Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Liga prvaka

Screenshot 2026-03-16 103353.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.3. u 10:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Sporting  - Bodo Glimt

tip; Luis Suarez daje gol 

čvovjek je najbolji igrač Sportinga + izvođač kaznenih udaraca, zabijao je golove aktualnom ovajaču lige prvaka a i nekim kvalitetnijim klubovima

1.80 -supersport

Screenshot_2026-03-17-01-54-56-74_99ea47ad54dade3933646aa583a30667.jpg

Objavljeno (edited)

Najpre cu ovde da postavim screenshot ponude velikog Bet365 za golove na utakmicama Lige Prvaka za utorak i sredu, pocev od kvotica za igru over 1,5 gol na utakmicama, gde su svi overi 1,5 gola na utakmicama kvotirani sa 1,10 osim Arsenalove utakmice, ali tesko i da ce taj over po 1,20 stojati jos dugo.

IMG_0449.thumb.jpeg.cfaccbab383b3bc41855f65b38d8d9c2.jpeg

Znaci, kladionice ocekuju golcine na svim utakmicama, dok sam ja izbacio iz screenshota jedino utakmicu izmedju Tottenhama i Atletico Madrida, da nas Tudor i onaj krs od Tottenhama ne bi stipali za oci.

Posto se radi o uzvratnim utakmicama, gde ce cetiri ekipe u sredu pred ponoc reci bye bye Ligi Prvaka, pretpostavlja se da ce, ako medju trenerima ima onih sa malo mozga, u ovom kolu pasti dosta golova. Na zalost, nigde nisam mogao da pronadjem kladionicu koja bi ponudila granicu sa "ukupnim brojem golova u kolu", gde bi stvarno bilo interesantno do koje granice bezobrazluka bi isla ponuda za ukupan broj golova u kolu.

Podsetio bih da je u prvim utakmicama palo 32 gola na osam utakmica, sto je cetiri gola po utakmici. Dobro, sada cete vi reci, ali sam Bayern je postigao Atalanti sest komada u sred Bergama, ali i kada oduzmemo tih sedam golova, opet dobijamo visoki prosek golova (bez Bayernove utakmice 25 golova na sedam utakmica = 3,57 golova po utakmici)

Ovoliko golova na ovakvom nivou se moze objasniti samo na dva nacina. Treneri su glupi kao qurci, a ono malo njih sto ima mozga, nije dobro pripremilo utakmice svojih ekipa i tacka.

Stvarno necu sada da trosim tastaturu na ovu neznalicu Tudora, ali da ti ekipa primi cetiri komada do 22-og minuta, pa za to stvarno treba da mu se smeje ceo svet. 

Ali, zato moram da napisem nekoliko recenica o utakmici Atalanta vs Bayern koju sam bas bas pratio, pocev od tri sata pre pocetka utakmice, pa sve do dva sata posle utakmice. 

Cak cu, za pocetak, uciniti napor da u sebi potisnem svu mrznju koju imam prema Atalanti, pa cu gledati da budem sto pristojniji. Dakle, na dva sata pred pocetak utakmice, stadion u Bergamu je bio skoro pun, i za one koji vole i postuju Atalantu, bilo je predivno gledati scene koliko se Atalanta voli. Atalanta je fenomenalno vodjen klub, izuzetno pametno su ulozili sav zaradjeni novac u poslednjih desetak godina, tako da imaju prelep stadion kompletno preuredjen, i podrsku gotovo cele regije.

A onda su pocela televizijska ukljucenja sa stadiona, a ubrzo su izasle i formacije timova. Prvo se ukljucio predsednik Atalante, sav u transu, nesto u smislu, kako je ovo vrhunac i najveci poklon navijacima Atalante da jedan Bayern dolazi na ovakav stadion Atalante. Predsednik se prilicno pogubio, ali, hajde njega i mozemo da razumemo, verujem da je tog dana bio najponosniji Predsednik jednog kluba. A onda se ukljucio i trener Atalante Palladino koji je sve iznenadio promenom formacije, gde je svetom Bayernu odlucio da suprotstavi izuzetno napadacku formaciju sa dva napadaca Krstovicem i Scamaccom pa cu ovde malo da se zaustavim.

