Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Double:

Grenoble - Lyon 2

Tenerife - Sevilla 2

Tecaj 2,3

Ostalo:

Birmingham City - Fulham FC manje od 2,5 gola

Burnley - Aston Villa da će obje momčadi zabiti gol

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers više od 2,5 gola

Sunderland - Arsenal FC da će obje momčadi zabiti gol

Bologna - Inter Milan 2

Crvena zvezda Beograd - Cibona 1

Objavljeno

Atlanta Thrashers - Pittsburgh Penguins  2:3

- još jedna utakmica NHL-a...iako danas ima čak 13 parova ja ne mogu naći ništa previše izgledno...eventualno na utakmice Ottawa-Buffalo i Dallas - New Jersey igrat malo golova (odnosno manje od 6)...možda na konačan ishod Phoenix-Philadelphia 1 jer je jučer PHI igrala sa San Joseom i odmah danas igra drugu tekmu (zbog umora), ali ništa drugo osim ovog što ću napisat za ovaj par Atlante i Pittsburgha...

- Pittsburgh polako počeo loše igrati odnosno ne igraju toliko loše koliko imaju nesreće jer od standardnih 6 obrambenih igrača koliko ih ima jedna NHL ekipa njima je čak 5 najboljih obrambenih ozljeđeno i nije čudo da gube utakmice jer im je obrana puno slabija nego prije

- S druge strane ih čeka Atlanta koja otkako se vratio Kovalchuk igra jako dobro, njihov PP radi odlično i zabijaju puno golova, Maxim Afinogenov ima seriju od 7 ili 8 utkamica u kojima je ostvarivao barem asistenciju ili gol...

- Po mom mišljenju ovdje se vrlo lako može očekivati over 6 golova na utakmici jer za Pittsburgh neće igrati: Gonchar, Talbot, Orpik, Letang, Kennedy, McKee, Goligoski i Kunizt...sve jako važni igrači i čak 5 obrambenih i 3 vrlo korisna napadača ekipa Pittsburgha je ostala praktički samo na Crsbyu, Malkinu i Fleuryu (možemo spomeniti i Fedotenka)... Atlanti ne dostaje samo golman Kari Lehtonen, ali Pavelec i Hedberg su i više nego dobre zamjene (po mom mišljenju su oba dva materijali za prvog golmana)

- S obzirom da je Atlanta redovita mušterija Pittsburgh Penginsa ovdje se jednostavno nebi usudio prognozirati čistu pobjedu Atlante jer neke tradicije jednostavno traju...ali svakako mislim da će biti puno golova, u zadnje 4 utakmice prošle sezone sve tekme je dobio Pittsburgh sa 6:2, 3:1, 3:2 i 6:3...dakle uvjek je bilo golova a u dvije je bilo i puno golova (preko 6) nadam se da će i ova utakmica tako završiti, a s obzirom na formu ekipe Atlante i na ozljede Pittsburgha mislim da će golova biti na pretek

- Pittsburgh u zadnje tri utakmice igra na puno golova pobjeda 6:5 protiv Bostona kod kuće, pobjeda 5:2 nad Anaheimom kod kuće i poraz od Ottawe 2:6 u gostima...a Atlanta konstantno igra tekme sa puno golova u ovom 11.mjesecu su igrali 8 utakmica za sad i na samo 2 utakmice je bilo manje od 6 golova (oba dvije domaće utakmice i oba dvije pobjede od 3:2 nad St.Louisom i Edmontonom), sve ostale su išle u over od toga tri domaće pobjeda 7:0 nad LA Kingsima i dva poraza od 4:3 (jedan na penale) od Columbusa i Bostona...

-potrudit ću se pa ću staviti i Stake da ljudi vide koliko sam otprilike siguran u ovaj par i prolaznost ovog para... Ja ovaj par igram na svoj singl listić...

Hokej - NHL

01:00h Atlanta Thrashers - Pittsburgh Penguins

Tip: X=6   2    (više od 6 golova na utakmici u regularnom vremenu)

Koeficjent: 2,00

Stake: 8/10

Kladionica: Hrvatska Lutrija

Evo moja analiza za ovaj par danas...

I što sam odigrao na jednom listiću za 50kn (nadam se da će proći)

Stuttgart - Hertha   1   1,65   1:1  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( Ovaj Stuttgart je prestrašan (Igraju baš katastrofa)

Paksi - Halades   1   1,95   2:0

Tenerife - Sevilla   2   1,75   1:2

HV 71 - Skelleftea   1   1,55   2:3

Sretno svima

Objavljeno

Atlanta Thrashers - Pittsburgh Penguins   2:3

- još jedna utakmica NHL-a...iako danas ima čak 13 parova ja ne mogu naći ništa previše izgledno...eventualno na utakmice Ottawa-Buffalo i Dallas - New Jersey igrat malo golova (odnosno manje od 6)...možda na konačan ishod Phoenix-Philadelphia 1 jer je jučer PHI igrala sa San Joseom i odmah danas igra drugu tekmu (zbog umora), ali ništa drugo osim ovog što ću napisat za ovaj par Atlante i Pittsburgha...

