NaslovnicaDugorocne okladeKladionice uvjerene da Baby Lasagna može do pobjede na Eurosongu

Kladionice uvjerene da Baby Lasagna može do pobjede na Eurosongu

Sjajni Marko Purišić je osvojio srca hrvatske javnosti i obožavatelje širom Europe. Njegova izvedba pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim’ je toliko oduševila da su čak i kladioničari prepoznali njegov potencijal, stavljajući ga među vodeće favorite za ovogodišnji Eurosong.

Rijetko kad se sjećamo vremena kada je Hrvatska otišla na Eurosong s toliko optimizma kao što je slučaj nakon pobjede Baby Lasagne, čija je pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’ trenutno rangirana kao prvi favorit!

Nakon što je tijekom prošlog mjeseca švicarska skladba “The Code” bila na vrhu kladionica koje predviđaju pobjednika Eurosonga, danas je hrvatski predstavnik Baby Lasagna ponovno zauzeo prvo mjesto, a njegove šanse neprestano rastu iz sata u sat.

U ovom trenutku, hrvatski predstavnik i pjesma “Rim Tim Tagi Dim” imaju najveće šanse za pobjedu sa kvotom 2.87 u bet365 kladionici, dok je Švicarska na drugom mjestu s kvotom 4.50. Top 5 još čine Ukrajina (5.50), Italija (6.00) i Nizozemska (15.00).

Izvor: bet365

Baby Lasagnina prva i druga proba bile su izvrsne, a kadrovi s tih proba glavni su razlog njegovog novog uspona. Novi kostimi, pojačani efekti i impresivna scena dodaju pjesmi spektakularnu dimenziju. Sve to još više povećava iščekivanje da vidimo cijeli nastup 7. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri, te konačni ishod u velikom finalu 68. izdanja Eurosonga 11. svibnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!