Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Uf uf, radije bih bjezao od toga a bas zagrizao na prolaz danaca protiv Rijeke. O tome mislim i napisati koje slovo danas ili sutra, ali svakako bi volio cuti i tvoje misljenje ukoliko si ispratio sve u hnl-u. Inace, nikad protiv Rijeke ne bih isao, ali oni u ovakvom stanju, i protiv ovakvog protivnika, stvarno ne vidim kako ce proci, odnosno mogu vidjeti ajde, ali definitivno bih tu uzeo prolaz danaca. Tesko ce i Hajduk sa poljacima, ali zalosno je i ipak iskreno da vise vjerujem u pad Rijeke a ne Hajduka. Dinamo je sam sebi pucao u koljeno, Sve su imali na dlanu, a sad ce gore biti ko ziv ko mrtav, a mogli su danas poprilicno uvecati sanse za LP. Ovako, sve je na tanjuru jos, i biti ce to veseli uzvrat, gdje nijanse odlucuju, a hoce li to biti domaci teren ovih ili iskustvo(koje mrtvo iskustvo sa onakve 2 greske) nasih, pitanje je. Nazalost, bojim se da nakon propustene ovakve sanse slijedi kazna, i sad iako ne znam kvote, da bas moram birati tko ce proci a da mi o tome ovisi zivot, ili hocu li biti prvak PS ja bih izabrao norvezane, teska srca ali da. Ali..DINAMO ZAGREB NEMA PREDAJE!
    • Odigraj umjesto toga svega prolaz Crvene Zvezde protiv Plzena, kvota 1.57 u velikom Bet365, i manja je vjerojatnost da ćeš past nego nego kad spojiš ova tri para, a i ne moraš pisati post na deset stranica 😀  jer sve znamo o Zvezdi, eventualno napisati šta misliš za novog trenera, koji kakav god da je mislim da je sigurno bolji od Stankovića.. Kao i ekipa Zvezde sigurno od Plzena, ali postoji i ona stara narodna koja kaže - ne igra se na papiru nego na terenu.
    • Nista ne predlazem u 19.15. minuta ali bih samo voleo da negde ostane zapisano da bih za agresivno kladjenje uvek predlozio prolaz dalje Aeka protiv Levskog iz Sofije po 1,28 sto mi je Top predlog za kladjenje. Mnogo bih vise voleo da se prva utakmica igra u Grckoj, gde bih sigurno predlozio jedinicu kao kuca. Zaboravite sve sto sam napisao, hteo sam zapravo samo da proverim sebe, pa sam ovo napisao samome sebi, da se proverim koliko sam spreman za svetu Poslednju Sansu. Za sada sam izuzetno zadovoljan svojim pripremama, gde ocekujem da cu odmah i agresivno napasti svoje neprijatelje iz prve, elitne.  
    • Nisam nikad ni otisao,samo se drzim iskuljucivo kladionicarskih tema.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use