Ja bih ovde stvarno zamolio svoje kolege sa Foruma, da probamo nesto. Pretpostavljam da vase lepse polovine, devojke, zene ili qurve nemaju pojma sa koliko lopti se igra fudbal. Ali, nema veze, hajde da probate da ih pitate, sta bi one rekle svojim igracima, da na primer vode jednu ekipu sa klupe, a da igraju protiv najbolje napadacke ekipe na svetu, da li bi se otvorili ili zatvorili? Ja sam isto pitao moju ujnu Danicu koja ne zna ni ko napada, a ko se brani u fudblau, i ona je rekla da bi se zatvorila.

I to nije sve. Nakon sto je odlucio da Seada Kolasinca ostavi na promaji protiv Diaza, Gnabria i Olisea, a na konstataciju analiticara u televizijskom studiju da je to previse hrabro, rizicno i tesko razumljivo protiv ovakvog Bayerna, ova neznalica na klupi Atalante je poceo da lupeta nesto u smislu "... mi smo Atalanta, nema cega da se bojimo ... mozemo da igramo sa svakim u Evropi ... ccccccc"

Necu nista vise da napisem. Ovo nije prvi put da gledamo, da strucni stabovi u fudbalu ili kosarci koji broje po dvanaest saradnika rade ovakve stvari, pripremaju ovako utakmice. Samo cu reci da je do 25-og minuta bilo 0:3, da Bayern nije ni poceo sa Hary Kane, Musialom, Daviesom i Goretzkom, da je Bayern imao xg od 4,84 posed od 69% 25 suteva, 8 velikih sansi, sedam kornera i sve to u sred Bergama. Reci cu jos i da Palladino zaradjuje oko 1,2 miliona eura godisnje bez bonusa, a da meni administratori isplacuju bednih 600 eura po tituli u Poslednjoj Sansi. 

Ko nije gledao utakmicu izmedju Atalante i Bayerna, samo cu reci da su Kolasincu nekim Pravilima dozvolili i da rukama i lasom i konjicom zaustavlja Diaza, Olisea i Gnabria, da ih ne bi ni video, a kamoli zaustavio. Na kraju je siroti Kolasinac zamenjen vec u 55-tom minutu utakmice pri rezultatu 0:4, gde nije ni znao gde i kako se izlazi sa terena koliko mu se vrtilo u glavi. Rekao bih i da je Palladino trebao da baci peskir na teren, ili jos bolje, pametnije bi im bilo da nisu ni izlazili na teren, vec da su predali utakmicu.

Zapravo sam hteo da kazem u analizi o golovima na danasnjim i sutrasnjim utrakmicama, da bi i moja ujna Danica znala da Sporting, Chelsea ili gradjani treba da krenu u juuuuuurishhhh po svaku cenu, ako treba i sa golmanom, a ne obrnuto da cekaju prilike iz kontre, jer nakon ovih utakmica nema vise. 

Isto vazi i za Barcellonu, Arsenal i Liverpool, jer ako im napadi vrede milijardu, nece valjda u sred Barcellone, Londona i Liverpoola da se povuku i cekaju priliku za kontru.

Post cu zavrsiti kako sam i poceo, recima trenera Atalante, na konferenciji za stampu nakon utakmice:

"... nikada u svojoj karijeri nisam video igrace ovakvog kvaliteta, sa takvom kontrolom, sposobnoscu, i brzinom da se oslobode rivala. Povremeno je bilo nemoguce igrati protiv njih. Zaista su me impresionirali, oni igraju sasvim neki drugi nivo u odnosu na nas. Bili su konstanto agresivni i lako su osvajali prostor. Nijednog trenutka nismo bili u mogucnosti da im pariramo...oni su predodredjeni da idu do kraja, a mi definitivno ne pripadamo ovom nivou..."

Treneru Atalante je bila potrebna utakmica, da shvati sve ono sto mi na Forumu znamo jos od devetog meseca prosle godine, kada smo se prvi put upoznali sa Bayernom. Samo cu jos jednom ponoviti da Sead Kolasinac zaradjuje 2,2 miliona netto po sezoni, Palladino 1,2 miliona godisnje, a ja bednih 600 eura po tituli u Poslednjoj Sansi.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno (edited)

Liga prvaka, 18.3.2026.

Bayern -Atalanta  over 3,5 : Da

Gost daje: Da 

Ukupna kvota :cca 1,80

Svi znamo da Bayern daje puno golova, ali danas ne moraju dati niti 1 da bi prošli, a znamo i da neće igrati defenzivno.

