Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sutra se vozi u jutarnjim satima Formula 1 u Koreji, a pronašao sam jedan zanjimljivi duel...

FORMULA 1 KOREAN GRAND PRIX - 8h

M.Schumacher(dVNKor)-P.Maldonado 1 @ 1.55 SuperSport

Schumacher starta sa 10. pozicije, Maldonado sa 15. pozicije, s obzirom na vozačko iskustvo i s obzirom na to da se ove godine prvi puta vozi na ovoj stazi vjerujem da je Schumacher preiskusan lisac i da će ostati ispred Maldonada cijelu utrku pa tako i do kraja same utrke...a kvota za taj bet solidnih 1.55...

http://www.formula1.com/results/season/2012/879/7094/

Te još jedan zanimljiv bet...koji mi je veoma zanimljiv...bolje rečeno sumljiv...

M.Schumacher (VNKor)-ostvaruje plasman DA @ 1.40 SuperSport, Bwin, Unibet

Iskreno nekako mi je prevelika kvota, samo na N.Karthikeyan da ostvaruje plasman je veća (1.50)...da li se ovdje radi o malenom propustu kladionice, nekakvom navlačenju ili pak o nekakavim problemima sa bolidom neznam...no nekako mi je sumljivo prevelika kvota da Schumacher kao iskusan lisac...ostvaruje plasman...dakle da završava utrku...

Uspio je ostati ispred Maldonada i završiti utrku... :D ;D ;D ;D

http://www.formula1.com/results/season/2012/879/7095/

Objavljeno

ima mnogo solidnih betova sto se tice formule 1 , ja sam sastavio listic na supersportu evo ovako izgleda pa ako netko moze da upplati sigurnost je mnogo velika

alonso 1-8

kimi1-8

kobayashi - massa 2

vergne ostvaruje plasman kvota ukupna 2,94 prolaznost 90 % sto se tice svakog para

Objavljeno

challenge cup, škotska:

queen of south - arbroath  1 @1,60

(u zadnjih 6 kola QoS imaju 5 pobjeda.  naglasak na to da je jedna od pobjeda bila upravo protiv arbroatha u prvenstvu, i to ni manje ni vise nego 6-0

ovaj par je pod "must try") :)  mada ću se osobno i danas malo igrati pa okušati srecu sa: 1/1 @2,30

sretno,pozdrav!

Objavljeno

Evo jedan bet na koji sam naišao...osobno ću ga preskočiti jer imam već 2 tiketa u igri...ako netko želi pokušati sretno mu bilo... ;D

Hokey Njemačka

14:30 Wolfsburg GA - Eisbaren Berlin 2 @ 2,00 SuperSport

Sve u svezi beta piše na blogu gdje sam i naišao na taj bet...:)

http://mlb-prognoze.blogspot.com/

JollySib-KK VROS Darda: 1 -1,25

Po meni dobra kvota s obzitom da ce darda izgubit 20 razlike, i sad mi samo treba jos nesto kvalitetno za iskombinirat. Pa ako imate sta za preporucit?

Objavljeno

moze li netko dat vecerasnje prognoze mlb? ja mislim da bi st luis mogao prec 2.5 poena koef 1.8,a za ny-detroit nisam siguran sto moze bit,tj sto je najrealnije da bi moglo bit

cedevita.cz beograd zbroj koseva 162  vise,koef 1.85 trebalo bi proc,u zadnja dva susreta po 185 koseva,ocekujem tu prolaz

dorbriner-medvešcak x2 mi se cini realno 1.3 koef,medvjedi su putovali 8 sati u goste ,zadnju tekmu su jedva pobijedili znojmo koji je bio bez 6 7 igraca

Objavljeno

Evo jedan bet na koji sam naišao...osobno ću ga preskočiti jer imam već 2 tiketa u igri...ako netko želi pokušati sretno mu bilo... ;D

Hokey Njemačka

14:30 Wolfsburg GA - Eisbaren Berlin 2 @ 2,00 SuperSport

Sve u svezi beta piše na blogu gdje sam i naišao na taj bet...:)

http://mlb-prognoze.blogspot.com/

JollySib-KK VROS Darda: 1 -1,25

Po meni dobra kvota s obzitom da ce darda izgubit 20 razlike, i sad mi samo treba jos nesto kvalitetno za iskombinirat. Pa ako imate sta za preporucit?

