Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Dakle dočekali smo dan, početak najvažnijeg turnira zemljanog dijela sezone... Kreće Roland Garros...

Garcia-Lopez G.-Schuettler 23.05. 12:30   1@ 1.2  75 64 62

Garcia-Lopez G.(h-9,5)-Sch 23.05. 12:30   2@ 1.6  2 gema premalo

Dvoboj Španjolca i Njemca 38. i 75. igrača svijeta. Garcia je u dobroj formi čemu svjedoče rezultati s posljednjih turnira... Osminafinala Madrida, Polufinale Estorila, Osminafinala Rima... Schuettler se uglavnom bazirao na manje turnire gdje je očito brusio formu igrajući protiv slabijih igrača. U Ateni i Rodosu došao je do dva finala ali oba je izgubio. U Izraelu i Busanu, pad... Izrael drugo kolo, Busan 1. Dakle sve u svemu radi se o jednom prevrtljivom igraču koji je jednom daaaaaavno puno obećavao. Nije opravdao svoj talent a i smatram ga GGL u boljoj formi i da bi trebao sudeći prema posljednjim njegovim rezultatima proć u 2. kolo

Međutim, smatram da je ovo tvrd susret i da bi se mogl igrati više setova. Najveći hendikep je postavljen na -9.5 što bi lako Schuettler mogao pokriti.

Čilić M.(h-10,5)-Mello R. 23.05. 11:10   2@ 1.5

Marin je apsloutni favorit u ovom susret i očekujem njegov prolaz dalje. Međutim ni Mello nije od jučer, kvalitetan igrač koji ima i zapaženih rezultata ove sezone iako su to bili mali turnir po Južnoj Americi. Zemljaš je i voli igrati na zemlji. 10,5 je velika granica i mislim da bi Mello to mogao pokriti. 61 36 63 61 prolaz za 1 gem :)

I naravno tu je i moj ljubimac Chiudinelli koji igra s Indijcem Devvarman-om. Iako ga je već dobio na betonu u Dubaiu ove godine mislim da je Marc ipak bolji igrač. Te ću probati na njega, jučer je kvota bila preko 2.10  a danas je 1.85 63 36 63 36 63 pobjeda Chiudinellia

Objavljeno

GranCana(2.ut)-Barcelona   tip  2 23.05. 12:30

Hrvatska-Wales             tip  1              23.05. 19:00   kažu da bi F+2 triba proći

BATE Borisov-Torp.Zhodino   tip  1 23.05. 17:00

Phoenix(3.ut.)-L.A.Lakers    tip x2              ned 23:55    ili čista  2

sreća je na vašoj strani   ;)

sretno svima, reća je na vašoj strani   ;)

Objavljeno

današnji zicer dana....

Hrvatska-Wales  1   1.50   19:00h

Nakon odrađenog posla u Klagenfurtu i pobjede protiv Austrije u prijateljskom ogledu 1-0 (strijelac Mate Bilić u 87. minuti), nogometaši Hrvatske se sele u osječki Gradski vrt gdje će dočekati reprezentaciju Walesa...

Možda je postojao gram sumnje u ovu momčad Hrvatske, budući da su izostali mnogi bitni igrači poput Olića, Eduarda, Kranjčara, Ćorluke ili Pranjića. No, sve zamjene, kao i oni koji su bili dostupni, su odigrali iznimno dobro protiv Austrije, te zaslužili i uvjerljivi trijumf od 1-0.

Baš te zamjene, poput Jelavića, Strinića ili Bilića, su bili na najvećoj razini, te su dali do znanja Slavenu Biliću da ne treba strahovati niti u nekim budućim trenucima kada će uslijediti ozljede ili slični izostanci. S velikim samopouzdanjem Hrvatska tako očekuje Wales, koji će biti lišen onih najboljih, a ta nogometna zemlja, pak, ne može kao Hrvatska "zakrpati" tu prazninu na jednako kvalitetan način.

Zato sam uvjeren u laganu pobjedu Hrvatske, pogotovo jer je uvijek čast slaviti i prikazati lijepu igru pred svojim navijačima. Mislim da niti hendikep na Hrvate nije pretenciozan.

evo izjave trenera Toschack: Protiv Hrvatske nebi mogli ni kompletni....

Reprezentacija Walesa u Osijek je doputovala bez 12 igraća...a Izbornik Bilić se pojačao novim mladim snagama (Rakitić, Lovren, Vida i Badelj)...

Sretno  ;)

Objavljeno

Mislim da bi danas bilo najpametnije odigrat Hrvatsku 1 i Rusiju u hokeju... 2.55kof zajedno

Ne trebam bas previse objasnjavat...

ja sam za Hrvatsku sve objasnio....vidi gore......  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use