Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. blacky44

blacky44

2. Marko15

Marko15

• U ovoj euforiji svjetskog prvenstva da ponudimo malo nešto izvan toga s malo većim koeficijentima.  Kvalifikacije za Ligu prvaka: Kauno Žalgiris - Drita 1 koef 1.85 Ne znam ima li neka pozadina priče, ali Drita u lošoj formi ili se samo traže pred početak nove sezone. S druge strane Kauno u natjecateljskoj formi jer prvestvno im još uvijek traje i igraju solidno. Floriana - Shamrock Rovers 2 koef 2.20 Naravno da postoji prednost domaceg terera za ekipu iz Malte, ali mislim da je razlika ipak na strani Iraca + prvenstvo im još traje te su u natjecateljskog formi, dok maltežani nemaju službeni utakmicu skoro 2 mjeseca   Ako već moramo čačkati svjetsko možda onda probati također s nešto većim koeficijentima pa ajde ovako:   Švicarska - Kolumbija, oba daju gol koef 1.90 obe ekipe zabijaju u svojim utakmicama (osim 1 iznimke) pa zašto ne bi i danas Na papiru Kolumbija favorit, ali ne bi ja tako lako otpisao Švicarsku pa po gol na svakoj strani mislim da je solidan bet Argentina - Egipat, barem 3 gola na utakmici koef 1.90 Ne znam što ovdje očekivati, argentina još nije imala ozbiljnu prijetnju na ovom prvestvu. Nisam siguran ni dal je ovo ozbiljna prijetnja, ali prijetnja je svakako.  Oba daju mi je bio prvi pick, ali sam se ipak odlučio na ovu igru.  Ako im je Jordan zabio jedan gol, Capo Verde dva, ne vidim zašto Egipat ne bi mogao zabiti tri. Naravno šalu na stranu, računamo tu i na koji gol Gaučosa
    • Argentina - Egipat 1 (1.33) bet365 Argentina u ovaj dvoboj ulazi kao veliki favorit, ali nakon utakmice protiv Zelenortskih Otoka jasno je da neće smjeti nikoga podcijeniti. Iako su izborili prolaz dalje pobjedom 3:2, aktualni svjetski prvaci nisu ostavili potpuno uvjerljiv dojam. Dvaput su imali vodstvo i dvaput ga ispustili, što je pokazalo određene probleme u obrambenoj organizaciji. Ipak, kada u sastavu imate Lionela Messija, koji je ponovno bio ključni čovjek svoje reprezentacije, uvijek imate igrača koji može riješiti utakmicu jednim potezom. Uz njega će veliku ulogu imati Rodrigo De Paul, Enzo Fernandez, Lautaro Martínez i Julian Alvarez, od kojih se očekuje da od početka nametnu visok ritam. Egipat je, s druge strane, jedno od najvećih iznenađenja nokaut faze. Nakon što su protiv Australije izborili produžetke i zatim slavili poslije izvođenja jedanaesteraca, stekli su dodatno samopouzdanje i pokazali da se mogu nositi s kvalitetnim protivnicima. Glavna opasnost i dalje dolazi od Mohameda Salaha, koji se nakon povratka od ozljede ponovno nametnuo kao lider ekipe. Veliku pomoć ima u Omaru Marmoushu, a Egipat će svoju priliku tražiti kroz brze kontre i prekide, svjestan da će protiv Argentine veći dio susreta provesti bez lopte. Očekuje se da će Argentina od prve minute kontrolirati posjed i pokušati strpljivom kombinatorikom probiti gustu egipatsku obranu. Egipat će vjerovatno igrati vrlo disciplinirano i čekati priliku iz tranzicije, ali pitanje je koliko će dugo moći odolijevati konstantnom pritisku. Ako Argentina bude ozbiljnija i koncentriranija nego u prethodnom susretu, trebala bi potvrditi ulogu favorita i izboriti plasman dalje. Zbog velike razlike u individualnoj kvaliteti i širini kadra, pobjeda Argentine djeluje kao najlogičniji izbor. (Koeficijenti 7.7. u 11:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Poštujemo tvoje pravo na ljutnju, na realno sagledavanje situacije, cijenimo poznavanje situacije,forme,tradicije itd. ali ne zamjeri nama koji se malo izjadali. Bilo bi neprirodno da nismo malo izjadali se i pljuvali i suce. Npr.onaj penal nama ne bi svirali protiv Portugala da bio. Znamo mi da Hr na ovom turniru bila loša, nismo se previše ni nadali,ali malo boli kad ti ponište tri gola,jesu opravdano poništeni,ali ujedno to znači da Hr nije tako loše odigrala kad 4puta tresla mrežu. Jednostavno,radije bih da smo izgubili 2-0. Lakše bih "svario" to. Je li po tebi Ronaldo bio igrač utakmice? Je li pošteno crveni karton Amerike postao uvjetan?  Bilo je uvijek poguranaca, ali sada je sve otišlo u krajnost. Nogomet je postao biznis,čak kad i reprezentacije u pitanju. I prije je bio,ali sad je eskaliralo. Pauze za hidrataciju! Zamisli ! Sama kladjenja su neizvjesna. Nismo se proslavili s prijedlozima. Ali mislim da bar nije bilo dosadno. 
    • Kolega,hvala na izdvojenom vremenu i misljenju.Iduci put,ako se ne slazete s nama koji "pizdimo" po forumu jebemu,recite nekaj,nemojte zasutiti.Ajd,cekamo vas i @IzudinB @pena29 @s256s9 @mesrine i sve ostale koji sudjeluju aktivno da se nesto i napise u svezi vidjenja tekmi i momcadi.Sportski pozdrav svima i sretno u kladenju.
    • Za mene Francuska ima neverovatan roster, kakav se stvara samo nekoliko puta u sto godina, Spanija po meni je najzdravija svetska fudbalska sila, Portugal po meni ima timcinu samo takvu, a Norveska je po meni, primer kako izgleda zdrav siatem, gde uopste nije bitno ko je Predsednik, ko je Kralj, a ko selektor.  To su po meni reprezentacije koje treba hvaliti, ili podrzati sa realnim novcem, sa tim sto Argentinu uopste nisam gledao, a tesko da cu ih uopste gledati do kraja turnira.  Belgija je posebna prica, ali No Bet.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use