Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Real Madrid - Barcelona       2            2.90

http://www.index.hr/sport/clanak/guardiola-se-smilovao-oslabljenom-realu-veceras-u-madridu-brani-37godisnja-rezerva/594256.aspx

http://www.index.hr/sport/clanak/real--barca-u-kupu-jose-bi-u-madridu-bio-zeru-tituli-da-mu-nije-jedinog-trijumfa-nad-pepom-u-finalu-kupa/594297.aspx

Barcelona je najbolje svjetska momđad bez daljnjega. Protiv Reala očekujem da će bez većih problema pobjedit. Alves je nedavno izjavio da im je gušt igrat protiv najvećih rivala, a to se i vidi na terenu.

Objavljeno

Nakon jucerasnog dana koj je bio veoma uspesan, nadam se da i danas produzi sa isti korak..

NY Nicks- Phoenix suns tip Niksi -4.5 koef 1.6

Niksi su dobro poceli sezonu i imaju dobra momcad. Sansi imaju u prva petorka 2 igraca sa 38 i 40 godina, sinoc su igrali kod chicago, i ne znam koliko moze da izdrze ovaj ritam. Ovo je nekako zicer dana.Phoenix su u gosti 1-5 tako da mislim da Niksi ovo trebaju lako dobit.

Politehnika-Slask tip  slask -4.5 koef 1.65

Politehnika je janmlada momcad u Polska basket liga, i jedna od najslabih. Pre par dana su ih napustili najbolji razigravac i centar oba dva iz udarne petorke i tako da i onaj slabi roster je postao jos slabi, jer nisu dovele zamene nego su popunile sa juniore. Glavni razigravac danas im je junio 18 godisnak bez iskustva u prva liga. To bi danas gosti trebali iskoristit i lagano dobiti.

Francija - Rusija tip Francija -4.5  koef1.9

Mislim se ko bi danas kiksirao, francuska ili spanjolska. Neka ce od nih  kiksne a mislim da to nece biti francuze. Oni su danas pod moralnom pritiskom da pobjede, ako zele da produze dalje, i mislim da najbolja svetska momcad danas ce uraditi sve da dobije ovaj susret sa najmalo 7-8 razlika..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use