-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Report
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Sa jedne strane, mislim da je sto vise gledanja jedne ekipe tokom sezone jedna od najbitnijih stvari za realno kladjenje, a sa druge strane, Zwolle ipak nije Vojvodina ili Shelbourne, plus je tek pocetak sezone kada i Hajduk deluje mocno, tako da je sve na kraju ipak u proceni svakog od nas sta da radimo. Za mene nema nazad, idem danas sa Ajaxom po svku cenu, odnosno ako padnem neka padnem, samo da me sto manje boli sada kada je tek pocetak sezone. -
Od mesrine · Objavljeno
Nakon ovakvog posta i odgledanih spomenutih video sazetaka grijeh je ne odigrati na taj Ajax. Sretno nam -
Ajax, Ajax ... i samo Ajax, dvojka, danas u 14.30 casova, sada ili nikada vise Ako danas uhvatimo ovu dvojku na Ajax protiv Zwollea u 14.30. bicu izuzetno zadovoljan sobom, svojim znanjem, svojom posvecenosti i tome koliko sam spreman za novu kladionicarsku sezonu. A ako se desi da danas uhvatimo Ajax za qurac, bice to veliko razocarenje, bice to jedan veliki i bolan pad, i to pad kada mu nije vreme. Izuzetno sam zadovoljan sobom kako sam se ove sezone pripremio za holandsko prvenstvo, pa za Ajax, a jos sam zadovoljniji kako ove sezone nijednu jedinu rec nisam posvetio Psv-u, a cele prosle sezone sam ziveo, ali na kraju i umro od Psv-a. Psv je po kladionicama i ove sezone najveci favorit za titulu i to ohoo-hooo favorit (Psv 1,72 Ajax 4,50 Feyenoord 5,00 a ostale poredjajte kako hocete) plus i dalje imaju najmocniji tim, prakticno dva ili tri rostera, ali eto ... ipak sam ih osetio zahvaljujuci svojim nadprirodnim sposobnostima da predvidjam buducnost pa za sada nemam nameru da ih podrzim u kladjenju, niti da ih predstavim, niti da ih proglasim ubedljivim favoritima. A prosle sezone su se prakticno prosetali kroz prvenstvo sa gotovo istim rosterom i trenerom, vec nakon prve trecine prvenstva je bilo jasno da ce prvenstvo igrati sami sa sobom, plus su sedam kola pre kraja i matematicki postali prvaci Holandije, a u Ligi Prvaka su na primer, u sred Liverpoola demolirali domacina sa 4:1, a Napolija u Eindhovenu sa 6:2. A imaju prakticno isti tim iz prosle sezone, osim sto su prodali najboljeg igraca. Ali, eto, papir je jedno, a nadprirodne sposobnosti u meni su nesto sasvim drugo. Psv je u prvoj zvanicnoj utakmici u sezoni demoliran od Alkmaara u Superkupu sa 0:4, a u prvoj utakmici prvenstva, juce su odigrali 2:2 u sred Eindhovena sa krsem Fortunom, gde su primili gol kao seoska ekipa u 90 plus trecem. Sa druge strane, Ajax je odigrao tri zvanicne utakmice, a ja sam se kroz sve tri utakmice "zalepio" za Ajax na nasem Forumu kao da ne postoje drugi klubovi. I sve opet zahvaljujuci svojim nadprirodnim sposobnostima da predvidjam buducnost. A ne treba zaboraviti da je Ajax prosle sezone bio istorijski los, da je izgledao smesno, i da su tek kroz doigravanje u poslednjem trenutku kroz porodjajne muke izborili sebi mogucnost da igraju evropske utakmice cetvrtkom. Ligu Konferencije .... eeeeeeej, slavni Ajax je tek kroz doigravanje izborio Ligu Konferencije .... ccccccccc I dalje stojim kod toga da Ajax ima jedan od najgorih rostera u svojoj istoriji, da su losi u svakom pogledu, od kvaliteta igraca pa do organizacije kluba, ako ih gledamo i uporedjujemo sa njihovom slavnom istorijom. Sa druge strane, kod Ajaxa je pozitivno sto su kod njih trenutno "radovi u toku", odnosno pokazuju volju i zelju za totalnim remontom, veoma se trude, daju sve od sebe, pa se iz aviona vidi sav taj trud, entuzijazam i zelja da se stvari okrenu. Ja mislim da je Ajax trenutno jedno veliko gradiliste, da