Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
Naslovnicaeuro2016novosti-euro2016Igrači Sjeverne Irske imaju još jednu šansu da se dokažu Michael O'Neill-u

Igrači Sjeverne Irske imaju još jednu šansu da se dokažu Michael O’Neill-u

Igrači Sjeverne Irske imaju još jednu šansu da se dokažu Michael O’Neill-u. Tremer Sjeverne Irske, Michael O’Neill je pozvao svoje igrače da iskoriste svoje šanse na ovotjednom trening kampu i pokažu da zaslužuju poziv u njegovu momčad za Euro 2016.

Igrači Sjeverne Irske

Priprema za prvi veliki turnir u zemlji u 30 godina počela je zapravo jučer, kada su se igrači Sjeverne Irske iz Premier lige sastali u Manchesteru kako bi prionuli na posao.

O’Neill već zna većinu momčadi od 23 igrača koja će povesti u Francusku, ali još uvijek postoji nekoliko mjesta, koje bi mogli zauzeti oni koji su na rubu pozivanja u reprezentaciju i ako se malo potrude mogli bi impresionirati svog reprezentativnog trenera prije nego što najavi svoju momčad 28. svibnja, dan nakon što će Sjeverna Irska biti domaćin Bjelorusiji u prijateljskom susretu.

“Znam da je visok postotak moje momčadi koja će brojati 23 igrača, a siguran sam da je većina ljudi mogla pogoditi koji su to moji izabranici, ali još uvijek ima vremena za druge igrače da pokažu zašto bi oni trebali biti u mojim planovima za finale”, rekao je O’Neill.

“To je do igrača koji su na rubu da me impresioniraju i pokažu da su u dobroj formi, da su u dobrom stanju i da mogu dobro raditi u dinamici naše grpe za turnir.”

[su_sportingbet_euro2016]

O’Neill-ove velike odluke će doći uz obrani i napadu. Kyle Lafferty, Conor Washington i Josh Magennis su rezervisali let za Francusku, gdje ostaje prostora za još samo jednog napadača, osim ako se trener Sjeverne Irske ne predomisli i odluči za samo pet napadača.

Držeći se svog izvornog plana, O’Neill će imati ravan izbor između Wiganovog Will Grigga i Ross Countyjevog Liama Boyce-a, obojica su u vrlo dobroj formi ove sezone.

Na stražnjoj strani, on mora odlučiti da li Daniel Lafferty, Michael Smith i Luke McCullough to mogu uspjeti.

Sljedeći tjedan sva momčad, uključujući i velike udarače kao što su kapetan Steven Davis, će se okupiti u Dublinu kako bi se pripremili za borbu sa Svjetskim prvakom Njemačkom, zatim Poljskom i Ukrajinom u grupnoj fazi.

S ciljem da uspiju odigrati 11 utakmica u nizu bez poraza kada se suoče sa Bjelorusijom na Windsor Parku, 27. maja, O’Neill će objaviti svoju konačnu momčad u Titanic centru u Belfastu.

Sinoć je O’Neill nagrađen posebnom nagradom od strane LMA (League Managers Association).

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!