Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

C.Wood 18.5+

Ingram 24.5+

Repriza od preksinoc 

Ingram trpao Houstonu 40 i 33 Ove sezone , mislim da ide high pace utakmica sa Puno poena i to bi trebalo biti dovoljno za prolaz ja mislim 

Wood Kao nesto proigrao 4/5 zadnjih prebaciti 20 PT (protiv spursa ostao na 13, blowout Bio takoder )

Wooda ne volim nikako Ali moram ga uzet nekako Po ovoj granici 18.5 ... 

Objavljeno

Embid 31.5+(supersport)

Bet Jos nije izbacio, ocekujem 32.5/31.5

Kao sto Sam napisao Phoenix sinoc igrao (Pa Sam barem nekako "siguran" da nece blowout biti ) 

Ne vidim nacin da ovo phila uzme ili Bude tu negdje knap utakmica ,a da embid ne ubaci 30+...

Jedini ko moze dominirati i probijati konstantno obranu je embid( prosle sezone 2 overa 35 i 38 pts)

Slicno i veceras ocekujem ,a svi znamo U kakvoj formi je embid 

Objavljeno
prije 15 sati, Ivan98 said:

C.Wood 18.5+

Ingram 24.5+

Repriza od preksinoc 

Ingram trpao Houstonu 40 i 33 Ove sezone , mislim da ide high pace utakmica sa Puno poena i to bi trebalo biti dovoljno za prolaz ja mislim 

Wood Kao nesto proigrao 4/5 zadnjih prebaciti 20 PT (protiv spursa ostao na 13, blowout Bio takoder )

Wooda ne volim nikako Ali moram ga uzet nekako Po ovoj granici 18.5 ... 

prije 15 sati, Ivan98 said:

Embid 31.5+(supersport)

Bet Jos nije izbacio, ocekujem 32.5/31.5

Kao sto Sam napisao Phoenix sinoc igrao (Pa Sam barem nekako "siguran" da nece blowout biti ) 

Ne vidim nacin da ovo phila uzme ili Bude tu negdje knap utakmica ,a da embid ne ubaci 30+...

Jedini ko moze dominirati i probijati konstantno obranu je embid( prosle sezone 2 overa 35 i 38 pts)

Slicno i veceras ocekujem ,a svi znamo U kakvoj formi je embid 

prije 12 sati, Ivan98 said:

Morant 27.5+

prije 12 sati, Ivan98 said:

James 26.5+(supersport)

5/5 

Morant

Wood

Ingram

Embid

James ( iako me oborio na 2 listica na betu na granici 27.5 , nemogu se zaliti jer vecina je bila odigrana na  26.5 )

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use