Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Evo i situacije par sati pre pocetka ploufinala.
    • Napomenuo bih da rijetko koja reprezentacija osvoji SP sa svim pobjedama. Zadnji je to bio Brasil 2002. s ekipom boljom čak od današnje Francuske, sjetite se pravog Ronalda i Ronaldinha ,koji je možda i najbolji ikad,a nije postigao više zbog kurvanja i opijata. Večeras bi lako mogao biti X i ne vjerujem u puno golova. 
    • Smio bih, zasto ne, sve ide tome u prilog a tesko da mogu naci ikakav minus ili vidjeti neki tijek utakmice koji bi me odvratio od tipa. Razmotrio bih svakako i udarce Mbappea.
    • E ovako se pisu prognoze. Pocne se recima “… da je danas zadnje kolo svete Poslednje Sanse i da mi treba, prognozorao bih … to i to” Bravo kolega. Samo nam jos napisi da ti treba kao Coltu predlog od 1,20 da sjebes Fitoza i unkdy-a, da li bi smeo sebi da spasavas sezonu sa kornerima sa danasnje utakmice? Minimalna granica za kornere, taman da se dovuces do kvote od 1,20 a da ti treba da sjebes Dodika i Prlita?  
    • Kod ovog Leonarda mi je najjace sto on kroz svoje pisanje stvori pricu kao da se uopce ne razumijemo, i razmisljamo potpuno drugacije a istina je zapravo da su razmisljanja izuzetno bliska, da ne kazem jednaka. Samo nastavi :D Apropo navedenog, da je danas zadnje kolo PS, i da mi treba veca kvota za srusiti onog ljubitelja alzirske nogometne lige i uzbekistanske zenske odbojke, ili pak da rusim onog pametnjakvica Dodika koji je jedini pametan sa svojim "bayern kec ko kuca" a mi svi glupi, onda bih ja danas uzeo pobjedu Francuske, i to s punom vjerom u taj ishod, a kad bi mi trebala jos veca kvota onda bi uzeo uz pobjedu i gol Mbappea, ili hendikep, sve ovisno koliku kvotu trebam. Eto toliko im vjerujem, a gledao sam sve utakmice obje reprezentacije. Ukoliko prvi zabiju stvarno lako mogu vidjeti da bude i pobjeda s hendikepom koliko god cijenio spanjolce, a ukoliko ce gubiti prilicno vjerujem da ce se vratiti, tako da u realnom kladenju razmisljam o ulogu na prolaz svete crne Francuske.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use