Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

danas ženski dan i nema zicera... iz današnje ponude jedini parovi koji mi se sviđaju su:

Laval - Monaco x2 (1,3)..moanco se dosta pojačao ove godine i jedini cilj im je prvo mjesto i ulazak u 1.ligu...prvu tekmu su lgano dobili sa 4:0 i mislim da i danas neće izgubiti...za hrabrije čista 2...

Murray - Đoković 1.set više od 9 gemova (1,55)...mislim da su oboje kvaltiteni i da neće lako izgubiti servu pogotovo ne u početku dok će još ispitivati snage...

i jedno iznenađenje moguće Waalwijk - FC Eindhoven tip 2 (3,9) ili x2 (1,85) ili oba daju gol (1,6)... prijateljska tekma i mislim da će ovdje biti dosta golova..

Objavljeno

Ny Yankees-Seattle  1  kv 1.45  nakon serije od 2-8 izgubljenih mislim da je vrijeme da dobiju dvije zaredom

Atalanta-Houston  1  kv 1.35  atlanta u seriji pobjeda-houston ubjedljivo drži dno tabele.

kv 1.9575    ulog 400 kn

dobitak 783 kn

Objavljeno

Ny Yankees-Seattle   1  kv 1.45  nakon serije od 2-8 izgubljenih mislim da je vrijeme da dobiju dvije zaredom

Atalanta-Houston  1  kv 1.35  atlanta u seriji pobjeda-houston ubjedljivo drži dno tabele.

kv 1.9575    ulog 400 kn

dobitak 783 kn

::) :-* :'( 8)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use