Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Kolega, a Rayan Cherki nakon Svedske?
    • Nitko nije rekao da su ove dvije ekipe nezasluženo u polufinalu. Jesu,jaki su,bez mrlja. No, druga je stvar što bi bilo kad bi bilo. A svijet je trivijalan, ljude zanimaju banalnosti, mozak uglavnom tako reagira,svima je zanimljivije to o Nari i Brozoviću nego o ex Yu nobelovki Majci Terezi,rodjenoj u Skoplju.  Zanimljivije je otvoriti opet uviijek sličan članak o Lidiji ili Nives Fahrenheit,nego pročitati članak o nobelovcu Martinsu,koji je hrvatskih korijena i ima dobra znanstvena otkrića.
    • Francuska vs Spanija, najava meca U postu od nedelje, gde smo bili prinudjeni da masturbiramo na uspehe hrvatske reprezentacije od pre deset godina, desio se neshvatljiv propust, koji odmah moramo da ispravimo. Prilikom nabrajanja svih uspeha hrvatske reprezentacije, medju one dve i po medalje, potpuno smo propustili da navedemo istorijski uspeh Brozovica. Iako to ne mozemo da dokazemo, najverovatnije je Brozovic jahao Wandu Naru, eeeeeeeeeej. Da ne poverujete da je moguce da nekome iz tako male, evropske zemlje, iz zemlje sa manje od cetiri miliona stanovnika, iz onako losih fudbalskih uslova, uspe da jase prvu qurvu sveta. Nije bas da je Wanda Nara neka casna sestra, pa da je tesko popeti se na nju, ali ipak je tada Wanda bila formalno udata, a svi znamo da kada muskarci izmedju sebe broje koliko su zena poprskali, da se udate zene broje duplo. Kada su krenule glasine da je Brozovic poprskao Wandu Naru, to je bio period kada je brak izmedju Icardija i Wande propadao, to je bila poslednja sezona Icardija u Interu, plus su se svi svetski mediji bavili tom temom, pa je Wanda procenila da ce Icardija najvise povrediti tako sto ce se yebati sa Icardijevim saigracem iz Intera. Mi svakako taj snosaj ne mozemo da dokazemo, ali ako u Google ukucate samo te dve reci Wanda - Brozovic iskocice vam barem pedeset tekstova na tu temu.  Sto se mene tice, sve je jasno, ne trebaju mi dokazi, jedino pitanje koje sebi treba da postavimo jeste, zasto se o Majci Terezi ne pise ovoliko kao o Wandi, zar ne? Znaci, svaka cast hrvatskoj reprezentaciji, svaka cast Brozovicu, hrvati treba da budu ponosni sto uvek moze da se kaze da osim dve i po medalje, imaju i jedno jahanje Wande Nare u trofejnoj sali hrvatskog fudbala. Francuska vs Spanija, kladjenje Za sve kolege sa Foruma koji misle da se, zbog Vara ili lopova iz Fife, u nedelju 19.07. nece igrati veliko Finale izmedju Hrvatske i Brasila, a trebalo bi, pa zato vise nece da se klade, hteo bih da kazem da jedino Francuska i Spanija nikoga nisu pokrali na turniru do sada, da na njihovim utakmicama nije bilo nikakvih kradja, sumnjivih odluka, navlacenja sudija, niti je Predsednik Usa bilo sta navlacio za ove dve reprezentacije. Ni na jednoj utakmici ove dve reprezentacije na turniru nije bilo price o senzorima, Varu, sudijama pa bi bilo lepo da ipak postujemo sto jedna od ove dve reprezentacije ide u nedelju 19.07. u veliko Finale. Ceo turnir smo pricali o kradji, senzorima, skandalima, Varu i prevarama, ali ipak do samog kraja takmicenja su dosle cetiri od pet najvecih favorita po kladionicama pred pocetak turnira. Iako vecina sa Foruma misli da bi najpostenije Finale trebalo da bude Hrvatska vs Brasil, ipak su se u polufinale plasirale cetiri najbolje rangirane selekcije sveta. Ipak smo pre Finalne utakmice dobili sa jedne strane evropski super derby izmedju Francuske i Spanije, a sa druge strane politicki i istorijski klasik, onaj izmedju Argentine i Engleske. I ja bih voleo takodje da ne gledam Argentinu nikada vise u zivotu, a kamoli u ovogodisnjem polufinalu, ali ako jedna seoska reprezentacija poput Egipta vodi dva