- Pittsburgh polako počeo loše igrati odnosno ne igraju toliko loše koliko imaju nesreće jer od standardnih 6 obrambenih igrača koliko ih ima jedna NHL ekipa njima je čak 5 najboljih obrambenih ozljeđeno i nije čudo da gube utakmice jer im je obrana puno slabija nego prije

- S druge strane ih čeka Atlanta koja otkako se vratio Kovalchuk igra jako dobro, njihov PP radi odlično i zabijaju puno golova, Maxim Afinogenov ima seriju od 7 ili 8 utkamica u kojima je ostvarivao barem asistenciju ili gol...

- Po mom mišljenju ovdje se vrlo lako može očekivati over 6 golova na utakmici jer za Pittsburgh neće igrati: Gonchar, Talbot, Orpik, Letang, Kennedy, McKee, Goligoski i Kunizt...sve jako važni igrači i čak 5 obrambenih i 3 vrlo korisna napadača ekipa Pittsburgha je ostala praktički samo na Crsbyu, Malkinu i Fleuryu (možemo spomeniti i Fedotenka)... Atlanti ne dostaje samo golman Kari Lehtonen, ali Pavelec i Hedberg su i više nego dobre zamjene (po mom mišljenju su oba dva materijali za prvog golmana)

- S obzirom da je Atlanta redovita mušterija Pittsburgh Penginsa ovdje se jednostavno nebi usudio prognozirati čistu pobjedu Atlante jer neke tradicije jednostavno traju...ali svakako mislim da će biti puno golova, u zadnje 4 utakmice prošle sezone sve tekme je dobio Pittsburgh sa 6:2, 3:1, 3:2 i 6:3...dakle uvjek je bilo golova a u dvije je bilo i puno golova (preko 6) nadam se da će i ova utakmica tako završiti, a s obzirom na formu ekipe Atlante i na ozljede Pittsburgha mislim da će golova biti na pretek

- Pittsburgh u zadnje tri utakmice igra na puno golova pobjeda 6:5 protiv Bostona kod kuće, pobjeda 5:2 nad Anaheimom kod kuće i poraz od Ottawe 2:6 u gostima...a Atlanta konstantno igra tekme sa puno golova u ovom 11.mjesecu su igrali 8 utakmica za sad i na samo 2 utakmice je bilo manje od 6 golova (oba dvije domaće utakmice i oba dvije pobjede od 3:2 nad St.Louisom i Edmontonom), sve ostale su išle u over od toga tri domaće pobjeda 7:0 nad LA Kingsima i dva poraza od 4:3 (jedan na penale) od Columbusa i Bostona...

-potrudit ću se pa ću staviti i Stake da ljudi vide koliko sam otprilike siguran u ovaj par i prolaznost ovog para... Ja ovaj par igram na svoj singl listić...

Hokej - NHL

01:00h Atlanta Thrashers - Pittsburgh Penguins

Tip: X=6   2    (više od 6 golova na utakmici u regularnom vremenu)

Koeficjent: 2,00

Stake: 8/10

Kladionica: Hrvatska Lutrija

Evo moja analiza za ovaj par danas...

I što sam odigrao na jednom listiću za 50kn (nadam se da će proći)

Stuttgart - Hertha   1   1,65   1:1  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( Ovaj Stuttgart je prestrašan (Igraju baš katastrofa)

Paksi - Halades   1   1,95   2:0

Tenerife - Sevilla   2   1,75   1:2

HV 71 - Skelleftea   1   1,55   2:3

Sretno svima

ž

Cijeli dan mi je bio katastrofa nadam se kako će nedjelja biti bolja...i da će me konačno malo krenuti...jer teško je išta zaradit kad nemaš šta ulagat ;D

Objavljeno

Double:

Grenoble - Lyon 2

Tenerife - Sevilla 2

Tecaj 2,3

Ostalo:

Birmingham City - Fulham FC manje od 2,5 gola

Burnley - Aston Villa da će obje momčadi zabiti gol

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers više od 2,5 gola

Sunderland - Arsenal FC da će obje momčadi zabiti gol

Bologna - Inter Milan 2

Crvena zvezda Beograd - Cibona 1

Ne vjerujem... a bas sam lijepo iskombiniro  :-\

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use