Ovom prijedlogu ide u prilog činjenica da Bayernu fale čak 4vratara što je rekord. Trebao bi braniti 16-godišnji Prescott, ako uopće radnu dozvolu dobije,jer u Njemačkoj iza 20 sati ne smiju raditi, a to znači ni braniti. Ako ne dobije dozvolu,branit će neki igrač. 

Tako da bi mogao biti raspašoj.  Sreća Bayernu da ima ogromnu prednost.

Edited by pena29
Tipfeler
Objavljeno

Sporting - Bodo oba daju (1.50) bet365

Bodo/Glimt ove sezone definitivno više nije ekipa koju možemo nazvati iznenađenjem, nego ozbiljan kandidat za visoki plasman. Pobjede protiv velikih ekipa poput Manchester Cityja, Atletica i Intera jasno pokazuju kontinuitet kvalitete, a ne samo prolaznu formu. U prvoj utakmici protiv Sportinga demonstrirali su potpunu kontrolu i taktičku zrelost, što potvrđuje da znaju igrati na rezultat kada je to najpotrebnije. Prednost od 3:0 daje im ogroman komfor i omogućava im da u uzvratu igraju bez pritiska, ali i dalje u svom prepoznatljivom, napadačkom stilu.

S druge strane, Sporting će pred domaćom publikom morati krenuti agresivno od samog početka, što bi moglo dovesti do vrlo otvorene utakmice. Njihov niz pobjeda kod kuće svakako ulijeva samopouzdanje, ali takav pristup protiv ekipe poput Bodoa nosi i rizik, jer Norvežani odlično koriste prostor iz tranzicije. Uz njihov konstantan učinak u gostima i činjenicu da redovno dolaze do golova, realno je očekivati da će i ovdje pronaći mrežu. Upravo zbog tog odnosa snaga i stila igre obje ekipe, golovi na obje strane djeluje kao najlogičniji ishod.

Screenshot 2026-03-17 104640.png

(Koeficijenti 16.3. u 10:01 CET) 

Objavljeno

Za sledeci weekend cu u Poslednjoj Sansi najverovatnije opet ici sa golovima na utakmici holandjana izmedju Telstara i Psv-a, pa ako neko hoce vec sada u realnom kladjenju da ide sa mnom moze, a ako nece, ne mora.

Prvo cu da izdvojim ove dve lepotice od predloga iz Poslednje Sanse, kolega @Kiks77 i @nutrija a to su okvir gola 2-6 na utakmici ManCity vs Real Madrid plus gol Porta Stuttgardu gde bi imali ukupnu kvotu od oko 1,46

Ovo su bas prelepi predlozi za realno kladjenje, a i ukupna kvota za ovakav tip igre uopste nije losa, pa bih hteo da doprinesem nasem Forumu time sto predlazem da na ovaj double “nakacimo na cekanju” i golove na utakmici holandskog prvenstva izmedju Telstara i Psv-a sto se igra tek u nedelju od 16.45.

Kao prvo, to bi bio predlog “na cekanju” pod uslovom da ove dve lepotice od predloga prodju, plus bi to bio poslednji mec weekenda, pa biste mogli i da se branite ako hocete, plus sto bi imali ukupnu kvotu od oko 1,85

Tacno se secam pocetka sezone u holandskom prvenstvu, kada je Psv otvorio sezonu sa osvajanjem SuperCupa i cetiri uzastopne pobede i cetrnaest postignutih golova u prve cetiri utakmice.

A onda im je u sred Eindhovena dosao novi prvoligas Telstar i pobedio sa 2:0 gde sam naravno pao i na jedinici, a i na golovima, jer Psv nije ugurao nijedan gol. 
Secam se te utakmice kao juce da je bila, iako je odigrana jos u osmom mesecu prosle godine. Kvota na jedinicu je bila ispod 1,10 Psv je imao posed od preko 70% i deset kornera, ali ga ipak nisu ugurali takvoj krsini od tima poput Telstara, novog prvoligasa. To je Ps-u bila prva utakmica u sezoni bez postignutog gola, a do danas, samo na jos jednoj utakmici nisu dali gol, Newcastlu u gostima u Ligi Prvaka.

Znaci, ovde se radi o cistom osvetnickom kladjenju, plus imate mene na Forumu da vas podsecam kada drugi put u sezoni igraju krsevi protiv favorita, gde su favoriti izgubili u prvoj utakmici.

