Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. pena29

pena29

• Kolega,hvala vam na izdvojenom vremenu i misljenju i naravno,veselim se vasim postovima kao i vjerujem svi ostali sudionici foruma.Kad budete imali ideju,misljenje u svezi repki koje pratite,samo dajte.Sportski pozdrav
    • Od mene nece biti koristi po temi Argentine, posto sam se komcentrisao samo na evropske reprezentacije, gde intezivno pratim samo neke.  Argentinu nisam gledao, niti pratio sta se desava u njihovoj reprezentaciji, a problem je sto uopste nemam nameru niti da ih pratim, a pogotovo gledam. Mislim da je veoma vazno sto vise gledati utakmica, pa se na osnovu toga odrediti prema kladjenju. Zato mislim da bi trebalo da se izjasne kolege koje su gledale Argwntinu vise od jednom. Ja cu biti mnogo korisniji po pitanju reprezentacija Spanije, Francuske, Norveske, Holandije, Nemacke i Belgije kada one dodju na red u eliminacionoj fazi.
    • @s256s9 , @pena29 , @LeonardoDrugi misljenje,s obzirom na zdrijeb,Argentina finale ,koef 3,da li uzimate ili imate drukcija misljenja?Naravno,i svi ostali forumasi i ekipa PS,dajte ljudi napisite svoja vidjenja SP i mogucih raspleta.
    • Evo,upravo s tatom komentiram Portugal.Nemamo s njima ni jednu sluzbenu pobjedu,nadam se da ih budemo prosli.Nisu ni oni uvjerljivi .Bilo bi zanimljivo da kolege sloze predloze prolaze repki(uz koje iznenadenje) pa da se nesto odigra.
    • SP ,večeras, eliminacijska utakmica JAR - Kanada 1X , oko 2,30 Otvorena utakmica. Kladionice dale kvote računajući na naklonost Fife i sudaca za Kanadjane.  JAR liga daje najveće plaće igračima u Africi i tehnički je to solidna ekipa.  Kanada je na svim SP pobijedila jedino BIH i to u samoj završnici. Moguće i da bude bez golova, ulog je velik. Na Kanadi je veći pritisak. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use