su zaista "radovi u toku", da cine sve sto je u njihovoj moci da se vrate. Veliki im je plus sto i dalje imaju veliku bazu navijaca, prava je erekcija gledati prepun stadion i svu tu euforiju i entuzijazam protiv krseva poput Vojvodine i Shelbourna. Pa hajde onda da uporedimo Psv i Ajax. Ja mislim da je Ajaxova najbolja postava, najboljih jedanaest, kvalitetnija od trece, najgore postave Psv-a, dok ako bi uporedjivali Ajaxovu najbolju postavu, sa drugom najboljom postavom Psv-a tu bih vec imao neke dileme, onda se za najboljih jedanaest Psv-a moze reci da su za dva ili tri nivoa kvalitetniji od Ajaxovih najboljih jedanaest. Ali je zato Ajax u start sezone krenuo sa entuzijazmom i euforijom kao i Hajduk uvek u ovo vreme, sa tri pobede iz tri utakmice sa nevidjenim krsevima Vojvodinom i Shelbournom i gol razlikom 11:3. Za to vreme, Psv je uzeo tek bod iz dve utakmice plus je vec primio sest golova, i pri tome pokazao slabosti kojih ne mogu da se oslobode evo vec tri sezone, a to je totalna timska nedisciplina. Psv je u odnosu na ostale holandske klubove jak isto koliko i sveti Bayern u odnosu na ostale nemacke klubove. Ali, eto Psv ima trenera kome nije toliko vazno da gazi protivnike sa po sest, sedam golova kao Bayern, niti je klub takvog mentaliteta, pa se zato desava da Psv ima jednu od najgorih odbrana u Evropi, ili da, na primer, prime crveni karton vec u osmom minutu na utakmici Superkupa. Sto se tice Ajaxa, meni je samo zao sto vam je tesko barem da pogledate highlightse sa YouTube sa njihove dve utakmice u Amsterdamu sa Vojvodinom i Shelbournom, zasta cete potrositi tek nekoliko minuta svoga vremena, barem da vidite sav taj entuzijazam i euforiju. Sto se tice realnog kladjenja na Ajax uopsteno gledano, znaci tokom cele sezone najbolje da vam ispricam jedan dogadjaj. Jedan moj prijatelj je pre nekoliko godina odlucio da sam samcat izgradi sebi bazen pored svoje porodicne kuce. Prica ide ovako. On je bio mladi, perspektivni arhitekta koji je zaista obecavao, plus je zaista imao neko teorijsko, a i prakticno znanje, a plus je nasledio od roditelja prekrasnu kucu, pravi mali raj na zemlji, gde je zaista samo bazen nedostajao. Posto je na vise mesta trazio predracune koliko bi njegov bazen mogao da kosta a nije bio zadovoljan previsokom cenom, plus je hteo da ustedi, jedno vece je odlucio da ce sam kopati sebi bazen, pa koliko da traje neka traje, majko moja. On jeste bio mladi, perspektivni arhitekta koji je obecavao, ali je, kao i Ajax imao poremecaj; a to je potpuno pogresan i nerealan pogled na realnost, odnosno na svet oko sebe. I tako je jedno jutro, mladi i perspektivni arhitekta krenuo da kopa sebi bazen samo sa lopatom i kolicima, eeeeeej zivote. U pocetku je to bilo samo danima kada je bio slobodan ili imao vremena, pa mu se onda vremenom prikljucila porodica, zena i mala deca, pa su polako poceli da dolaze susedi, pa prijatelji, pa sam i ja poceo sa njim da kopam, pa je kupio kamion da ima kako da odnosi zemlju, pa je poceo da ulaze novac u napredniju mehanizaciju kako je rupetina bila sve veca. Moram priznati da je nakon nekoliko meseci zaista izgledalo da cemo se svi kupati u bazenu, ne znam kako, ali je delovalo da je ipak moguce. Samo da napomenem, da je mladi i perspektivni arhitekta smislio neku perverziju od bazena gde se dva bazena medjusobno prelivaju, sada me mrzi da objasnjavam, ali se radilo o nekim novim trendovima. A onda su nakon pocetne euforije i entuzijazma, dosle teskoce. Zemlja je bila sve tvrdja i tvrdja sto smo isli dublje, bilo je sve teze i teze kopati, pa se pojavila podzemna voda, pa se i prvo leto blizilo kraju, pa