Samo jos da kazem da Psv-u matematicki fali jos jedna ili dve pobede da osvoje titulu, pa su zato i naredjali poraze plus ispali iz Kupa, jer igraju neozbiljno i opusteno jednu utakmicu sedmicno, sto je odlicno za igru na golove.

Zato i ne cudi sto je dvojka kvotirana sa neverovatnih 1,40 jer je veoma lako moguce da Psv izgubi jos deset utakmoca do kraja sezone, iako su jaci od reprezentacije holandske lige.

Znaci, ko hoce da ide sa mnom, golovi na holandjanima kao predlog na nekom bitnom tiketu, gde bi ovi golovi sluzili da malo podignete ukupnu kvotu, plus imate taj adrenalin ili horor da (eventualno) cekate jos samo golove na holandjanima.

Objavljeno

Arsenal - Leverkusen 1 i oba daju (3.40) bet365

Arsenal u ovaj uzvrat ulazi s blagom psihološkom prednošću jer je u prvoj utakmici ostavio bolji dojam nego što rezultat 1:1 sugerira. Iako ih se u domaćem prvenstvu često kritizira zbog pragmatičnog pristupa, u Europi na Emiratesu izgledaju znatno ofanzivnije i efikasnije. Statistika domaćih utakmica u Ligi prvaka to jasno potvrđuje. Redovno postižu više golova i rijetko kiksaju, što govori o visokom nivou kontrole i sigurnosti pred vlastitim navijačima. Uz to, individualna kvaliteta, posebno u napadu, može biti ključna razlika u ovako izjednačenom dvoboju.

Leverkusen s druge strane djeluje kao vrlo organizirana i neugodna ekipa, ali i momčad koja često ostavlja utakmice “otvorenima”. Njihova sklonost remijima i učestali BTTS ishodi pokazuju da istovremeno imaju i napadački potencijal i određene defanzivne slabosti. Posebno su opasni u drugom poluvremenu, što znači da Arsenal neće smjeti spuštati ritam ni u jednom trenutku. Ipak, uz očekivani pritisak domaćih i činjenicu da Leverkusen teško može izdržati svih 90 minuta bez greške, realan scenarij je pobjeda Arsenala uz gol s obje strane terena.

Screenshot 2026-03-17 104950.png

(Koeficijenti 16.3. u 10:33 CET) 

Objavljeno (edited)

pinnacle ima za danasnje 4 UCL utakmice liniju za golove 13.5 i to over @ 1.877 trenutno.

bio je 1.900 pa je u padu dok sam gledao tu nesto.

ja nemam tu privilegiju da igram na pinnacle tako da videcemo da li je to dobro za mene lli ne posto bi sigurno odigrao da sam u mogucnosti.

Edited by s256s9
Objavljeno
prije 1 minutu, s256s9 said:

pinnacle ima za danasnje 4 UCL utakmice liniju za golove 13.5 i to over @ 1.877 trenutno.

bio je 1.900 pa je u padu dok sam gledao tu nesto.

ja nemam mogucnost da igram na pinnacle tako da videcemo da li je to dobro za mene lli ne posto bi sigurno odigrao da sam u mogucnosti.

Hej kolega

nude samo po danu, za danas, a ne svih osam utakmica zajedno, to si hteo da kazes, zar ne?

Objavljeno

Spezia – Empoli
17.03.2026 20:00
Italija, Seria B
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,28
Utakmica između Spezije i Empolija nosi snažne pokazatelje za susret s puno golova. U posljednjih šest utakmica Spezije postignuto je ukupno 21 gol, u prosjeku 3,5 po utakmici, dok su primili gol u svakoj od tih utakmica. Empoli je slično usmjeren na golove, s obzirom na to da su i postigli i primili gol u posljednjih osam utakmica, a u 63% ligaških utakmica obje momčadi su postigle gol. Gosti su postigli 9 golova u posljednjih šest utakmica, ali ostaju obrambeno ranjivi. Spezia će biti bez Francesca Cassate, Mouhamadoua Sarra i Szymona Żurkowskog, dok Empoliju nedostaju napadači Flavio Bianchi i Pietro Pellegri. Obrambeni izostanci u kombinaciji s dosljednom napadačkom igrom s obje strane upućuju na otvorenu utakmicu. Svi znakovi sugeriraju uvjete povoljne za veći broj golova.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use