Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. pena29

pena29

• Smio bih, zasto ne, sve ide tome u prilog a tesko da mogu naci ikakav minus ili vidjeti neki tijek utakmice koji bi me odvratio od tipa. Razmotrio bih svakako i udarce Mbappea.
    • E ovako se pisu prognoze. Pocne se recima “… da je danas zadnje kolo svete Poslednje Sanse i da mi treba, prognozorao bih … to i to” Bravo kolega. Samo nam jos napisi da ti treba kao Coltu predlog od 1,20 da sjebes Fitoza i unkdy-a, da li bi smeo sebi da spasavas sezonu sa kornerima sa danasnje utakmice? Minimalna granica za kornere, taman da se dovuces do kvote od 1,20 a da ti treba da sjebes Dodika i Prlita?  
    • Kod ovog Leonarda mi je najjace sto on kroz svoje pisanje stvori pricu kao da se uopce ne razumijemo, i razmisljamo potpuno drugacije a istina je zapravo da su razmisljanja izuzetno bliska, da ne kazem jednaka. Samo nastavi :D Apropo navedenog, da je danas zadnje kolo PS, i da mi treba veca kvota za srusiti onog ljubitelja alzirske nogometne lige i uzbekistanske zenske odbojke, ili pak da rusim onog pametnjakvica Dodika koji je jedini pametan sa svojim "bayern kec ko kuca" a mi svi glupi, onda bih ja danas uzeo pobjedu Francuske, i to s punom vjerom u taj ishod, a kad bi mi trebala jos veca kvota onda bi uzeo uz pobjedu i gol Mbappea, ili hendikep, sve ovisno koliku kvotu trebam. Eto toliko im vjerujem, a gledao sam sve utakmice obje reprezentacije. Ukoliko prvi zabiju stvarno lako mogu vidjeti da bude i pobjeda s hendikepom koliko god cijenio spanjolce, a ukoliko ce gubiti prilicno vjerujem da ce se vratiti, tako da u realnom kladenju razmisljam o ulogu na prolaz svete crne Francuske.
    • Francuska - Španjolska 1 (2.40) bet365 Francuska je do polufinala stigla impresivnim igrama i s razlogom se smatra jednim od glavnih kandidata za naslov. Šest pobjeda u isto toliko utakmica, čak 16 postignutih pogodaka i tri uzastopne utakmice bez primljenog gola dovoljno govore o formi momčadi Didiera Deschampsa. U napadu prednjači Kylian Mbappe, koji igra fantastičan turnir, dok veliku podršku ima u Ousmaneu Dembeleu, Michaelu Olisi i Bradleyu Barcoli. Francuzi ne trebaju veliki posjed lopte da bi bili opasni – dovoljno im je nekoliko sekundi i jedan osvojeni duel da stvore priliku za pogodak. Jedina nepoznanica ostaje stanje obrane, posebno ako izostanu važni igrači poput Salibe ili Upamecana. Španjolska s druge strane nastavlja igrati možda i najprepoznatljiviji nogomet na prvenstvu. Momčad Luisa de la Fuentea kontrolira utakmice kroz posjed i vezni red u kojem glavnu riječ vode Rodri, Pedri i Fabian Ruiz. Naprijed najveću opasnost donose Lamine Yamal, Dani Olmo i Mikel Merino, koji je već nekoliko puta pokazao da zna odlučiti velike utakmice. Španjolska će pokušati nametnuti svoj ritam, ali će morati biti izuzetno oprezna kako ne bi ostavila previše prostora iza svojih bekova. Očekuje nas vrhunski europski derbi u kojem će odlučivati sitni detalji. Španjolska će vjerovatno imati nešto veći posjed lopte, ali Francuska djeluje izuzetno opasno u tranziciji i ima napadače koji mogu kazniti svaku pogrešku protivnika. Upravo ta sposobnost da iz malo prilika napravi veliku razliku daje malu prednost Trikolorima. Zbog forme, širine kadra i iznimne kvalitete u završnici, pobjeda Francuske djeluje kao vrlo vrijedan izbor za ovaj polufinalni dvoboj. Sretno svima. (Koeficijenti 14.7. u 09:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama  
    • Francuska vs Spanija, najava utakmice (nastavak) Spanija Osim sto su u polufinalu, cetiri prvoplasirane reprezentacije po Fifa rankingu, u polufinalu imamo i sve cetiri reprezentacije koje su bile prvaci sveta, plus imamo altuelnog prvaka Evrope koji se bori i za titulu prvaka sveta. Ono sto meni izaziva erekciju iz danasnjeg polufinala jeste sto, u kladionicarskom smislu, danas treba da odlucimo koji sistem cemo podrzati, a kladionice za to nude odlicne kvote. Na jednoj strani imamo nesumnjivi suvi kvalitet na svim pozicijama, plus opsti utisak da se radi o jednom od najboljih rostera ikada, a na drugoj strani imamo jedan sistem u kojem vi planski vrsite smenu generacija, a da se to uopste ne odrazava na rezultate, stavise, ubacili ste hrabro kompletno novu generaciju, plus ste ukazali poverenje novom selektoru, a uspelo vam je da budete prvaci Evrope i polufinalisti Mondijala. Secam se kao danas kada je Spanija odigrala nista-nista sa reprezentacijom Capo Verde, a kolega mesrine