Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Mislio sam tokom svjetskog nogometnog prvenstva
    • Na (teorijsku) mini Poslednju Sansu gledam kao na chellenger turnire u tenisu ili letnju Nba ligu. Zna se koji igraci igraju challenger turnire, a koji Grand Slam turnire. Tako sam jednom u realnom zivotu bio nateran da gledam neki zenski teniski challenger turnir u Makarskoj, majko moja. Secam se da je bilo leto, upeklo sunce, a pola devojaka prakticno naterano od strane sponzora da ucestvuju na turniru. Sa jedne strane, leto, more, zezanje, opustanje plus sve devojke u najboljim godinama, a sa druge strane, sportske obaveze na koje su prakticno prinudjene, plus zarada nikakva, plus moraju da igraju na 38 stepeni. Znaci, ti bi da igras mini Poslednju Sansu, jer te nigde nije bilo tokom sezone prave Poslednje Sanse medju najboljima, plus da ti misici ne atrofiraju, a mi koji smo dushu, krv, znoj i srce dali za glavnu sezonu Poslednje Sanse, plus jedva cekamo da se odmorimo, nas ko yebe. Znas li ti uopste sta u ovom periodu rade najbolji Nba igraci?  Slusaju rep, zvacu marihuanu, ubijaju se u alkoholu, idu na zabave, narucuju po deset prostitutki odjednom, organizuju orgije … niko i ne misli na kosarku. Slobodni su da rade sta hoce sve do polovine devetog meseca. Ti treba da igras letnju ligu Poslednje Sanse sa IzudinomB, sa penom29, sa drugoligaskom amaterkom i takvim krsevima, pa da svi dobro razmislite gde ste gresili tokom prave sezone. Ali imas srece. Mogao bih da odigram jednu letnju ligu Poslednje Sanse sa tobom ili sada, dok traje Svetsko Prvenstvo, ili poslednje dve sedmice dok ne pocne prava Poslednja Sansa, tamo negde pred kraj leta. A ako si mislio na laznu letnju ligu Poslednje Sanse tokom celog leta, odnosno na challenger turnir u Makarskoj u sred leta, za to se obrati peni29, IzudinuB i drugoligaskoj amaterki, pa igrajte dokle hocete, ako treba i do zime.  
    • Odlicno kolega, i nadam se da se nigdje nece pojavljivati pojam "sreca" Usput, imao sam na umu jednu ponudu za tebe, da odigramo jednu mini posljednju sansu, cisto da malo prokrvimo, da nam misici ne atrofiraju i da malo razbijemo ovu ucmalost foruma, i da vidim sta me ceka iduce sezone.
    • Dogovoreno. Hvalicemo Hrvatsku od pre deset godina. Najverovatnije u nekom narednom postu. Evo, neka bude to, u narednih cetiri-pet dana.  
    • Nikakvo kladenje, niti ikome preporucam na ovakvu Hrvatsku, jer i corav vidi sve, ali volio bih bas procitati taj post hvale na 10 (slovima deset) strana te Hrvatske od nekada. Samo to, jer ne sjecam se da sam vidio to ovdje pa eto, da se malo usput prisjetimo tih uspjeha koji su obzirom na ulozeno i kompletno stanje u nasem nogometu doslovno za izucavanje, i to visegodisnje.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use