Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

pozdrav ljudi....   ;D

nikako da me krene kladionica.... možda danas na crni ponedjeljak bude sreće...  ;D

KUZNETSOVA, SVETLANA - LEPCHENKO, VARVARA    1  1.55      ;D

jako lijep koeficijent na Kuznetsovu, mislim da mora proći, početak meča najavljen u 13:20 sati po našem vremenu....  ;D ;D ;D

Objavljeno

evo nešto unaprijed i za srijedu 01.05.2013.

Utakmicu Barcelona - Bayern sudit će Slovenac Damir Skomina, i po utakmicama koje je sudio ove godine u LP možete vidjeti koliko je žutih i crvenih kartona podijelio.... koliko ja znam granica žk je oko 5,5 u LP pa bi bilo dobro naći koju kladionicu koja možda zbog važnosti utakmice stavi i koji karton više te odigrati okladu MANJE....  ;D

Champions League 2012 - 2013

group stage Real Madrid - Manchester City      3 žuta

group stage Shakhtar - Chelsea F.C.              4 žuta

group stage Anderlecht - AC Milan                4 žuta + 1 crveni

1/8 finals Dortmund - Shakhtar                    1 žuti

uglavnom ni blizu 6 komada ....  ;D ;D ;D

Objavljeno

EGIPAT: Premier League

20:00   Enppi - Wadi Degla    3+  2.20

Iz razloga što je domaćin bolja ekipa a i statistika bi trebala da  potvrdi ovaj tip:

15.02.13 Wadi Degla Enppi 1 : 2

18.12.11 Enppi Wadi Degla 3 : 3

29.06.11 Enppi Wadi Degla 3 : 1

25.11.10 Wadi Degla Enppi 2 : 3

a uz sve to lepa je i kvotica pa valja probati  ;) ja hoću  :P   srećno!

Objavljeno

20:15   Energie Cottbus – 1.FC Kaiserslautern

Cottbus deluje nekako nezainteresovano i imaju slabe rezultate u poslednje vreme, pa će teško taj trend zaustaviti protiv snažnog K'lauterna koji želi sačuvati treće mesto na tabeli. Gosti su bolji tim i u boljoj formi, tako da očekujem da nakon tri remija, upišu i jednu pobedu u gostima.

Međusobni mečevi: COTTBUS - KAISERSLAUTERN

16.11.12 Kaiserslautern Cottbus 1 : 0

14.03.10 Kaiserslautern Cottbus 4 : 1

16.10.09 Cottbus Kaiserslautern 1 : 2

16.01.09 Kaiserslautern Cottbus 2 : 1

15.03.03 Cottbus Kaiserslautern 1 : 3

06.11.02 Cottbus Kaiserslautern 0 : 1

05.10.02 Kaiserslautern Cottbus 4 : 0

27.04.02 Kaiserslautern Cottbus 4 : 0

08.12.01 Cottbus Kaiserslautern 0 : 2

03.03.01 Cottbus Kaiserslautern 0 : 2

30.09.00 Kaiserslautern Cottbus 1 : 1

2     1.80

Objavljeno

21:00    Aston Villa - Sunderland

Iako su gosti u velikoj euforiji nakon dve vezane pobede, ovaj put ipak su bodovi puno potrebniji domaćinima, tako da su na svom Villa Parku ipak blagi favoriti u duelu sa Sunderlandom.

1    2.15

Objavljeno

pozdrav,,evo koji par za takozvani crni ponedjeljak :o

betis-la coruna drugo poluvrjeme vise od 1,5 golova kof.1.92

sedan-monaco drugo poluvrjeme vise od 1,5golova kof 2,25

i malo kosarke...iako je derby,,al nemogu da ne odigram pogotovo kad znam da gosti su bez 3 vrlo vazna igraca    fener-efes h1 4,5

Objavljeno

EGIPAT: Premier League

20:00   Enppi - Wadi Degla    3+  2.20

Iz razloga što je domaćin bolja ekipa a i statistika bi trebala da  potvrdi ovaj tip:

15.02.13 Wadi Degla Enppi 1 : 2

18.12.11 Enppi Wadi Degla 3 : 3

29.06.11 Enppi Wadi Degla 3 : 1

25.11.10 Wadi Degla Enppi 2 : 3

a uz sve to lepa je i kvotica pa valja probati  ;) ja hoću  :P   srećno!

57 min 3:0  ;D ;D ;D  ::)

Objavljeno

moj drugi par danas:

ISTOMIN, DENIS - DONSKOY, EVGENY  1.set  9,5 gemova VIŠE  1,75     ;D

oba igrača držat će svoj servis i bit će barem 6-4 ili 4-6 u 1. setu....  ;D ;D ;D

... i na čemu padnem????

prvi set završi 2-6 a ostala dva 7-6 i 6-4 ...!!!!!!!  aahhhhhh....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use