S obzirom na ovako kvalitetnu informaciju najsigurnije je igrat na Dardu?... ???

Objavljeno

moze li netko dat vecerasnje prognoze mlb? ja mislim da bi st luis mogao prec 2.5 poena koef 1.8,a za ny-detroit nisam siguran sto moze bit,tj sto je najrealnije da bi moglo bit

cedevita.cz beograd zbroj koseva 162  vise,koef 1.85 trebalo bi proc,u zadnja dva susreta po 185 koseva,ocekujem tu prolaz

dorbriner-medvešcak x2 mi se cini realno 1.3 koef,medvjedi su putovali 8 sati u goste ,zadnju tekmu su jedva pobijedili znojmo koji je bio bez 6 7 igraca

MLB je u fazi završnice...jako teško za prognozirat...samim time teško išta može bit realno...te zaista neznam što da kažem u svezi večerašnjih parova...:)

Objavljeno

ima mnogo solidnih betova sto se tice formule 1 , ja sam sastavio listic na supersportu evo ovako izgleda pa ako netko moze da upplati sigurnost je mnogo velika

alonso 1-8

kimi1-8

kobayashi - massa 2

vergne ostvaruje plasman kvota ukupna 2,94 prolaznost 90 % sto se tice svakog para

winko , jel netko ispratio ja se obogatio

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Plus kalkuliraju i u sportskom duhu skidaju gace francuzima prije pocetka utakmice, plus medalje koje je Hrvatska osvojila u 30 godina oni nece u iducih 330 niti na playstationu, a i veceras ce ispasti nadam se.. Ide 10 stranica teksta..sutra oko rucka Nastavit ce se
    • Norveska, fudbalski deo Da ne ispadne da se uopste ne bojim Obale Slonovace, taman posla. Nisam ih gledao nijednom na turniru, ali je dovoljno da pogledamo roster, ili samo "najpoznatija" africka imena, ili kvote kladionica, pa da je jasno da veceras moze biti svasta. Ali, ako pogledamo sustinu kockanja da treba da se odlucimo na "par" ili "nepar", odnosno "crveno" ili "crno", odnosno da napram sebe imamo samo dve opcije, da jednu od dve repreentacije podrzimo, ili NoBet, za mene nema nikakve dileme, podrzacu norvezane. Samo cu malo objasniti sportski deo norveske reprezentacije. Kao mala zemlja (po broju stanovnika), plus klima, plus geografija, Norveska se svakako ne moze smatrati fudbalskom silom. Ali su nedostatke nadoknadili razumom. Norveska je zdrav zemlja, pa kao takva nema kriminala, nemaju mafiju, nemaju korupciju, niti su ljudi takvog mentaliteta da cim ujutro ustanu, do rucka smisljaju koga ce da sjebu za pare.   Mozda norveski klubovi zaista i nemaju dovoljno kvaliteta, ali su, kao prakticni ljudi, norvezani stvorili sistem. Norvezani mozda nemaju stadione kao Bayernov, ali to sto imaju su prilagodili norveskim uslovima, Tamo gde je hladno ili nema uslova za prirodnu travu, napravili su vestacke terene. Svaki klub ima sasvim pristojne uslove, pre svega prilagodjenje Norveskoj. U radu sa mladima, tesko da bi se moglo reci da norvezani zaostaju za holandjanima ili belgijancima. U Norveskoj gubitak titule ne znaci smak sveta, ne menjaju se treneri kao u Chelseu, mladi igraci se prodaju velikim klubovima, ali ako se desi da neko ne uspe, u norveskim glavama, to nije neuspeh, kao kada je Hauge prodat Milanu, pa nakon sto tamo nije prosao, bez problema se vratio u Bodo/Glimt. Norveska je svetski lider u proizvodnji obnovljive energije, iako na svetu ima barem sto vecih zemalja od Norveske. Ali, zdrav sistem, zdravi, pametni i prakticni ljudi plus zdrave ideje = samo je nebo granica.  