mi se podsmevao sto imam erekciju na spance, pa je bio toliko ljubazan pa mi je rec erekcija napisao vertikalno umesto horizontalno. A spanci se ispromasivali na toj utakmici, saterali ove seljake u misju rupu, a posle toga sve utakmice pobedili gol razlikom 11:1 gde su jedini gol na turniru primili od belgijanaca. Umesto da se divimo spancima sto pokazuju konstanti rast i napredak na turniru, i to iz utakmice u utakmicu, umesto da se divimo tome sto je ova reprezentacija tek u procesu nastajanja i razvoja, umesto da se divimo sistemu gde je moguce da Merino preokrene turnir, umesto da se divimo kako je u Spaniji moguce da Yamal bude ucesnik odlucujucih utakmica Lige Prvaka, Prvenstva Evrope ili Mondijala, mi se i dalje pitamo sta bi bilo da je Matanovic bio krace osisan. Predlog za kladjenje Prvo bih predlozio da veceras zaboravimo na teorije zavere, patriotizam i lopove iz Fife. Uzivajmo u danasnjem polufinalu, jer francuzi i spanci nikoga nisu pokrali. Ostavimo emocije po strani, ako ja mogu u sebi da potisnem emocije da jedva cekam danasnje polufinale, iako jedan od polufinalista ima kompletno crni roster, onda mozete i vi. Danas je dan za ljubitelje visokih kvota, sta god veceras sebi da izaberete, ne mozete biti nezadovoljni kvotama. Ja nisam ljubitelj visokih kvota, ali nisam ni kolega mesrine, pa da cu iz tog razloga napisati NoBet, odnosno nemojte se kladiti veceras. Sa realnim novcem nikada ne bih bio spreman da podrzim jednu od danasnjih reprezentacija. Zapravo, preciznije je da kazem, da nikada ne bih smeo da napisem da bih smeo da igram protiv spanaca ili francuza. Ko sme da napise, predlazem da spanci ne prolaze dalje, ili da francuzi nece uci u Finale? Ali, ako bih bas morao, ili sledi umiranje, ipak bih za nijansu pre podrzao francuze, ali samo da nece izgubiti u regularnih 90 minuta utakmice, dakle dupla sansa 1X po odlicnoj kvoti od 1,36. Ali bi to bila prognoza, samo ako je uslov predlozi nesto Leonardo Veliki ili sledi umiranje, samo nemoj da kazes NoBet. Yebi ga, kako da ne podrzimo francuze kada deluju nepobedivo, kada imaju onakav roster, kada nisu pokazali trenutke slabosti, vec samo rutinu. Spanci su mi blizi srcu jer mi deluje da bi oni imali hrabrosti da na Mondijal ne odvedu Modrica i Perisica, ako bi procenili da bi to bilo korisno za Sucica i Baturinu, ali da ga yebes, francuzi deluju jace na svim pozicijama. Kada god sam na Forumu trebao da izaberem izmedju sistema i suvog kvaliteta, uvek sam pogresio. Na proslogodisnjem Finalu Lige Prvaka izmedju Intera i Psg-a sam sebi izabrao sistem, pa me jos uvek sve boli kako sam pao. Na ovogodisnjem Finalu Lige Prvaka izmedju Arsenala i Psg-a sam sebi izabrao da gol nece pasti u prvih deset minuta, a pao je vec u sestom, pa onda nije pao sledecih deset sati. Veceras bih podrzao suvi kvalitet, odnosno da francuzi nece izgubiti i regularnom delu utakmice, sto znaci da je veoma lako moguce da se desi da spanci odu u veliko Finale. Moj konacni predlog, su ipak korneri na utakmici, i kada bih danas bio u poziciji kao sto je kolega Colt bio u poslednjem kolu svete Poslednje Sanse, gde mu je bio potreban pogodak da sjebe Fitoza i unkdy-a, moj predlog bi bio minimalna, bilo koja granica na ukupan broj kornera na utakmici, gde bi kvota bila 1,20. Korneri na vecerasnjoj utakmici bi bilo to sa cime bih bio spreman da spasavam sebi sezonu. I jedna i druga reprezentacija ima odlicne individualce. I jedna i druga reprezentacija ima igracine koje su u stanju da sutiraju u okvir gola. Obe reprezentacije imaju takticku disciplinu, imaju dobre odbrane, imaju dobre golmane, mada bi spanski golman mogao biti i bolji. Ja stvarno ne mogu da zamislim da je veceras moguce da se ne sutira na gol, ne mogu da zamislim da utakmica ode u pravcu kao da igraju Pisa i Parma, pa da se na utakmici nista ne desi. Cak i da neko povede, kako da u nastavku utakmice ne bude kornera, hajde recite vi meni? A opet, ako niko ne povede, jos bolje, barem ce pokusavati da pobedi. Samo spanci na turniru prave prosecno 7,33 kornera po utakmici, eeeeej. Srbija je imala jedan i po korner na utakmici protiv Engleske u sred Beograda, a Engleska je imala dvanaest kornera, a spanci 7,33 po utakmici, majko moja. Znaci, veceras samo korneri na utakmici i tacka. A ako ih ne bude, neka se padne, ako bude nula kornera i treba da se padne. A koliko kornera … e to vec zavisi od stepena pohlepe u svakome od nas.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use