo Zagreb ima vrijednost od 58,8 milijuna eura.

red bull salzburg vrijednost

Dinamo Zagreb vrijednost

Najveća zvijezda u momčadi Salzburga je Jonathan Soriano, iskusni 30-godišnjak, koji je ujedno i kapiten momčadi, procijenjen na 7,5 milijuna eura. U austrijskoj Bundesligi u sezoni 2015/2016 postigao je 21 gol.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Uz njega izuzetno opasan je i 24-godišnjak, Munas Dabbur, koji je prešao iz Grasshopersa u Salzburg za 7 milijuna eura. U Švicarskoj SUperligi je u 2015/2016 sezoni za Grasshopers postigao 19 golova.

Salzburg dinamo

Kladionice prednost za prolazak, unatoč tome što je tržišta vrijednost Dinama veća, daju Salzburgu na koji je koeficijent 1,60.

Dinamo Zagreb će u prvoj utakmici biti domaćin te su u toj utakmici i favoriti budući da igraju na Maksimiru, međutim iz priloženog je jasno da će na Salzburg u uzvratnoj utakmici biti koeficijent 1,70-1,80.

KLADI SE UZ EKSKLUZIVAN BONUS


 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!