Tako je i sa norveskim fudbalom. Ne dovode kao belgijancin samo africku decu, niti kao holandjani iz celog sveta. Vec pre svega biraju medju svojom decom najbolje i najtalentovanije, obezbedjuju im vrhunske uslove, dobro i pametno rade sa njima, i onda ih prodaju, ali ne sve odjednom, vec jednog po jednog. A mlade crnce dovode tek da popune broj tamo gde nedostaje. Mi znamo za Haalanda i Odegaarda, ali dve trecine njihove reprezentacije igra u ligama petice, Dortmundu, Genovi, Bologni, Torinu, Wolvsima, Atletico Madridu, Benfici, Sassuolu, plus su generacijski veoma izjednaceni. Osim sto su kroz kvalifikacije prosli kao najefikasnija reprezentacija na svetu, norvezani su demonstrirali izuzetno modernu igru, kroz puno trcanja, kroz moderan sistem 4-3-3 gde posed lopte nista ne znaci, ako nema svoju svrhu, a to je mogucnost da sa tehnicki obucenim igracima igraju visoki presing uz vertikalna dodavanja. Da ne ispadne da treba da masturbiramo na reprezentaciju Norveske, dovoljna je erekcija, ali hajde idite vi na sami sever Evrope u sred zime, pa provedete samo jednu sedmicu kao odmor, pa da vidite kakvi su tamo uslovi za zivot. Da ne govorimo o delovima Norveske gde prakticno nema uslova za zivot. A oni su u svojoj zemlji stvorili Haalanda, Odegarda, Ostigarda, Haugea, plus imaju rezultate u Evropi (Bodo/Glimt) plus prodaju i zaradjuju na svojim mladim igracima, plus dve trecine norveskih reprezentativaca igraju u najboljim evropskim ligama, plus su se prosetali kroz kvalifikacije, plus postizu golove kada i koliko hoce, plus ih je veliki Bet365 za (teoretsku) titulu kvotirao osam mesta ispred Hrvatske      
    • Kolega,odlicno napisano i argumentirano.Tko zna tko je u pravu a tko u krivu.U svakom slucaju,tu smo svi kockari pa zaista ne bi trebalo biti ikakvog aktivizma.Ali ok,Leo k'o Leo.Nadam se da niste ozbiljnu lovu na Nijemcima zgubili...
    • Pascal je dobro objasnio ,tj.izvukao se na pitanje o vjeri tzv.Pascalovom okladom. Najbolje se kladiti da Boga ima. Ako ga ima,onda ćeš dobro proći. Ako ga nema, nisi ništa izgubio. Znanost je objasnila? Objasnila jest prirodne pojave,uzroke itd. Ali nije nastanak čovjeka. Ako smo od majmuna, kako to da današnji majmuni ne postaju ljudi,nego češće ljudi postaju majmuni što je Leo dokazao na primjeru Viniciusa.  Veliki prasak? Što je bilo prije njega? Tko može dokazati pojam vječnosti? Šta je bilo prije milijardu godina? Kako danas ti znanstvenici ne naprave čovjeka iz čestice nego se moraš hebati da nastane novi čovjek? Zašto svako hebanje u plodne dane ne završi začećem,ako nije korištena kontracepcija? Uglavnom, nitko ne  može dokazati postojanje Boga niti znanstvenici nisu dali odgovor na najvažnija pitanja. Uglavnom, nije fer narativ da si zatucana budala ako si vjernik. Bolje tu temu arhivirati jer nas ovdje ima i vjernika i ateista i agnostika.  Ja bih mogao reći i da je dokaz postojanja Boga to što su djeca koja se družila s Gospom postali milijarderi. Zar to nije čudo? Polupismena djeca uvjerila milijune ljudi da dolaze u Medjugorje-)
