Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

U ponedjeljak sam uhvatio Igokeu koju na kraju nisam odigrao u singlu >:( ali dobro

02:00 TFCAcademy - Montreal Impact U21 2 (2,40) 2:4

Gledao sam malo padove kvota i našao ovaj par. e sad, da objasnim..ovo nije reprezentacija ili nešto slično, Montreal U21 je 2. ekipa tog kluba koji igra u MLS (američkoj nogometnoj ligi), to su igrači do 21. godine koji se žele dokazati i preći u puno bolju ligu. stvar je u tome da imaju 8 pobjeda zaredom, dečki su se uigrali i nakon našeg Croatia Toronta su trenutno sigurno najjača ekipa! pred 3 dana igrali su sa SC Torontom koji je 2. (montreal je 3.) i pobijedili su 1:0.

Ovo je inače zaostali susret, ako pobijede skaču na 2. mjesto...inače TFC ne zna za pobjedu 5 utakmica, pobjeđivali su ih puno slabije ekipe od Montreala. Još treba napomenuti da je TFC = Toronto academy..također mladi igrači

-> u međusobnim susretima 7 pobjeda montreala, 2 pobjede toronta i 2 remija

-> početna kvota bila je 3,40 na goste..online kladionice ruše ju već i na 2,20 pa i manje! u supersportu se još nisu alarmirali i stoji 2,40

sretno tko prati!

Objavljeno

U ponedjeljak sam uhvatio Igokeu koju na kraju nisam odigrao u singlu >:( ali dobro

02:00 TFCAcademy - Montreal Impact U21 2 (2,40)

Gledao sam malo padove kvota i našao ovaj par. e sad, da objasnim..ovo nije reprezentacija ili nešto slično, Montreal U21 je 2. ekipa tog kluba koji igra u MLS (američkoj nogometnoj ligi), to su igrači do 21. godine koji se žele dokazati i preći u puno bolju ligu. stvar je u tome da imaju 8 pobjeda zaredom, dečki su se uigrali i nakon našeg Croatia Toronta su trenutno sigurno najjača ekipa! pred 3 dana igrali su sa SC Torontom koji je 2. (montreal je 3.) i pobijedili su 1:0.

Ovo je inače zaostali susret, ako pobijede skaču na 2. mjesto...inače TFC ne zna za pobjedu 5 utakmica, pobjeđivali su ih puno slabije ekipe od Montreala. Još treba napomenuti da je TFC = Toronto academy..također mladi igrači

-> početna kvota bila je 3,40 na goste..online kladionice ruše ju već i na 2,20 pa i manje! u supersportu se još nisu alarmirali i stoji 2,40

sretno tko prati!

Pratim te sa 3.40 koefa na 2.30 evo sad je i na 2.20 palo vidim da su u winning strake-u , osim ako nije navlakusa bacit cu na listic sa brazilcima posto pratim njih duze vrijeme pa cemo vidjeti sta ce biti. Bilo kako bilo hvala sto si javio i uputio nas na ovaj par :*

Objavljeno

bacit cu na listic sa brazilcima posto pratim njih duze vrijeme pa cemo vidjeti

hainy moga si postavit tu i tamo koji par za nas noćne ptice.. (ako vidis,moze cak i za veceras)  ponestaje mi ideja nakon ponoć :)) hvala.

bobby,hvala za montreal. ispratilo se. nek nam je sa srecom :)

Objavljeno

02:00 TFCAcademy - Montreal Impact U21 2 (2,40)

sretno tko prati!

Hvala Bobby...igrao sam uz osigurač nočni tiket, pa mi se taj par pronašao na tiketu...:)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Toliko o presvetoj Njemačkoj, o njemačkom stroju i svemogucem Elfu! Ugledajmo se u njih, tamo je sve bajno  koeficijent na njihovo osvajanje bio je 21, a Paragvaj 501 hahahah zelim 10 stranica teksta o Paragvaju, kad se vec nema sta pisati o jadnoj Hrvatskoj o kojoj nam kladionice kazu sve sa koeficijentom kao i uvijek Nego, danas bas iscekujem i puno ocekujem od utakmice Obale Bjelokosti i Norveške, a kad su oklade u pitanju, mirisi mi na golove, bar 2 svakako, a sve iznad toga ovisi svacijem izboru. U svakom slucaju zanimljiva utakmica.
    • Francuzi na SP Na SP igra čak 99 igrača rodjenih u Francuskoj. U prosjeku svaki 12 igrač na SP ima francusku putovnicu,uz još poneku. Nije to lijepo isticati,ali nekako mi je previše. Možda će i Hrvatska za 30 godina imati u sastavu 5 Nepalaca, 4 Filipinca, 3Indijca, 2 Pakistanca, 3Hercegovca za skok igru, 2 Bosanca za tehniku te ponekog Zagorca i Dalmatinca.  
    • Dogadja se. Ne iskoristiš svoje prilike i eto. Penale bolje ne komentirati. Francuskoj olakšan put do polufinala. 
    • Paragvajci tako ne misle..
    • Brazil - Japan oba daju gol (1.95) bet365 Brazil u ovaj dvoboj ulazi kao favorit i s razlogom nosi tu ulogu nakon vrlo dobrog nastupa u grupnoj fazi. Nakon remija s Marokom, Selecao je podigao nivo igre i upisao dvije uvjerljive pobjede protiv Haitija i Škotske bez primljenog gola. Momčad Carla Ancelottija izgleda sve sigurnije kako turnir odmiče, a najveća snaga i dalje leži u napadačkoj zoni gdje glavnu riječ vode Vinicius Junior i Rodrygo. Pitanje oko Raphinhe i dalje ostaje otvoreno, ali mladi Rayan odlično koristi svoje minute i pokazao se kao jedno od najvećih pozitivnih iznenađenja Brazila na ovom prvenstvu. Japan s druge strane dolazi bez pritiska, ali sigurno s dovoljno samopouzdanja da zaprijeti Brazilu. U grupnoj fazi pokazali su koliko mogu biti neugodni kroz remije protiv Nizozemske i Švedske, kao i uvjerljivu pobjedu nad Tunisom. Momčad Hajime Moriyasua igra organizirano, disciplinirano i jako opasno u tranziciji, što bi moglo zadati dosta problema Brazilu. Najveća prijetnja dolazit će preko Takefuse Kuba, Kaorua Mitoma, Daichija Kamade i Junyaa Itoa, dok Wataru Endo i Hidemasa Morita donose potrebnu stabilnost u sredini terena. Očekuje se da Brazil kontrolira posjed i tempo utakmice, ali Japan je već pokazao da zna kazniti i najmanju grešku kroz brze kontre i tranziciju. Brazil ima kvalitet da riješi utakmicu individualnim potezima, no Japan djeluje dovoljno opasno da ozbiljno zaprijeti. Upravo zato oklada na golove s obje strane djeluje vrlo zanimljivo, jer obje reprezentacije imaju dovoljno kvalitete u napadu da pronađu put do mreže. Sretno! (Koeficijenti 29.6. u 10:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use