su polako poceli da odustaju zena i deca, a i kamion za odvozenje zemlje je vise stojao nego sto je nosio zemlju. Niko nije odustajao, ali je ritam bio jedan dan kopamo, pa tri meseca nista ne radimo. I tako su prolazili dani, pa meseci, pa godine, a suseda i prijatelja je bilo sve manje, rupetina iza kuce je bila sve ruznija i ruznija, a i mladi i perspektivni arhitekta je sve cesce isao na more, a ne u svoj bazen, kada je hteo sa svojom porodicom da se kupa. A onda je jedno jutro mladi i perspektivni arhitekta odlucio da odustaje od svega, jer nema smisla, pa je doneo odluku da ce ipak platiti firmi da mu napravi bazen. Sto se i desilo, i to za manje od mesec dana koliko je firmi trebalo da sa bagerima i teskom mehanizacijom naprave perverziju od bazena. Na kraju je perverzija od bazena kostala toliko da je mladi i perspektivni arhitekta mogao za taj novac dozivotno da ide na bilo koje more sa svojom porodicom i da se tamo kupa koliko hoce, ali eto, on je imao entuzijazam i euforiju da kopa bazen sa lopatom da ustedi. Danas Ajax igra sa Zwolleom u gostima, a nakon tri pobede iz prva tri zvanicna meca u sezoni i gol razlikom 11:3 Ajax se nalazi u potpuno istoj situaciji, kao i mladi i perspektivni arhitekta kada je poceo da kopa sebi bazen lopatom. Puni su entuzijazma i euforije, misle da ce ici lako sa bazenom (titulom), sve im izgleda lako, zabavno i moguce. A kada dodju do tvrde zemlje, ili pocnu da nadiru podzemne vode, nestace i euforije i entuzijazma. Samo sto ja mislim da do toga nece doci danas. Danasnja dvojka na Ajax nije bas najbliza mom karakteru, plus ne volim da se navlacim kao seljak na ovakve stvari, plus mislim da ce Ajax kad-tad sjebati pola planete na nekoj utakmici u Amsterdamu protiv nekog krsa kada se najmanje budemo nadali, ali nema veze, danas idemo sa dvojkom i nema nazad. Malo neki osecaj, malo da proverim svoje nadprirodne sposobnosti da predvidjam buducnost, malo da iskoristim entuzijazam i euforiju ... malo ovo, malo ono ... kada sam poverovao kolegi da je moguce uz volju i entuzijazam kopati bazen lopatom, zasto ne bih poverovao da Ajax nece propasti bas danas. Poneki X, neresni ishod se podrazumeva, ali ipak vise verujem u dvojku, ili hajde da kazemo ovako, ako Ajax danas i ne pobedi, valjda nece izgubiti. Bez stednje sa uplatama, hrabro i agresivno, pa ako se padne, neka boli. -
Euforija, entuzijazam plus odbrojavanje Danas sam dosao samo da podelim euforiju i entuzijazam sa vama, mojim kolegama sa Foruma, a sutra cu napisati jos jedan post u vezi sutrasnje utakmice Ajaxa. Juce je pocela holandska liga, pa sam pun entuzijazma, sto bih rado podelio sa vama, ali je prava steta sto mali broj kolega prati ovu odlicnu ligu za kladjenje. Entuzijazam i euforiju mi dopunjavaju i uzvratne utakmice Lige Prvaka za tri dana, pre svega utakmice Crvene Zvezde i Hapoela, plus opet utakmice izmedju Bodo/Glimta i Royal Uniona i Neca i Olympiacosa. Za danas cu izdvojiti over 1,5 gol na utakmici Crvena Zvezda vs Hapoel Beer Sheva po kvotici od 1,12 sto je stvarno smesno mala kvota, a koju bih po svaku cenu da odigram u realnom kladjenju, a ne bih bas odigrao over 2,5 gola po 1,44 Zato sam danas pun entuzijazma i euforije izabrao dve pilicarske kvote sa kojom bih podizao kvotu na over 1,5 gola na utakmici Crvena Zvezda vs Hapoel. Nec vs Telstar, holandsko prvenstvo, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,12 (danas) Crvena Zvezda vs Novi Pazar, srpsko lopovsko prvenstvo, jedinica, kvota 1,12 (danas) Crvena Zvezda vs Hapoel, Liga Prvaka, over 1,5 gol kvota 1,12 (utorak) Ukupna kvota 1,40 I Nec i Zvezda u utorak igraju prakticno