Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. blacky44

blacky44

2. IzudinB

IzudinB

3. Iblaz93

Iblaz93

4. McGarrett

McGarrett

• Ja vam to tako ne gledam.Znam tko je glasovao za,tko protiv.Meni je to dovoljno.Drugo mi ne treba.Sportski pozdrav i puno srece u svemu u buducnost.
    • Brentford - Chelsea - 2 (1.90) bet365 Subotnji program Premier lige zatvorit će dvoboj Brentforda i Chelseaja u sklopu 4. kola na Brentford Community stadionu. Plavci u susret ulaze s druge pozicije na ljestvici, puni samopouzdanja nakon niza od dvije pobjede. Chelsea je sezonu otvorio razočaravajućim remijem bez pogodaka protiv Crystal Palacea, ali su potom zablistali u napadu – pobijedili su West Ham i Fulham uz sedam postignutih pogodaka. Enzo Maresca može biti zadovoljan učinkom svojih napadača, i to u situaciji kada je njihov glavni kreator Cole Palmer bio izvan terena. Joao Pedro predvodi ofenzivu s tri gola i asistencijom u posljednja dva kola. Brentford se nalazi na suprotnom kraju ljestvice s tri boda iz tri utakmice. Pčele su u prošlom kolu ispustile vodstvo i izgubile 2:1 kod novog prvoligaša Sunderlanda, što je još jednom istaknulo slabosti u obrani. Keith Andrews će se nadati da će novi adut Reiss Nelson ubrzo uhvatiti pravu formu, dok Igor Thiago, koji je već tri puta tresao mrežu, ostaje glavna prijetnja u napadu. Vitaly Janelt vratio se treninzima nakon ozljede stopala, dok su Gustavo Nunes i Yunus Konak još uvijek upitni. Chelsea, s druge strane, i dalje prati zdravstveno stanje Colea Palmera, Romea Lavije i Benoita Badiashilea, no u momčadi bi mogao debitirati ljetno pojačanje Alejandro Garnacho. Liam Delap sigurno propušta susret zbog ozljede zadnje lože. Brentford: Kelleher; Kayode, Collins, Van den Berg, Lewis-Potter; Yarmolyuk, Henderson, Damsgaard; Outtara, Igor Thiago, Schade Chelsea: Sanchez; Gusto, Tosin, Chalobah, Cucurella; Caicedo, Enzo; Estevao, Pedro Neto, Garnacho; Joao Pedro Iako Chelsea ima tek jednu pobjedu u posljednjih sedam međusobnih ogleda protiv Brentforda, aktualna forma i kvaliteta u napadu jasno ga postavljaju u ulogu favorita. Brentford je ostao bez Wisse, obrana im ne ulijeva sigurnost, a londonski derbi mogao bi otići na stranu gostiju. Chelsea pokazuje sve bolju realizaciju i s Joao Pedrom u odličnoj formi trebao bi doći do sva tri boda po kvoti 1.90 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Plavci povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 13.9. u 11:20 CET) Koeficijenti su podložni promjenama  
    • Ok. Onda mene upisi kao da bih glasao protiv, iako nisam glasao.  Ako bilo kada budem mogao u bilo cemu da ti nesto pomognem, tebi ili nekome iz tvoje porodice, od najbanalninih stvari, pa sve do vitalnih zivotnih organa, na mene uvek mozes racunati. Ako nesto i ne budem u mogucnosti da ti pomognem, uvek cu naci nekoga ko bi mogao. Ali u ovom slucaju, bih glasao protiv, bas kao sto bi glasao i protiv rodjenog oca i rodjene majke da ne mogu tako da izadju iz drugoligaskog blata. A i dalje ostajes jedan od mojih omiljenih kolega sa Foruma, ali posle @pena29
    • Ne znam kak je kod vas ali ja vidim kad kliknem tko je i kako glasovao.Za tebe znam da nisi.Za mene su glasovali i neki drugoligasi kao sto je protiv mene glasao i jedan drugoligas.Tako da znam tocno tko i kako je glasovao.Zahvale Goksimu i petorici kolega iz prve lige koji su me podrzali;Noja,Joker,Neno,Nutrija,Fic.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use