NaslovnicaDugorocne okladeSergio Ramos odlazi ili ostaje?

Sergio Ramos odlazi ili ostaje?

Od završetka sezone po medijima se razvlači sapunica o tome hoće li ponajbolji, ako ne i najbolji svjetski branič Sergio Ramos napustiti Real Madrid ili ne. Gotovo svakog dana se pojavljuju neke nove informacije o prelasku Ramosa, a najviše se ga povezuje s prelaskom u Manchester United koji treba kvalitetnog braniča i koji ima financijske mogućnosti da dovede takvog igrača.

sergio-ramos

Ipak, realnije je očekivati kako su svi napisi u cilju privlačenja medijske pozornosti i postavljanja što boljih uvjeta prilikom potpisivanja novog ugovora. Ramos je jedan od najplaćenijih braniča Svijeta i otezanje s potpisivanjem ugovora traje već nekoliko mjeseci. No ako ćemo realno sagledati Ramos je jedna od najvećih ikona, najvećeg i najbogatijeg kluba, uz to je dokapetan, lider na terenu, miljenik navijača i Španjolac koji je vrlo mlad stigao na Bernabeu. Uz sve to on je u najboljim godinama, te ponajbolji stoper na Svijetu.

 

 

Upravo zbog tih razloga Real nema razloga pustiti takvog igrača, a pogotovo u slučaju kada mu trenutni ugovor nije pri kraju. Navodno nezadovoljstvo ponašanjem kluba prema Ikeru Casiljasu, teško da može biti razlog da se odreknete igranja za najtrofejniji klub na Svijetu. Uz to kraljevi već dugo nisu imali slučaj da bi igrač zahtjevao transfer iz kluba, što dovoljno govori o kakvom se klubu radi.

Ramos teško da može u nekom TOP klubu dobiti bolje financijske uvjete nego u Realu, a on nikada nije izrazio želju za novim izazovima, jer teško da ima većeg izazova od igranja za madridski klub.

Ramos je već sada jedna od živućih legendi kluba sa 314 nastupa za Real i sjajnih 40 postignutih golova, vjerojatno i budući kapetan, tako da će vjerojatno i Perez udovoljiti gotovo svim zahtjevima svog braniča.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

 

Zbog tih razloga, čini nam se kako kompletna kampanja oko prelaska u Man Utd, jest samo igrokaz kako bi se ostvarili što bolji uvjeti u ugovoru, a vrlo vjerojatno to čak nisu poslovi u kojima sudjeluje sam Ramos već to vode njegovi agnti, zastupnici i dr.

Ako smatrate da će Ramos ostati u Realu kladionice  Vam nude koef oko 1.33, a ako ipak mislite da će preći u neki drugi klub koef su još i bolji.

ramos koef

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!