gola prednosti jedanaest minuta pre kraja utakmice, a utakmica zavrsi 2:3 nece biti bas da su senzori ili Var odlucivali polufinaliste Hteo sam samo da kazem, ako neko moze da kaze da Francuska i Spanija nisu zasluzeno u polufinalu, i ako ce veceras oko 23.05 casova jedna od ove dve reprezentacije biti nezasluzeni Finalista, onda stvarno treba pohapsiti sve one koji veruju u teorije zavere. Francuska Prvaci sveta su bili 2018-te, cetiri godine kasnije su izgubili Finale posle penala, sto znaci da cak ni to Finale nisu izgubili u regularnom delu utakmice, a na ovom Mondijalu grupu su prosli sa devet bodova od mogucih devet, u tri eliminacione utakmice nisu primili nijedan gol, dominirali su po svim statistickim parametrima na svim utakmicama na turniru, u cetvrt finalu protiv Marocca su promasili cak i penal, pa se sve opet zavrsilo rutinski, lagano i bez stresa. A mi i dalje pricamo o Matanovicu. Ovo je francuzima trece uzastopno polufinale na Svetskim Prvenstvima, plus su vec treci put uzastopno po kladionicama prvi ili drugi favoriti za titulu, a mi mislimo da bi najpravednije Finale bilo ono izmedju Hrvatske i Brasila, umesto da ne prestajemo da se cudimo kako francuzima uspeva da u kontinuitetu imaju ovako kvalitetnu i siroku timcinu.  Malo sam pazljivije pogledao roster Francuske i video da oni imaju dva i po ili tri i po belca u timu, ali toliki broj crnaca na jednom mestu uopste nije uticao na njih. Gledajuci govore tela na njihovim utakmicama na turniru, ja nisam video nijedan govor tela koji bi pokazao da nesto nije u redu unutar svlacionice, nisam video nijednu svadju oko toga ko ce sutirati penale, nisam video nijedno odmahivanje rukom prilikom izmena igraca, nisam video nijednog crnca da rusi svoj tim, nisam video nista od onoga sto smo mogli da vidimo kod Chelsea ili Real Madrida tokom prosle sezone. Kod reprezentacije Francuske niste mogli da vidite nijednu pukotinu koja bi mogla da vas navede da nesto nije u redu unutar tima. Cak im ni selektora niste mogli da vidite da nesto sere na sudije. Gledajuci Francusku na turniru, ja sam video samo jednu timcinu, jednu rutinu, jedan mir, jednu sirinu i popunjenost na svim pozicijama. A sada sam se toliko iznervirao sto na nasem Forumu postoji narativ da bi danas protiv Francuske trebalo da igra Hrvatska a ne Spanija, posto je Hrvatska pokradena protiv Portugala, a ko zna sta bi se desilo protiv Spanije, gde bi sve bilo otvoreno, majko moja, pa cu ovde sada da prekinem i odem na dorucak da se smirim. Nastavice se ... (oko 10.00 sati)    
    • Takodjer kao i @Ajnud uzeo sam prije mjesec dana Argentinu finale na koef.2,60.Tako sam i sugerirao prije mjesec dana na forumu.Nazalost,vodio sam se ovim o cemu se prica a to je nepostene igre koje guraju Messija i Argentinu do kraja.Francuzi imaju kvalitetu da budu prvi ali ove svinjarije s VAR om,cipovima...Iskreno,nisam inzenjer i ne kuzim se u tehniku ali kakav bi cip mogao izdrzati takve fizicke udarce koje trpi lopta vise od 90.minuta...ako ima koji inzenjer na forumu da iznese svoje misljenje u tehnickom smislu.
    • Ja mislim da danas nista ne treba uplatiti, ali da do sutra obavezno treba da se rasproda imovina i podignu krediti.  I onda sutra uvece, u 23.05 casova odmah uplatiti da ce prvak sveta biti pobednik susreta Francuska vs Spanija. Znaci, po meni je bolje biti manje pohlepan i uplatiri sutra u 23.05 casova na pobednika susreta Francuska vs Spanija, pa makar kvota bila 1,18 na buduceg prvaka sveta, nego biti pohlepan i uplatiti vec danas na jednu od cetiri ekipe. Plus se moliti cele sedmice da buduci prvak sveta bude evropska reprezentacija, kada su sanse za to velike.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use