NaslovnicaVijestiZbog čega je zapravo otkazana utakmica na Old Traffordu jučer?

Zbog čega je zapravo otkazana utakmica na Old Traffordu jučer?

Zbog čega je zapravo otkazana utakmica na Old Traffordu jučer? Navikli smo na drame posljednjeg dana sezone, ali ništa na istoj razini kao i ove farse.

Zbog čega

Po prvi put u britanskom nogometu, utakmica je otkazana nakon što je osumnjičeni paket pronađen na tribinama.

Nezapamćena scena odvijala se na Old Traffordu, od svih mjesta, prije završnog kola ove sezone Manchester Uniteda protiv Bournemoutha kod kuće.

Sunce je sijalo na jednom od najvećih stadiona u Europi, ali je ‘Teatar snova’ ubrzo postao tamno i mjesto potencijalne noćne more kako je pronađen sumnjičav paket.

Misli o terorizmu su odmah prošle kroz poznati stadion, navijači su evakuirani i bombaški tim je brzo došao na stadion.

Nacija je zadržala svoj dah i čekala da se otkrije, šta se to zapravo događa – bože sačuvaj – imali smo još jedan užasan čin terorizma na našim rukama.

Ali kasno sinoć se objavilo da je nepoznati paket zapravo ništa više nego lažna bomba koja se koristi za trening bušilice.

[su_betfair_200eura]

Starsport razumije da je paket korišten od strane zaštitarske tvrtke koju klub koristi kako bi im pomogla da se nose sa mogućim incidentima – i bio je ostavljen u stadionskom WC-u u srijedu i nitko ga do jučer nije otkrio. S jedne strane svi su imali veliko olakšanje, a s druge da je to bila jedna glupa pogreška.

Budimo iskreni, za nekoliko dugih sati zvučalo je da je netko infiltrirao jedan od najvećih i najlegendarnijih stadiona u Europi.

Nezapamćeni događaji dovode ogromne implikacije uoči Eura 2016. – koji počinje u manje od mjesec dana.

Ali na kraju se ispostavilo da je to bilo jedno poslijepodne potpune zbunjenosti uzrokovano ništa više zlokobno od ukupne nesposobnosti osoblja u tzv. najvećem klubu u engleskom nogometu.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!