Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

ljudovi trebam pomoć....    ;D

sad već neko vrijeme igram talijanski loto WIN FOR LIFE 10/20 i to na aparatima Hattricka, minimalni ulog je 1 kunu, pa tako da i nije neki problem ako uplatim desetak listića i svi padnu...

Obično igram sustav 10 brojeva i okladu 8/10, a dobici za jednu kunu iznose:

8 = 26,39

9 = 237,50

10 = 1187,49

e sad ovako... dosada sam uplatio ukupno 50 listića a nisam dobio ništa, ali sam imao jako puno sedmica (sedmicu se ne isplati igrati)... znači falio mi jedan broj za povrat uloga i nešto malo iznad toga...

Ima li netko pametniju kombinaciju od ove 8/10, imaju ći na umu da ne možete igrati 9/10 jer je maksimalan broj za odabir kombinacija 8, znači može ići samo na niže npr 7/9 ili 6/8 ili tako nešto, i molim vas da mi ne predložite gađanje jednog broja već baš sistem kako pogoditi 8, 9 ili 10 brojeva...

• 1 year later...
Objavljeno

Ovo sam igrao nekih mjesec dana, bilo je dosta gubitaka ali i dobitaka, uglavnom nista korisno se neda izvuc, mozda sam na kraju bio u nekakvom blagom minusu ili je bilo cak i "tie". Ukratko gubljenje vremena, kao i na konjske utrke i slicno, iako sam usudio bih se reci vise srece imao na konjskim utrkama. Cak bih sada mogao baciti tiket-dva :D

• 5 months later...
Objavljeno

Tu i tamo ponekad popratim ovo malo,evo broj 8 nije izvučen 7 kola što je velika rijetkost,ja ga sad počinjem pratiti...

Koef. nije bajan pogotovo kad ti odbiju MT i POREZ, ali da se nešto zaraditi..

PS. odmah je došao na izvlačenju u 12:00 na 85 kn uhvatio sam 153,bolje nego ništa :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use