Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. pena29

pena29

2. IzudinB

IzudinB

3. Marko15

Marko15

• A jos do neki dan onaj pena i marko bacali krafne u oci ljudima po forumu ovdje eeeej zivote
    • U pravu si kolega,nevjerovatno da je 1 na nizozemce sad pala u pojedinim kladionicama na 1,15, 1,16,u kakvom je stanju reprezentacija srbije,na sta lici i to mi se cini kao poklon,pa sinoc im je njemacka uputila preko 30 suteva, eee i to kakva njemacka u trecem sastavu,nije mi lose odigrati da nizozemci daju makar 2 gola po kvoti 1,22 u premieru i to mi je sasvim realno za prijedlog u ps ko to misli igrati
    • Juce u toku dana u bilo kojoj kladionici je mogla da se pronadje jedinica na Holandiju protiv Srbije po kvotici od 1,20 ili preko te kvote A onda su zaposleni u kladionicama verovatno gledali juce na sta srbi lice,  i evo vec odmah od jutros, zlikovci iz kladionica nam ne dozvoljavaju cak ni da postavimo predlog u Poslednjoj Sansi. Strasno. Puna tri dana do pocetka utakmice izmedju Holandije i Srbije, a jedinica je vec kvotirana sa 1,15-1,16  …. cccccc Bila je dovoljna samo jedna noc, odnosno bilo je dovoljno samo da pogledate 90 minuta na sta lice one drvosece, pa da kvota padne negde cak i sa 1,30 na 1,15. Pa pustite nas barem u petak u 15.00 casova da postavimo predlog, molimo vas, pa posle obarajte kvote koliko hocete, ako treba i do realnih 1,08. Izgleda da je za obaranje kvota presudila ova statistika sa sinocne utakmice: Nemacka 32 ukupna suta, Srbija jedan sut, Nemacka 12 kornera, Srbija jedan, Nemacka xG 3,81 Srbija 0,01 Nemacka posed lopte 76%  Srbija 24% Nemacka 8 suteva u okvir gola, Srbija jedan, Nemacka 7 velikih sansi, Srbija jednu, Nemacki golman jednu odbranu, srpski golman sedam odbrana. Ne mozes vise ni predloge da postavljas kao covek u Poslednjoj Sansi, cak ni 1,17 nece da nam daju na jedinicu na Holandiju … ccccc
    • Leovi tekstovi o Njemačkoj  su i dobro upozorenje. Bolje to izbjeći. Nije o glavu. Po zakonu brojeva mora i Srbija jednom ne izgubiti. Ovo kolo u obje lige malo tko je pao na prijedlogu. Ne znači da će netko pasti na Srbiji,ali bolje je tražiti neki drugi par. Pa Srbija je protiv jake Nizozemske bila blizu boda.
    • Klopp se izgleda gadno naljutio na mene. Kaze da “je danas takvo vreme da svako moze da lupeta kao otvoreni prozor …”   Pa dobro, onda Kloppe. Ostavi na klupi i ova dva jedina belca sa kojima si igrao protiv Grcke, Kimmicha i Nubela. Ubaci Gnabry-a, a posto samo jos nemacki golmani nisu crnci, igraj bez golmana.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use