Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

pozz svima....     ;D

danas imam nekoliko tipova za koje mislim da bi morali proci..

GANA - SUDAN  1   ;D

kako sam na mobitelu a ne laptopu ili kompjuteru, necu pisati neke duge analize....

ovo je prvi par koji igram danas i vjerujem da prolazi...

Objavljeno

slijedeci par

KEVIN ANDERSON - TIPSAREVIC 1.set 9,5  vise...   ;D

ovo je meni osobno zicer dana... oba igraca ce cvrsto drzati svoj servis te ce doci do puno gemova, pogotovo u prvom setu kada ce se protivnici proispitivati medjusobno...

Objavljeno

21.00  Alcorcon  -  Numancia      1    1.75

22.30  Mogi Mirim  -  Mirassol      1      1.60

Kolicina mojih promasaja dostatna je kolicini tekucine koja se prelijeva iz supljeg u prazno. Sa aspekta religiona i moralnih kompetencija ova fabula zvuci neafirmaticno pa bi bilo morfalno razmisliti o psihoanalizi i koncepciji cjelokupnog problema. Prema tome za veceras ako se netko hoce na brzinu obogatiti nek stavi pare na ova dva para.

Objavljeno

evo... danas sva tri pogotka....  ;D

ali to nije razlog ovog posta vec pitanje....

kako mogu preko mobitela postaviti dobitni listic ako mi se javlja poruka da je slika prevelika, a ne mogu je smanjiti preko moba a laptop mi je na servisu???

Objavljeno

evo... danas sva tri pogotka....  ;D

ali to nije razlog ovog posta vec pitanje....

kako mogu preko mobitela postaviti dobitni listic ako mi se javlja poruka da je slika prevelika, a ne mogu je smanjiti preko moba a laptop mi je na servisu???

Stvarno cudno! Ne znam odgovor na pitanje, gledam Alcorcon koji promasuje nemoguce a ovi drugi ne prelaze centar. nije mi jasno kako si mogao stavit post u 22.25 ako je sad 21.55. Vrti mi se u glavi ???

A vidi fore, i moj je u 22 i 55. Znaci zivimo u buducem vremenu. Prema tome bi sad trebao znati i konacni rezultat nekih utakmica. To se moze dobro iskoristiti i uzet lovu dok ovi lopovi iz kladare nisu skuzili. ;D

Objavljeno

Alkosi napadaju ali lopta nece u gol...A gdje su ovi? Lijencine, znam da prate forum ali im se ne da pisat. Bila je i prije jedna faza kad su se bili malo umrtvili. Poslije se pokrenulo, bas tamo negdje kad si se i ti prikljucio i billy i jos neki. Ma necemo dozvolit da se ugasi, borit cemo se muski... ::)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ostvarila ti se želja. Dobro si uočio da Zadar može biti problem.
    • Luka Modric over 0,5 goals (2.41) Mozzart Hrvatska i na ovom prvenstvu ima podijeljena ocekivanja, ali vjerujem u iskustvo na prethodnim natjecanjima i vise puta dokazano su turnirska momcad. Prolaz skupine nebi smio doci u pitanje, a kasnije tko zna, ali vjerujem da je realno ocekivati barem 5 do 6 utakmica na ovom prvenstvu u prijevodu osmina ili cetvrtfinale barem. To je dovoljno prilika za Luku da zabije pogodak, frisko je upravo na prijateljskoj zabio Slovencima i realno je veoma izgledan kandidat za izvodjenje penala ako se dosudi koji za Hrvatsku na ovom prvenstvu. Vecina kladionica nudi Luku za realnijih 1.65 kvotu i ovo s Mozzarta se mora ispratiti i definitivno isplati.
    • Edin Dzeko over 0,5 goals (1.90) Mozzart Istina je da je Dzeko na rehabilitaciji do neki dan bio i tek se prikljucio treninzima, ali ipak vjerujem da ce BiH imati sanse i svoju priliku na ovom prvenstvu pogotovo protiv Katra kada ce im mozda biti i presudno uzeti sva 3 boda za prolaz sto bi znacilo i dodatnu utakmicu i priliku za Edina koji ce ako ne protiv Kanade, vjerujem biti spreman i pozrtvovan od druge utakmice nadalje. Lokalci (Premier) su puno sigurniji u Edina i nude granicu od cak over 1,5 za 2.20
    • Oly izgubio, previše bi bilo da 2x u istoj sezoni osvojiti naslov u OAKI.. I Cibona također pobijedila, kakvo podcjenjivanje vukova i kvota od 1.10 na pobjedu Zadra..
    • Cristiano Ronaldo over 2,5 goals (1.75) Mozzart Kvota dovoljna za ispratiti, Portugal ima povoljnu skupinu gdje ce igrati protiv Konga, Uzbekistana i Kolumbije. Pogotovo protiv prve dvije reprezentacije ce imati Ronaldo mogucnosti za golove. Kapetan je momcadi, siguran sam i prvi izvodjac penala, te su ocekivanja Portugal da doguraju daleko u knockout fazu, tako da barem 3 golova Ronalda na ovom prvenstvu mi se cini vrlo izgledno. Nije lose ispratiti ga i kao najbolje strijelca Portugala koji se nudi za 2.20 takodjer
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use