Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. IzudinB

IzudinB

2. Robica

Robica

• znas i sam zasto sam izgubio u PS, a razlog definitivno nije zelja i vjera u sebe, toga sam imao napretek s to cu pokazati i u narednoj sezoni. Usput, prije nego uplacujes javi se porukom, ovaj puta necemo trebati posrednika haha.  I da, kad vidim kako zvezdasi slave dolazak Arnautovica, sve mi je jasno, gluplji su od Dinama s Canavarom, mada to je bilo jasno i prije. Sretno s tipom
    • Poslednja Sansa mi uopste ne nedostaje, ali hajde bas da probamo da vidimo kako stojim sa talentom koji imate ili nemate. Nista ne znam o ovim dancima, ali kada bi se danas postavljao predlog za svetu Poslednju Sansu, moj predlog bi bio vise od jednog gola Copenhagena po kvoti od 1,20 kod bet365 a analize predloga nema. Cist talenat.  
    • Hvala na preporuci🙂Imate pravo kolega Leo,treninzi su rjesenje uvijek.Kroz fizicki napor i bol dolazi do prociscenja.Ma,mi smo trebali isto na more ali supruga je imala tesku prometnu.Nije kriva,dobro je ali sjebano nam ljeto.Kaj da vam pricam vise....
    • Hej @Marko15 Samo jos ovo da napisem, pa idem na kupanje. Svi smo razliciti, ali samo da kazem da kada sam u qurcu sa moralom, meni najvise pomaze nekakvo iscrpljivanje. Neko dugo plivanje, neko trcanje, neki uspon na planini, neko dizanje tereta, a ako znas da se tuces, mozda bi ti pomogla neka dobra tuca sa nekim slabijim od tebe.  
    • Kolega Leo,kaj je,je,vi ste motivator i pol🙂🙂🙂🙂
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use