Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. McGarrett

McGarrett

2. ante16

ante16

• Ajax daje vise od jednog gola Necu, kvota 1,20 Bas sam pazljivo pratio predloge iz prve i druge lige Poslednje Sanse, i mogu slobodno reci da je moj predlog da ce Ajax dati vise od jednog gola, ubedljivo najlepsi. Pod uslovom da prodje. Nekako mi deluje da ce biti svetska katastrofa ako ovo ne prodje, a prosli su neki hokeji ili odbojka na pesku. Ova utakmica izmedju Ajaxa i Neca je interesantna, izmedju ostalog, i sto za pet dana Ajax dolazi u Split, a za desetak dana Nec dolazi u Zagreb. Za utakmicu izmedju Dinama i Neca sam vec spremio duplu sansu 12 gde mislim da je nemoguce da na ovakvoj utakmici dodje X, nereseni ishod. Sto se tice danasnje utakmice izmedju Ajaxa i Neca, bojim se da bi jedino mogla da nas srusi kisa, prava dosadna jesenja kisa, koja pada u Amsterdamu, a koja ce padati i u vreme odigravanja utakmice. O Necu sve znamo zajvaljujuci meni, a ove godine cemo se, najverovatnije i oprostiti od njih. Ova sezona ce najverovatnije biti sezona kada ce i Nec poput Atalante otici u zaborav.  Atalantu su pre nekoliko godina samo sekunde delile da izbace Psg i odu u polufinale Lige Prvaka, a Nec je trebao da izbaci Bodo/Glimta da udju u istoriju, pod uslovom da bajke postoje. Od najvece senzacije holandskog prvenstva, pa do trenutnog jedanaestog mesta u holandskom prvenstvu je proslo samo nekoliko meseci. Kao i svaka provincijska ekipa, hteli su i novac, a i da igraju Ligu Prvaka, a to nema ni kod brace Grimm. Rasprodali su najbolje igrace, a doveli drugacije, uzeli novac od prodaje igraca, a stedeli na novim igracima, i evo ih u donjoj polovini holandskog prvenstva. Kod kuce nemaju nijednu pobedu (nula pobeda, tri X-a, i tri poraza, dok u gostima imaju dve pobede, jedan X i tri poraza (u svim takmicenjima). Ali, zato primaju golove za medalju. Vec su primili 25 golova u svim takmicenjima, od Juventusa pet komada, od Bodo/Glimta sest komada oz dve utakmice, od Feyenorda i Cambuura po tri komada, a cak su im i krsevi Telstar i Excelsior ugurali po dva gola. Problem sa Necom je sto su oni primali golove, i kada su prosle sezone izgledali odlicno. Ali su tu skandaloznu odbranu prikrivali suludim napadom, jer su imali takav tip igraca da su uvek mogli da postignu vise golova nego sto su primali. A sada su prodali sve sto im je vredelo, a misle da mogu da igraju isto kao prosle sezone, a tako razmisljaju samo provincijske ekipe. Plus igraju dve ili tri utakmice u sedam dana ove sezone. I zato danas imamo veliki i siroki Ajaxov stadion, plus odlican vecernji termin od 21.00 cas, plus rasprodat stadion, plus Nec koji mora ili barem misli da moze da se vrati u gornji deo tabele.  A tako je i Atalanta mislila da ce dozivotno igrati Ligu Prvaka sa Kolasincem, Pasalicem, Samardzicem i Krstovicem, a realnost je zapravo da ce sledecih cetvrtaka igrati sa Pafosom, Kairatom, Borcem iz Banja Luke, Rigom i Mjalbyem, majko moja. Eto zasto je moj predlog najlepsi predlog u ovom kolu Poslednje Sanse. Bila bi prava katastrofa da padnemo, ako im samo Ajax ne ugura vise od jednog gola. Plus su ih primili vec 25 komada na 12 utakmica. Ali zato kisa u Amsterdamu … majko moja, samo je jos kisa falila veceras.  
    • Pozz momci! Evo jedan tiket NCAAF: 18:00h Missouri  1,52 21:30h Texas Longhorns 1,29 00:00h Oregon State  1,10 Bet365 Sretno! 🙂
    • Bundesliga,15:30, danas Augsburg-Bayern  Hendikep   4:0, tip 1 Teško da će Bayern dobiti s više od 3 razlike. Susjedski derbi. Umor od Lige nacija. Možda i tijesna pobjeda bude.
    • /10.10/18.00/ Serie A Inter vs Parma Team Inter over 1,5 goal, 1,22 Mozzartbet  
    • 10.10./France Ligue 1/Lorient-Paris FC/draw or Paris FC x2(1,28)Bet365
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use