Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Makedonija - Crna Gora tip 1 koef 1.6

Poklon koeficient. Ne zato sto sam Makedonac ali ima puno razloga za ovaj bet. Prvo Makedonija je sa ista petorka kao na proslo prvenstvo u Litvi kada su osvojili 4 to mesto, dok Crnogorce imaju samo 3 igraca od tada, i ovde su bez svoj najbolji igrac Petkovic. Na proslo prvenstvo Makedonija na otvaranju igrala ja upravo sa Crna Gora i izgubila nakon produzetke, a posle osvojila 4 to mesto. Najveca prednost Makedonija je sto su vrlo uigrani , poznaju se i dugo vreme igraju zajedno. Na jedan sam forum procitao da ce crnogorci biti jaci na poziciju 4 i slatko sam se nasmejao zato sto tamo igra Pero Antic clen Atlata H. u NBA i jedan od najboljih defanzivca u Europu koj je sa Olimpijakos osvojio sve. U prpipremi Makedonija je zadne tri utakmice igrala sa Grcke, BIH, i Njemacka i sve ih savladala. Isto tako ovaj bet misli da bi mogao da prodze i under 140.5 ali meni je 1 sigurna varijanta

Objavljeno

eto ga na i Makedonija.

Danas je bilo dobro za probati neki hendikep protiv Hrvatske košarka npr  -21,5 koef. 4.75 na William Hill-u, ali prije 2 dana. Očekivano prošao obični hendikep oko -11.5.

Sutra trpat na Gruziju bez razmišljanja. Naš šut je za smijeh!

Objavljeno

Pozdrav narode  :)

„Češljam“ tako današnje parove,našao sam nešto ali mi se najzanimljivijim učinio ovaj:

20:15   Saudijska Arabija - Novi Zeland

Prijateljski meč,do sada su se sastajali 3 puta, dva puta daleke 81` ali i prošle godine kada je domaćin bio Novi Zeland i koji je deklasiran sa 6:0!  :o

Sada su domaćini Saudijci i mislim da će ponovo biti golova a i kvota je solidna za

3+     2.05

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use