Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Ma sve jasno. Ali praviti se da je sve u redu, i jos pritom pisati o bolesnom patriotizmu itd je suludo, a znam da ja prvi nigdje nisam nista velicao niti sanjario, niti predlagao igranje icega na Hrvatsku jer Boze moj imam oci i nisam lud, a nisam predlagao ni kontra Hrvatske, jer sam zelio najbolje, i nadao se najboljem i vjerovao da mozemo bolje i da ce biti bolje, a na to valjda imam pravo na ovom smjesnom forumu I mislim da sam objektivan poprilicno, i da samim izborom no beta dovoljno govorim o svom misljenju o Hrvatskoj. Vidjeli ste nekoliko mojih prijedloga, a ni jedan nije bio Hrvatska, a tu mi/nam se "spocitava" kako smo nerealni, patriote zaslijepljene itd. Ja to nisam, ali lupetanja i omalovazavanja reprezentacije ne trpim, i zato sam trazio 10 stranica teksta hvale za 3 medalje sa svjetskih prvenstava alooooo tri jeb.ene medalje, o cemu mi pricamo, za 30 godina postojanja, od cega 2 na dva, pazi dva UZASTOPNA natjecanja. Uz bok francuzima po tome, koje taj isti toliko velica (s pravom naravno). Tu je i srebro iz lige nacija protiv Spanjolske, na penale, da da one Spanjolske, njegove  Pa kako to ako je tako sve trulo, ako je toliko jadna ta Hrvatska, pa kako to tako uspije (unatoc siljenju protiv) a ne uspiju sve te savrsene  zemlje koje spominje. I kad kazem da su ista ovakva podcjenjivanja od strane kladionica i svjetske javnosti bila i prije a znamo sto se dogodilo onda se opet lupa u prazno. Trazio sam 10 stranica teksta hvale o Hrvatskoj tj njenim uspjesima, jos ih cekamo, vjerojatno se pisu  A da se razumijemo, itekako sam svjestan trenutnih minusa i problema reprezentacije, nisam slijep i mislim da razumijem nogomet i sa koliko se lopti igra, i jako dobro prepoznajem kad se nekog gura, i nije to samo zalede, penal itd, puno puuuuuno dublje to ide i ocito ne vidi svacije oko, moje vidi, i zato mi se gadi cijelo SP, zato sto nije za svakog ni blizu isto, i zato sto je za jednu ekipu dan a za drugu noc a u isto vrijeme igraju, i tako je uglavnom sve kako oni gore odrede. I tu ne govorim samo o Hrvatskoj, a ponavljam itekako sam svjestan svega, i nisam slijepi patriot koji lupeta da cemo ovo, da cemo ono, i nisam predlagao nista (na hrvate), ali bome lupetanja ne trpim.  10 stranica teksta o 4 medalje u 30godina, ce ka mo ali prvo o Norveskoj, koja je savrsena. Pa valjda vise zasluzuje i vise intrigiraju ti jadni hrvati kojima nista ne stima vec 30 godina a 4 medalje skupili, od cega 3 sa svjetskih, od cega 2, slovima DVIJE, pazi dvije na dva UZASTOPNA EEEEJ ALO UZASTOPNA svjetska prvenstva. J.ebale te emocije. Mesrine je onda evo bolestan :D Hvala lijepa
    • Sve to stoji, no ako gledamo sportsku stranu,SP ni ne treba igrati, Francuskoj damo zlatne medalje, Argentini srebrne,a za broncu neka se potuče bilo tko.  Četvrtfinale čista formalnost, 4 prolaza favorita.
    • Akademik nije trol niti poseban, vec je samo zdrav. Jedini na Forumu koji gleda na stvari sire.  Akademik se zapravo trosi na ovom smesnom Forumu, da doprinese da emocije odvojimo od kladjenja. Nekad su emocije ljubav prema Dinamu, nekada ljubav prema Domovini, nekada su emocije ljubav prema Hajduku, a nekada postovanje prema svetom Bayernu, doktoru Antonio Conteu, ili Brightonu. Ali su emocije uvek jedno, a realno kladjenje nesto drugo. Moguce je da je akademik ljut, ogorcen i ocajan sto nismo u stanju da odvojimo emocije od realnog kladjenja, pa niko na Forumu nije u stanju da predlozi dve duple sanse 1X kao kuca na Englesku i Portugal protiv reprezentacije Hrvatske.  
    • Mislim da kolega pokusava gledati iskljucivo sportsku dimenziju,odnosno kvalitet odredjenih reprezenracija sto je i za razumjeti ali ovo jucer s Egiptom sto su komentirali kolege @pena29 i @nuki01 je zaista previse.Ne suditi ociti jedanaesterac za Egipat...Izgubili su kompas na SP sa selektivnim provodjenjem pravila sto se gleda,kada i kome...
    • Svakome je ponesto u najmanju ruku cudno samo je nasem akademiku cijelo SP cisto i ok. Sjajno Ili je trol par ekselans ili je jako "poseban"
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use