1xbet

1xbet kladionica osnovana je 2007. godine i sa jedna je od vodećih ruskih kladionica, te jedna od najbrže rastućih globalnih online kladionica. Broj igrača se rapidno povećava zahvaljujući odličnoj ponudi sa zanimljivim razradama te konkurentnim tečajevima.

Bazirani su na kladioničare u Europi te im je iz tog razloga i ponuda izuzetno bogata i fokusirana na tržišta zanimljiva igračima iz Europe. U planu im je i širenje na azijsko tržište što će rezultirati dodatnim investcijima kako u platformu, tako i u sučelje i aplikaciju.

1xbet kladionica

1xBet kladionica nam nudi veliki izbor sportova, alternativnih tržišta, azijskih hendikepa i specijalnih oklada i te preko 1000 događaja dnevno. Možete se kladiti na razne sportske događaje kao što su: nogomet, tenis, košarka, odbojka, hokej, golf, boks, rukomet, američki nogomet, bejzbol, stolni tenis, baitlon, ski skokove, vaterolo i mnoge druge.

1xBet kladionica – Live klađenje

Platforma 1xbet kladionica za online klađenje jedna je od najboljih na tržištu. Jedna od funkcionalnosti koje mnoge druge kladionice nemaju jest mogućnost gledanja čak četiri različite utakmice istovremeno u visokoj rezoluciji preko cijelog ekrana, naravno uz mogućnost live klađenja.

Njihov dio za klađenje uživo je jedan od najboljih u industriji. To je zbog činjenice da svaki njihov član može gledati 4 različite utakmice istovremeno, sve dostupne na cijelom zaslonu i visoke definicije, dok i dalje možeš stavljati oklade u isto vrijeme. Štoviše, oni nude široku paletu proizvoda, poput Casina, e-sporta i još mnogo toga te im je sučelje na hrvatskom jeziku.

Promocije i Bonusi

Jedan od razloga rapidnog rasta ove kladionice te nekoliko novih tisuća korisnika svakog dana jesu i brojne promocije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije kladioničare.  Novi igrači dobivaju 100% bonusa dobrodošlice do 100€, kao i druge unosne promocije. Možete dobiti bonus na kontinuiranu aktivnost sa 1Xrace, a također je tu i bonus za loš niz, ukoliko ste izgubili previše listića zaredom, rođendanski bonus, kao i razni drugi bonusi. 1xbet kladionica nastoji konstantno nagrađivati aktivne korisnike te im je jedan od ciljeva imati zadovoljne igrače.

1XBET BONUS

Uz sve ranije navedene promocije vrijedi istaknuti i Lucky Friday promociju gdje svakog petka 1xbet kladionica svim svojim starim i novim članovima omogućava 100%tni bonus do 100€. Dakle svakog petka iznos koji uplatite biti će udvostrućen do 200€!

lucky friday

Uplate i Isplate

1xbet kladionica, za razliku od gotovo svih drugih online kladionica, nema minimalni iznos depozita koji u drugim kladionicama obično iznosi 10€. Dakle sa skrilla na 1xbet kladionicu možete uplatiti svega 1€ ukoliko to i želite.

Uplate i isplate na 1xBet kladionicu poprilično su jednostavne i lako dostupne. Imaju izuzetno veliki broj načina uplate i isplate a osim uobičajenih bankovnih transkacija, debitnih i kreditnih kartica, skrilla, paysafecarda, netellera jedna su od prvih kladionica koja kao način uplate i isplate nudi i virtualne valute poput Bitcoina, Etheruma, Dofecoina, Litecoina i mnogih drugih. Sa načinima uplate i isplate na 1xbet kladionicu, zahvaljujući velikom broju načina uplate i isplate, vjerujemo da nitko neće imati problema naći način uplate i isplate koji njemu najviše odgovara.

Po pitanju isplata 1xbet kladionica je izuzetno brza te često novac sjedne na skrill momentalno. Dakle iste sekunde kada se isplata i zatraži na web stranici 1xbet kladionice, što je poprilično impresivno budući da se kod drugih kladionica obično treba čekati do nekoliko sati.

OTVORI 1XBET RAČUN