svoje istorijske utakmice, ili hajde da kazemo svoje utakmice sezone, u kojima igraju za sto miliona vise u svojim budzetima, plus sto se kod Zvezde radi i o podizanju mitomanije na jos veci nivo. Nec bi za tri dana mogao da udje u istoriju, ali bi isto tako moglo da dodje do kraja jedne bajke, a kao sto svi znamo bajke ppstoje samo kod brace Grimm. Da se ova utakmica izmedju Neca i Telstara igra u nekom drugom terminu, tu bi verovatno palo dvanaest golova na utakmici, a i ovako je over 2,5 gola kvotiran sa 1,40 Bez pbzira sto Nec u utorak igra svoju utakmicu zivota, ako ovde padne jedan ili nijedan gol, i treba da padnemo. Crvena Zvezda bi sigurno odlozila danasnju utakmicu sa Novim Pazarom da ih nije sramota, jer ovo im je treca uzastopna utakmica u srpskom lopovskom prvenstvu kako igraju kod kuce. Osim sto Zvezdine utakmice traju sve dok Zvezda ne povede, Zvezdi se namesta cak i pocetak prvenstva da ne bi nesto slucajno krenulo po qurcu, pa je ovo njima vec treca utakmica u Beogradu u srpskom lopovskom prvenstvu gde jos nijednu utakmicu nisu odigrali na strani. Naravno da Zvezda moze veceras pobediti i sa trecom postavom, sto ce najverovatnije veceras i izvesti sareni tim, ali mene danasnja jedinica privlaci i iz razloga sto je Novi Pazar prosle sezone dobio Zvezdu u sred Beograda sa 1:2 golom u 90 plus drugom minutu. Taj poraz nista nije znacio, jer je Zvezda bila prvak jos pre pocetka sezone, ali je srusila istorijski svetski rekord od preko osam godina kako je zabranjeno pobediti Zvezdu u Beogradu u srpskom lopovskom prvenstvu. Ovaj double sa overom 1,5 gola na utakmici Nec vs Telstar, plus jedinicu na Zvezdu cu vezati i sa sutrasnjom dvojkom na Ajax po 1,50 gde cu ukupnu kvotu od 1,88 verovatno braniti kroz live na Ajax (sutra 14.30 casova) pod uslovom da prezivim do sutra, a stvarno ne znam gde bi moglo da se padne. Kao i uvek, pohlepne kolege sa Foruma, ako im je mala ukupna kvota od 1,40 mogu odigrati over 2,5 gola na utakmici Nec vs Telstar zajedno sa jedinicom na Zvezdu plus over 2,5 gola na Zvezdi protiv Hapoela, a ne over 1,5 gol a tako cete dobiti ukupnu kvotu od 2,26 Kada smo vec kod entuzijazma i euforije, samo da kazem da smo poceli i sa odbrojavanjem do pocetka utakmice Lige Nacije izmedju reprezentacije Spanije i Hrvatske, do koje je ostalo jos -52 dana. Zamislite vi tek taj entuzijazam kod spanaca, aktuelnih prvaka sveta, gde ce prva utakmica svetskih prvaka biti u Spaniji bas protiv reprezentacije Hrvatske, majko moja. Prva utakmica u Spaniji nakon titule … igra se u Sevilli … igra se 29.09. sto znaci da ima sasvim dovoljno vremena da prodju vrucine … igra se u idealnom terminu od 20.45 … dolazi im krsina od reprezentacije … verovatno ce spanski Savez na teren doneti i zlatni pehar radi kolektivnog svrsavanja … plus Yamal, Rodri i Oarzabal protiv Matanovica …. ccccccc Zbog euforije i entuzijazma postavljam vec danas svoj predlog za kolo Poslednje Sanse koje ce se igrati od 29.09.-01.10. a to ce biti BetBuilder, odnosno sve zajedno da ce Spanija pobediti iz poluvremena, da ce Spanija imati vise bilo kakvih suteva, da ce imati vise kornera, da ce prvi na utakmici postici gol i da ce tacan rezultat na utakmici biti 4:0 za domacine, kao i da ce domacini napraviti vise od petnaest izmena na utakmici. - 52 dana Zivela holandska liga -
Ja stvarno ne znam koji to muskarac ne bi ozenio ovakvu devojku, jer moze da nadje bolju. A ovo je inace sveta Georgina u trudnoci, majko moja. Kako li je tek izgledala u svom najboljem izdanju, kada je ovako izgledala kao trudnica … cccccccc
-
-
Teme
Bet365 - 100% Bonus Dobrodošlice
Bet at home - 300€ BONUS