Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Robica

Robica

2. nutrija

nutrija

3. Fitoz

Fitoz

• Samo jos da kazem da ako doktor Antonio Conte danas uzme titulu sa onim krsem od tima i sa osam i po krstenih igraca, da ce postati trener koji je u Italiji osvojio tri titule sa tri razlicita tima, i lik koji je osvojio deset titula prvaka Italije ukupno, kao igrac i kao trener. A ima 55 godina. Plus sto se kladio na namestene utakmice, i bio kaznjen, sto mu je zapravo najveci uspeh u zivotu, i zasta mu treba dati medalju. Antonio Conte, kockar, trenercina, doktor.  
    • Ja svakako nisam odigrao, niti predlazem ovu igru, ali samo hocu da hvalim, cak i besplatno veliki bet365. Bet365 je ovako poredjao favorite na FinalFouru Euroleague koji pocinje danas. znaci stavili su dve grcke ekipe kao prva dva favorita. Kao prvog favorita turnira su stavili prvoplasiranu ekipu iz regularnog dela sezone, a kao drugog favorita su postavili aktuelnog Prvaka Evrope. Osim toga, veliki bet365 nudi i zemlju odakle dolazi buduci Prvak Evrope, pa tako nude i Grcku kao zemlju pobednika. Da ponovim, ovo nije moj predlog za kladjenje, ali ako ovo nije postena ponuda i postena kvota, ja onda stvarno ne znam sta je.. Za mene je ovo ponuda kao kada bi vas kompanija Toyota pozvala da radite za kompaniju i rekla; evo dodjite kod nas i radite sta god hocete, sami izaberite sta cete raditi. Hteo sam samo da promovisem potpuno besplatno ovu najbolju kladionicu na svetu. A oni ako me iznenade nekom uplatom sto ih hvalim, ljudi smo, lako cemo se dogovoriti oko iznosa.  
    • Kolega,taj Bodo nam je bas nekak zajednicki...🙂
    • Kolega @Marko15 slobodno takve stvari podjeli sa forumom, i uvijek cu te rado ispratiti jer slatko je mali ufur a veliki dobitak. Kolega @LeonardoDrugi, ja tipujem PSG, definitivno, nemam sta skrivati, a vise o tome cu vec sljedeci tjedan pred utakmicu kad bude prica o tome ili kad me vec prozoves haha
    • Zapravo,ne puno.Bitno je strpljenje.Pisao sam par godina statistiku prije nego sam poceo igrati.Tek nakon 3-4 godine stekne se slika kako to ide.Ljudi su uzasno nestrpljivi i to je zasto kladionice pobjeduju.Grdo je pasti za gol.Imao sam listic na kojem sam pao kombinaciju tri prijelaza za gol.Grda je to lova bila.Moj savijet je ako tko ima strpljenja nek si pise prijelaze i za par godina vidjeti ce kod nekih liga i u nekim klubivima...npr.ovo...Kilmarnock.I ako se mec i popusti odigrati,live se moze loviti.Ponavljam,prvo pisati i pratiti...duze vrijeme.Sretno svima.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use