Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. pena29

pena29

2. nutrija

nutrija

• Ovaj forum je cudo,upletu se i Ane Ivanovic i ujna Danica,ejakulacija,Krbavsko polje,Lordan Zafranovic,pa onda opet erekcija (jebemu di na crnce @LeonardoDrugi) pa onda kucni rivalitet tko je bolji kockar @Ajnud ili ja...pa interna prepucavanja...i svi si na kraju dobri...cudo,sto reci...
    • Sreda je, vec je 13.00 casova i vreme je rucku, a trenutno imamo  samo 138 pregleda u Dnevnoj Temi i 12 replika. A igra reprezentacija Hrvatske, plus sam napisao neugodan post, plus je Forum u Hrvatskoj. A svakom Forumu na svetu je potrebna vidljivost, polemike, a ako moze i da se svadjamo sto vise. To je i vlasnicima Foruma potrebno ako misle da se (samo)izdrzavaju. Znaci kolege, prvo se registrujte na Bet365 preko naseg Foruma, kao Boga vas molimo, a zatim navalite da se svadjamo, branite Hrvatsku kako znate i umete, samo hajde da se dovucemo do neverovatnih 630 pregleda i 32 replike kao sto je bilo u ponedeljak, pre dva dana.
    • Jesam,napisao sam.Cuj,kad sjebes sjebao si.Kao ban Derencin.Nije slusao Zrinjske i Frankopane,iskusne borce protiv Turaka koju su mu rekli da nemre sa lakom konjicom protiv teskih oklopa nego da izabere borbu u klancu nedaleko Krbavskog polja...Desilo se kaj se desilo.Cuj,kad s klincima ucis za skolu u svim razredima skole poprilicno si osvjezis znanje.
    • Kolega, molimo i tebe da nam potvrdis da je ovo zaista tvoj nalog i da si ovo zaista ti napisao, posto ne mozemo svojim ocima da verujemo da je moguce da ti ovako nesto napises. Sta je ovo danas sa nasim kolegama sa Foruma, majko moja, sve neki lazni nalozi.  
    • @LeonardoDrugi sto se tice Krbavske bitke,Emerik Derencin (izbornik) je sjebao cijelu stvar.Nije slusao Zrinjske i Frankopane koji su bili iskusni borci nego se isao suprotstaviti Turcima na ravnici.Rekli bi,kurcio se i izabrao krivu taktiku.Turci ih pregazili s obzirom da su bili tesko oklopljeni.Poanta,na izbornicima je da nadmudre jedan drugog i da slusaju ako ima netko pametniji od njih u stozeru.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use