Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Prijedlozi Euroliga basket @ Vaterpolo LP

nulaBodova

Recommended Posts

...Vaterpolo prijedlozi Tipovi

Olympiakos - Mladost              1x     1.30         1   1.55

Olympiakos   Promjenili trenera ove sezone vodi ih Elvis Fatovic ..  Ekipa sastavljena  od grcke reprezentacije tu su jos mađar Zalanki i pridoslica Angyal... od ove sezone ostali su bez beka Skumpakisa                  Centarski Duo grcke  Kakaris & Nikolaidis  jedan od najjacih u evropi ..

Mladost  Pojacala se Mladost ove sezone  napada naslov  prvaka Hrvatske ... Vratio se Luka Lončar koji uz drugog centra  Josipa Vrlica cini  po meni najbolji centarski par Lige prvaka tu je i treci centar Toncinic .. od ostalih igraca valja izdvojit Bukica Lazica  Harkova i Nagaeva... ova Mladost ce bit neugodna ove sezone u Ligi prvaka  pogotovo na svom terenu ...  za pobjedit u gostima mislim da fali ipak malo širine  i tu vidim prednost olympiakosa ...   imala je Mladost prosle sezone  velike padove  u igri u gostima ... nije lako doc u Grcku i pobjedit ...  Mislim da ovo Olympiakos u najmanju ruku NE GUBI

Radnički Kragujevac - Vasas         1     1.35 

Radnicki    uz  nedodirljivi Pro recco  i Ferencvaros  definitivno kandidat za  FInal 4 .. izdvojio bih tu jos i Barcelonu ... 

Ekipa  sastavljena od  reprezentativaca  Srbije  ove sezone pojacani sa Prlainovicem i Vlahopulosom ... Okosnicu Cine braca JAksic i Rasovic uz jos uvjek aktivnog Duska pijetlovica 

Vasas mi je nepoznanica ove sezone pratio sam ih u eurokupu prosle godine, brzo plivanje kratki napadi .. mladi Mađari igraju " divlje "   utakmice zavrsavaju na jako velik broj golova

sa druge strane ipak je radnicki sastavljen od zlatnih olimpijaca  mislim da ce ih znat usporit  i smirit njihov tempo .. uz domaci teren uzet cu ode jaku jedinicu ! 

Ostali prijedlozi ..  Marseille - Hannover   1    prevelika razlika u kvaliteti sam koef sve govori  za probati  kombinacije vise Golova Marseille od zadatih granica .. isto i hendikep ako gdje nadete od -4.5  -5.5

Jadran Herceg novi  - Jadran Split       Rulet utakmica     ovo bolje  izbjec ... moguce je sve  

.... KOSARKA EUROLIGA    prijedlozi Tipovi 

Crvena zvezda - Zalgiris       + 10.5 zalgiris   1.25

Crvena zvezda  nakon pobjede nad Fenerbahceom gdje je povratak Jaga i  potpis Montejunasa iz  Monaca   uz ostavku  trenera sferopulosa pozitivno utjecao na ekipu,zvezda ce trazit pobjedu pred domacim navijacama nad Zalgirisom koji su trenutno br.1 na tablici  eurolige ...   jucer je izasla vijest  zbog problema sa plucima  Carter da  nece igrat ovu utakmicu.... e sad on je po meni bio jedan od glavnih igraca zvezde prva 3 kola uz  Nworu .. bez njega zvezda je osudena na  playmakera  jaga i  codija  a svi znamo kako je to lose izgledalo prosle godine .. uz to imao si jos i nemanju nedovica koji je od ove sezone potpisao za Monaco....  Zvezda ce imati velike probleme u ovoj utakmici prilikom organizacije napada i nisam siguran da ce zvezda uopce pobjedit ovu utakmicu ... vanjska linija Zalgirisa sa Franciskom i  Gosom uz pomoc Maodo Loa sa klupe  ce napravit puno vise problema  nego sta ce zvezda napravit zaligirisu ... unutarnja linija zaligirisa i te kako moze odgovorit na zvezdinu uz birutisa i Wrighta .. mislim da ce bit  utakmica  u egalu cijelo vrijeme  i ovih +10.5 na zalgiris mi izgleda kao zicer ...  pristao bih i na puno manji hendikep... al ovog puta idem na " zicere " 

Olympiakos - Efes          +15.5 efes    1.25 

kvota na  jedinicu na Olympiakos  od 1.30  je po meni smješna ... ja sam misljenja da  efes ne samo da ce pokrit hendikep nego ce i pobjedit ovu utakmicu ... 

Dorsey,Larentzakis,Lee,Vezenkov i Miutinov ..   po meni ta petorka uopce nije bolja od efesove  Larkin,Cordinier,Weiler B , Osmani, Jones , da spomenemo da za olymp  evan Fournier je upitan sta je jako bitan faktor ako nebude igrao ovu utakmicu  uz to nema  Shaquile Mckissic uz jos par igraca sta su povrijedeni vec dugo ... Loyd, Beaubois,Smits,Dozier... ovaj efes ima širi roster od olympiakosa ja sam siguran  da ovdje efes  i ako izgubi nece preko 5 razlike..ocekujem egal do kraja utakmice ... ovih 15.5  mi djeluje kao poklon  i ovo je utakmica 50-50 ...   1,30 na olymp SRAMOTA ! 

Fenerbahce - Dubai        1     1.30 

nakon debakla od Crvene zvezde  Dubai je ideal protivnik da  fener upise pobjedu...   Dubai  nakon Aba lige utakmice gdje je putovao u ČAČAK sada putuje u Tursku ...  a treba i doci iz Dubaia u ČAČAK...  jadna majka 😄...  Dubai desetkovan ... OZljeda Muse,Avramovica,MAsona,kondica,andersona ... znaci BOLNICA .. Fener ovo uzima dvocifreno .. mogao bi pola dana da pisem o euroligi al nemam toliko vremena ... 

Ostali prijedlozi bez analize  al to neigram  cisto misljenje jer moze bit svega 

Bayern- Milano  1   Milano bez Ledeya i centra Josh Neebo ...   ocekujen  da ce bayern pobjedit ovo  nakon poraza zaligirsa ... zalgiris tu utakmicu je ubacio sve sta je probao.. sa 9 metara trojke.. mislim da nije mjerilo nikakvo. ocekujem reakciju bayerna ovo kolo ...  od Lucica nismo vidjeli nista vrijeme je i da on odigra nesto ...  bekovi  protiv ovog milana mogu da prave prednost u kontinuitetu nekako sve mi naginje na jedinicu 

Maccabi-Barcelona       ode obrane su u  drugom planu... BArca igra odlicno ...  MAccabi isto moze odgovorit .... ovo je  OVER poena     nekih  173.5 bi uzeo granicu 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use