Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

C.Wood 18.5+

Ingram 24.5+

Repriza od preksinoc 

Ingram trpao Houstonu 40 i 33 Ove sezone , mislim da ide high pace utakmica sa Puno poena i to bi trebalo biti dovoljno za prolaz ja mislim 

Wood Kao nesto proigrao 4/5 zadnjih prebaciti 20 PT (protiv spursa ostao na 13, blowout Bio takoder )

Wooda ne volim nikako Ali moram ga uzet nekako Po ovoj granici 18.5 ... 

Objavljeno

Embid 31.5+(supersport)

Bet Jos nije izbacio, ocekujem 32.5/31.5

Kao sto Sam napisao Phoenix sinoc igrao (Pa Sam barem nekako "siguran" da nece blowout biti ) 

Ne vidim nacin da ovo phila uzme ili Bude tu negdje knap utakmica ,a da embid ne ubaci 30+...

Jedini ko moze dominirati i probijati konstantno obranu je embid( prosle sezone 2 overa 35 i 38 pts)

Slicno i veceras ocekujem ,a svi znamo U kakvoj formi je embid 

Objavljeno
prije 15 sati, Ivan98 said:

C.Wood 18.5+

Ingram 24.5+

Repriza od preksinoc 

Ingram trpao Houstonu 40 i 33 Ove sezone , mislim da ide high pace utakmica sa Puno poena i to bi trebalo biti dovoljno za prolaz ja mislim 

Wood Kao nesto proigrao 4/5 zadnjih prebaciti 20 PT (protiv spursa ostao na 13, blowout Bio takoder )

Wooda ne volim nikako Ali moram ga uzet nekako Po ovoj granici 18.5 ... 

prije 15 sati, Ivan98 said:

Embid 31.5+(supersport)

Bet Jos nije izbacio, ocekujem 32.5/31.5

Kao sto Sam napisao Phoenix sinoc igrao (Pa Sam barem nekako "siguran" da nece blowout biti ) 

Ne vidim nacin da ovo phila uzme ili Bude tu negdje knap utakmica ,a da embid ne ubaci 30+...

Jedini ko moze dominirati i probijati konstantno obranu je embid( prosle sezone 2 overa 35 i 38 pts)

Slicno i veceras ocekujem ,a svi znamo U kakvoj formi je embid 

prije 12 sati, Ivan98 said:

Morant 27.5+

prije 12 sati, Ivan98 said:

James 26.5+(supersport)

5/5 

Morant

Wood

Ingram

Embid

James ( iako me oborio na 2 listica na betu na granici 27.5 , nemogu se zaliti jer vecina je bila odigrana na  26.5 )

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Stari,to sam uzeo na SS u za simbolicnih 10 eura.Isto razmisljenje kao i ti.Sad bumo videli,koef.je bio ogroman.
    • SP 2026. Kraljevstvo poguravanja jakih Finale Argentina-Portugal : DA  Nakon svih događaja ovo ne bi bilo nemoguće. Kao u Alan Fordu: Uzmimo siromašnima, dajmo bogatima ! Male zemlje morale bi biti bar 30 posto bolje da izbace slavne reprezentacije.  Sve situacije koje su egal (50-50 posto) otišle su na stranu bogatih. Sve utakmice koje bile neizvjesne dobili su favoriti. Pa kako bar jednom nije prosao dalje Kongo ,Senegal ili slični?! SP je postao Hollywood!!! Njima paše finale Portugal- Argentina, labudji pjev 2legende,Messi-Ronaldo. Jesu vrhunski igrači,ali više ih pun kerouac. Koliko puta su nezasluženo dobili Zlatnu loptu na račun drugih? Ronaldo najbolji na Hrvatska-Portugal. Farsa. Penal i zadnji poništeni gol možda i jesu tehnološki ispravne odluke,ali pitanje je bi li se to sudilo protiv Portugala?! Bar jedna od te 2odluke sigurno ne bi. Perfidno,na sitno se gura. Sjetite se i prolaza Belgije. Bilo je iznenadjenja unutar skupina,poslije baš i ne.  Opet ponavljam Leov savjet: No bet. Za mene je danas kladioničarski dio SP gotov. Slijedi detoxBETizacija. Mirno gledanje tekmi bez nerviranja. Bez nervoze hoće li neki majmun imati gol ili asistenciju,hoće li proći korneri ili obrane vratara itd.   Čišćenje mozga. Briga za mentalno zdravlje. Ostalima želim sreću u kladjenju do kraja SP ,a i dalje. Sumnjam da je bilo puno dobitnih listića.  
    • Gvardiol je bio ogromna greska.Ogromna.Rekonvalescent koji je sjebao tekmu s englezima ponovo stavljen i par minuta poslije sukrivac za gol.Zasto ga je D(F)alic stavio,to on zna.Svi znamo da i agencije i manageri i lova kroje reprezentacije i da igraju oni koji moraju igrati.Po svaku cijenu.I sad je cijena placena,idu doma.
    • Šta bi bilo kad bi bilo? Možda bi Vušković radio veće greške zbog neiskustva.  Problem drugog gola je i što Leao ostao sam i mirno kirurski namjestio gol. Gvardiol bar bio uz igrača, da bio agresivniji možda bi bio penal. To ne možemo vratiti unazad. Slažem se da nije loše zamijeniti izbornika, ali njegovi propusti nisu krucijalni. Jednostavno,treba osvježenje na klupi. No, još ćemo mi žaliti za Dalićem. Žalosno što trećina ljudi po portalima likuje šta Hrvatska ispala, neki se i raduju, pljuje se i po Modriću itd. Ne treba slaviti poraz, ali mislim da su naši igrači sasvim dobro odigrali protiv Portugala.   
    • Oko Gvarduola se svi slazemo,krajnje nerazumna odluka.Nikom nije jasno zbog cega forsiranje rekonvalescenta kraj zdravih i spremnih igraca.Sve ste lijepo napisali kolega.Potpisujem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use