Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

pozdrav ljudovi....  ;D

danas igram tri oklade za koje mislim da su zicer dana....   ;D

prva je nogomet..

ALMERIA - SEVILLA   X2    1,30    ;D

druga oklada:

ISTRA 1961 - HAJDUK  X2  1,30    ;D

treća je tenis:

KOHLSCHRIBER - LU Y.H.  (-4,5)  2   1,60     ;D

nemam vremena za neke analize, uglavnom, ovo je moj listić dana, koeficijent je 2,70 ...

sretno....    ;D ;D ;D

Objavljeno

za one hrabrije evo preporuke listića:  ;D

ALMERIA - SEVILLA X2  1,30    FIX

ISTRA - HAJDUK X2  1,30        FIX

------------------------------------

SAVEHOF - MIDTYLAND  2  1,50

UNION OLIMPIJA - PARTIZAN  2  1,55

METALURG - MESHKOV BREST  1  1,35

CIBONA - MTZ SKOPJE  1,35

LORENZI - ČILIĆ (+6,5) 1  1,50

KOHLSCRIBER - LU Y.H.  (-4,5) 2  1,60

DEL POTRO - LOPEZ F.  1  1,50 

ovo sam odigrao sam 6/7 + 2 fix ....

sretno....  ;D ;D ;D

Objavljeno

i ja sam poceo mlatit po sistemima... bar da vratim ulozeno..  odigrano i analizirano.. ;)

18.00  Besiktas  -  Eskisehir                1      1.85

18.30  Paksi      -  Videoton                2      1.80

19.00  Odense   -  Copenhagen      over 2,5  1.70

20.15  Porto      -  Arouca             over 2,5  1.60

sistem  3 od 4 , na 3 pogodjena vrati se malo vise od ulozenog... sigurno cu falit 2 pa cu morat slijedeci put igrat 2 od 4... ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Prolaz skupine na SP 2026. -Njemačka :Da - Ekvador :Da - Bosna i Hercegovina : Da - Hrvatska : Da - Curacao : Ne U grupnoj fazi SP igraju se čak 72 utakmice da bi se izbacilo SAMO 16 reprezentacija. U prvom eliminacijskom ciklusu igra se 16 utakmica i ispada čak 16 ekipa! Ne sviđa mi se ovaj format SP. Očekujem prolaz obje ex Yu reprezentacije.
    • Ostvarila ti se želja. Dobro si uočio da Zadar može biti problem.
    • Luka Modric over 0,5 goals (2.41) Mozzart Hrvatska i na ovom prvenstvu ima podijeljena ocekivanja, ali vjerujem u iskustvo na prethodnim natjecanjima i vise puta dokazano su turnirska momcad. Prolaz skupine nebi smio doci u pitanje, a kasnije tko zna, ali vjerujem da je realno ocekivati barem 5 do 6 utakmica na ovom prvenstvu u prijevodu osmina ili cetvrtfinale barem. To je dovoljno prilika za Luku da zabije pogodak, frisko je upravo na prijateljskoj zabio Slovencima i realno je veoma izgledan kandidat za izvodjenje penala ako se dosudi koji za Hrvatsku na ovom prvenstvu. Vecina kladionica nudi Luku za realnijih 1.65 kvotu i ovo s Mozzarta se mora ispratiti i definitivno isplati.
    • Edin Dzeko over 0,5 goals (1.90) Mozzart Istina je da je Dzeko na rehabilitaciji do neki dan bio i tek se prikljucio treninzima, ali ipak vjerujem da ce BiH imati sanse i svoju priliku na ovom prvenstvu pogotovo protiv Katra kada ce im mozda biti i presudno uzeti sva 3 boda za prolaz sto bi znacilo i dodatnu utakmicu i priliku za Edina koji ce ako ne protiv Kanade, vjerujem biti spreman i pozrtvovan od druge utakmice nadalje. Lokalci (Premier) su puno sigurniji u Edina i nude granicu od cak over 1,5 za 2.20
    • Oly izgubio, previše bi bilo da 2x u istoj sezoni osvojiti naslov u OAKI.. I Cibona također pobijedila, kakvo podcjenjivanje vukova i kvota od 1.10 na pobjedu Zadra..
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use