    • Vera u norvesku reprezentaciju Kada smo se poslednji put svadjali na nasem Forumu, bilo je to oko Medjugorja. Ja sam napisao da je sve pocelo kada je sestoro dece tvrdilo da se upoznalo sa Gospom, da im je ona poverila tajne, da im je ostavljala predmete i da su se sprijateljili, a da zvanicni Vatikan nije priznao Gospina ukazanja. Post sam zavrsio recima da su sva tadasnja deca danas milijarderi. A onda sam dobio sta sam i zasluzio, pa ko me yebe. Jedan kolega me je nazvao besnim ateistom, drugoligaska amaterka je obecala da ce se moliti za moju izgubljenu dushu, a poslusajte tek ovog penu29, majko moja: ”… Vjera je teska tema, da se Boga moze objasniti vjera ne bi ni postojala, bile bi to cinjenice. Najugodnije je biti ateist.” E pa, kada tako stoje stvari, i ja cu danas napisati na crkvenom jeziku svoju veru u norvesku reprezentaciju.  Prvo, da se ne zaboravi da Norveska ima izmedju 4,7 i 5,4 miliona stanovnika, gde se racuna da nesto preko cetiri miliona zivi u samoj Norveskoj, a ostalih skoro milion van zemlje. Da se ne zaboravi i da je Norveska kvalifikacionu grupu prosla sa svih osam pobeda, i gol razlikom u plusu za 32 gola, da su Italiju potopili sa 7:1 u dve utakmice i da su Moldaviju dobili sa 11:1. A isto tako, svi smo mogli svojim ocima da pratimo Bodo/Glimt u Ligi Prvaka, dokle je dogurao, kako je izbacio Intera ili dobio gradjane u sred Manchestera. Norveska reprezentacija jeste reprezentacija koju sam najvise ispratio u poslednjih nekoliko godina, jer me je interesovala njihova kvalifikaciona grupa, plus mislim da se kod njih poklopilo dosta stvari, u smislu dobrog rada, zdrave zemlje, specificnih ljudi, kvalitetnog rada sa mladim igracima, zdravih odnosa, i na kraju jednog ciklusa u kojem se nalazi njihova reprezentacija, gde se poklopila odlicna reprezentativna generacija. Nista ne preporucujem za kladjenje, niti bilo sta predlazem, vec cu samo napisati na crkvenom jeziku, da imam neogranicenu veru u norvesku reprezentaciju. Znaci, sve sto imam da kazem za danas jeste neogranicena vera, odnosno verovanje u nesto, a to je norveska reprezentacija. Nauka je sve sto postoji na svetu objasnila i dokazala. Zasto je nebo plavo, kako nastaje magla ili grmljavina, koliko je Zemlja udaljena od Meseca, zasto ljudi na donjoj polovini Zemlje “ne padaju”, kako je nastao covek, od cega je sastavljen ljudski mozak, zbog cega nastaju grcevi u nogama, kolika je temperatura stotinama kilometara ispod zemlje, a zvanicna nauka cak objasnjava zasto ljudi nose krst na vratu, uz srce ili okacen u automobilu. A sa druge strane, imamo decu koja tvrde da su se sprijateljila sa Gospom, zvanicni Vatikan koji to ne priznaje, i kolegu koji kaze da je vera teska tema i da se Bog ne moze objasniti …. cccccc. E pa kada je tako, evo i moje analize na crkvenom jeziku. Ja bih veoma lako mogao da objasnim zasto verujem norvezanima, ali necu. Reci cu kao i kolega, vera je teska tema, pa ako verujete, podrzite norvezane, a ako ne verujete, podrzite koga hocete. I samo da ispravim koleginu recenicu da  “je vera teska tema i da se Bog ne moze objasniti” Zvanicna nauka je veoma lako objasnila religiju. I to ne jedna nauka, vec deset. Religiju je objasnila i teologija, i sociologija, i astronomija i psihologija, i medicina i matematika.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use