Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

FC Augsburg-Bayern München       1,80   f+2

bayern proslu utakmicu nije imao srece protiv borussie M. puno neiskoristenih prilika i utakmica je zavrsila 1-1 mislim da bi danas trebali pobijedit bar 2 gola razlike ako ne i vise samo da ih dobro krene,nemoram ni pricat koliko bayern ima kvalitetniju i skuplju momcad od augsburga

HC Martigny-HC Lausanne       1,55       2

nazalost pao je koeficijent sa 2 na 1.55 a nije ni cudno jel lausanne u puno boljoj  formi i igra danas protiv uzasnog Martignya koji je zadnju utakmicu izgubio od najlosijeg kluba sierre koji je u bankrotu i uglavnom od svih gubi sa handikapom pa cak i po 13 razlike :D tako dsa mislim da bi lausanne ovo trebao dobit bez vecih problema

Marit/Sport/dng-MaritimF     1,40   daje

ovdje igram na maritimo da daje gol,igraju doma protiv oslabljene i izmjesane momcadi sportinga,igrat ce neki igraci iz sporting b ekipe,mislim da bi maritimo trebao dat gol kao sta je i u prijasnjim utakmicama zabijao sportingu na svom terenu a pogotovo danas kad je sporting oslabljen

sretno svima

Objavljeno

I konačno se vratile hokejaške lige, pa da počnem  :o

AaB Ishockey - EfB Ishockey (1)(1.40)

Aalborg je jedna od najboljih momčadi danske lige kao domaćin. Na svom terenu uvjek dominiraju i najefikasnija su domaćinska momčad lige. Danas im u goste dolazi momčad Kopenhagen Ishockeya koja se već laganini oprašta od elitnog društva. Kopenhagen nema kvalitetne igrače, klub je zapao u financisku krizu, najlošija su gostujuća momčad i samo je pitanje sa koliko će golova danas biti ispraćeni kući. Ovaj par idem na veći ulog jer sam uvjeren da će proći laganini.

HIFK Helsinki - TPS Turku (1)(1.70)

Hifk je jako čvrsta domaćinska momčad. I najveći su padali na njihovom ledu. iako je ove godine Hifk malo podbacio i nije još uhvatio skupinu klubova koji idu u doigravanje, vjerujem da će do kraja sezone to i ostvariti. Danas im u goste stiže TPS, momčad koja je među lošijim gostima u ligi i iz 10 utakmica na strani gosta TPS je upisao svega dvije pobijede i osam poraza. HIFKu su bodovi mnogo potrebniji i ovakve utakmice moraju pobijeđivati. Mislim da će HIFK danas dominirati i nastaviti put prema gore jer logično tamo im je i mjesto.

EV Zug - RJ Lakers (1)(1.55)

Ovdje neću previše govoriti jer sam o Zugu dosta toga rekao. jedan od najefikasnijih klubova u ligi, imaju najboljeg playa lige, 5 NHL igrača. Igraju iznimno brz hokej i većinom igraju na gol više. Rapersvil je srednja žalost od kluba, nalaze se u dolnjem domu ljestvice i ako išta mogu napraviti nekome to mogu samo na svom terenu ali nikako kao gost jer su kao gosti dosad zabilježili samo 3 pobijede i 11 poraza iz 14 odigranih tekmi. Zug će domiirati na ovoj tekmi od početka do kraja i sve osim pobijede zuga bilo bi ravno čudu.

Objavljeno

I konačno se vratile hokejaške lige, pa da počnem  :o

AaB Ishockey - EfB Ishockey (1)(1.40)

Aalborg je jedna od najboljih momčadi danske lige kao domaćin. Na svom terenu uvjek dominiraju i najefikasnija su domaćinska momčad lige. Danas im u goste dolazi momčad Kopenhagen Ishockeya koja se već laganini oprašta od elitnog društva. Kopenhagen nema kvalitetne igrače, klub je zapao u financisku krizu, najlošija su gostujuća momčad i samo je pitanje sa koliko će golova danas biti ispraćeni kući. Ovaj par idem na veći ulog jer sam uvjeren da će proći laganini.

HIFK Helsinki - TPS Turku (1)(1.70)

Hifk je jako čvrsta domaćinska momčad. I najveći su padali na njihovom ledu. iako je ove godine Hifk malo podbacio i nije još uhvatio skupinu klubova koji idu u doigravanje, vjerujem da će do kraja sezone to i ostvariti. Danas im u goste stiže TPS, momčad koja je među lošijim gostima u ligi i iz 10 utakmica na strani gosta TPS je upisao svega dvije pobijede i osam poraza. HIFKu su bodovi mnogo potrebniji i ovakve utakmice moraju pobijeđivati. Mislim da će HIFK danas dominirati i nastaviti put prema gore jer logično tamo im je i mjesto.

EV Zug - RJ Lakers (1)(1.55)

Ovdje neću previše govoriti jer sam o Zugu dosta toga rekao. jedan od najefikasnijih klubova u ligi, imaju najboljeg playa lige, 5 NHL igrača. Igraju iznimno brz hokej i većinom igraju na gol više. Rapersvil je srednja žalost od kluba, nalaze se u dolnjem domu ljestvice i ako išta mogu napraviti nekome to mogu samo na svom terenu ali nikako kao gost jer su kao gosti dosad zabilježili samo 3 pobijede i 11 poraza iz 14 odigranih tekmi. Zug će domiirati na ovoj tekmi od početka do kraja i sve osim pobijede zuga bilo bi ravno čudu.

jesi se ti malo ovdje zaletio mislim da ovo nije copenhagen nego ebjerg icehocky predzadnja momcad a ne najlosija i zadnja,oprosti ako grijesim al bolje ja nego da izgubis lovu,makar mislim da i esbjerg gubi danas
Objavljeno

Da ti pravo velim nisam siguran sad više. Zbunjujuća su ta imena u super sportu, na ponudi jedna na tablici druga. Al svejedno već su utiplane pare a koliko vidim ni Esbjerg ne blista tako da vjerujem da će ugaziti Aalborg i njih ako su to oni :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use